See ya.

Yes en och en halv timme, sen drar jag. Skönt! Ska hoppa in i duschen nu sen så är det klart. Jag saknar Björn, undra hur många gånger jag sagt eller skirvit det den här veckan, det är fan många gånger...säkert minst 5 om dan. Saknad är han ju i alla fall. Men nu är det ju bara en vecka kvar. En bra vecka. Den veckan som gått har vart sådär alltså, men fan vad jag har styrt upp saker, styrt upp mitt liv!

Hejdå på er alla goa. ses när vi ses.


Hej hej hallå bloggen.

Nu mår jag bättre eller inte alls, är tok bakis..men är väl mitt eget fel antar ja. Hade en super trevlig kväll igår blev en hel del vin på Stinas gård och sen begav vi oss till Bj, jag måste lägga ner att gå dit är lixom inte värt det. Jag och Stina drog oss till Max nån gång innan stängning..

Vinglade sedan hemmåt tog två sittpauser på vägen hem, va lite sliten och väl hemma kröp jag ner hos min älskade systster. Om jag inte minns fel fick hon en puss oxå.

Idag sov jag som jag inte sovit på en vecka, halv två gick jag upp! Ja, jag vet att solen skiner och det är typ 100grader varmt ute och att jag borde legat ute och pressat för jag är vit som snö och Björn säkert kommer komma hem som en pepparkaka, men jag orkade helt enkelt inte.

Nu håller jag på att slutföra projektet, fett boring med just den biten jag gör nu. Städa upp i röran, vem kan tycka sånt är kul? Aja skitsamma göras måste det och det måste göras idag!

Så bara att sätta fart igen...

Idag orkar jag bara inte.

Det är för mycket. Jag måste vila. Jag är så trött.

Återkommer en bättre dag...puss

svettigt.

Fan va skönt det är ute när solen strålar så, men nu får det räcka..orkar inte en sekund till utan att kunna bada!!

Föresten hade ju fått en fråga, så svar till den anonyma:
Jag jobbar på en tax-free butik på arlanda.

Nu lite chill i skuggan med ett glas cola sen ska jag slita.

Galen värme...

...speciellt när man går klädd i svart från topp till tå, var inte kul att gå från bussen, men nu är jag hemma och ska lapa lite sol innan det är dags att jobba igen.

Helt okej dag på jobbet, hände inget direkt speciellt mer än att jag fick lära mig att jag misshandlar mina naglar, men nu ska de få växa och bli så starka och fina så =)

Åt frukost på Mcdonalds idag, va en bra dag att äta där tydligen.

Jag: En svart kaffe, toast, fruktpåse och ett glas vatten, tack.
Hon: Tack det blir 27kr.
Jag blir förvirrad, borde det inte bli typ 32¨..men tackar och betalar...

På brickan får jag sedan en mellan kaffe, två toast, fruktpåse och vatten.
Jag tacka och tog emot!

Nu ska jag ut i solen lite.

Tack för idag, det gjorde jag bra!

Fan vilken slit dag, men galet vad fint det blir!! Hanna kom och sträckte en hjälpande hand. Schysst Hanna! Det bästa är att Hanna ska sy ett par gardiner åt mig, hur snällt är inte det, en riktig toppensnäcka den där Hanna.

NU är jag så trött så jag tror jag smäller av. Så ska försöka sova lite...Hanna ska färga Linas ögonfransar nu, det kommer nog bli fint, kommer bli en riktig donna tills imorgon,. ohyeah!

Jag skulle göra en sötgrej eftersom jag tänker på min BicepsBjörn rätt mycket, typ hela tiden.

Men så funkar det inte att ladda upp bilder, but why? Är ju bilder som är kul. Nu ska jag sova en annan ska ju upp mitt inatten som vanligt känns det som. Längtar tills imorgon efter jobbet. Låt morgondagens jobb gå fooort!

Puss och God Natt!

Det spelar ingen roll när man har världens bästa syster.

Jag är jävligt lyckligt lottad, för jag har verkligen världens bästa syster. Om ni bara visste hur hon ställer upp för mig just nu, kan inte vara lätt att ha en storasyster som mig. Inte nog med att jag tagit över hennes rum med saker, sover i hennes säng, hon får vakna av att jag pussar henne i nacken och ja listan kan göras lång....dessutom är det min fina syster som får gå upp 04.00 på morgonen för att möta upp mig för att lämna mitt busskort när jag glömt det hemma...Är hon inte underbar syrran min så säg? Finns nog ingen annan som hon! Helt unik och jag är så jäkla lycklig att jag har henne. Tack Gumman, DU ÄR BÄST!!!

Jag öppnade idag så 03.00 ringde klockan och jag pallra mig upp bland alla saker, det var inte lätt, men vem har påstått att någonting här i världen ska vara lätt? Kul med en utmaning, det mesta känns som en stor utmaning just nu. Men ajg ska fixa det!

Jag var ute i god tid och tänkte att jag skulle gå ner till tåget i lugn och ro för en gångs skull, rabblar i huvet "nycklar, badge, plånbok.." javisst allt var med! Det jag hade glömt var att Hanna lånat mitt busskort dan innan och att jag inte lagt tillbaka busskortet i plånboken, lagom framm vid dragarbrunn kommer jag på det. Skit! Överväger att betala tåget = 240kr t/r..känns som det är typ vad man tjänar på en dan på mitt slav jobb..så det var ovärt..så kommer på idén att ringa syrran och be henne möta mig med busskortet, sgat och gjort och fan va jag kuta och jag hann med bussen och var i tid till jobbet. vad är oddsen undrar jag. Men det var bra jobbat. av både mig och Lina.

Jobb dagen var förbannat jävla seg. Har haft galen huvudvärk hela dagen och har det fortfarande, men bara att bita ihop, har för mkt att göra för att klappa ihop nu. Solen skiner dessutom och jag skulle vilja lägga mig ute och sola, men vem har tid med sånt när man har grejer på g.. inte jag iaf, tar igen det nästa vecka..hoppas hoppas att solen sitter kvar dör den gör då!!

Dagens höjdpunkt

Josef Fares.

Josef Fares handlade utav mig. Han köpte läkerol och var trevlig och söt. Jag blev glad! Bra jobbat!



Hallon med massa kärlek.

Gud vad den här dagen har sprungit iväg men har fått massa gjort och det känns riktigt bra måste jag säga!! Har tagit en lång dusch sen och nu har jag lagt mig i Linas säng för att kolla på lejonkungen. Borde egentligen sova redan eftersom jag ska upp 3 imorgon för att jobba igen, men sova kan man väl göra i sitt nästa liv...typ.

Lina tog en promenad medan jag fixade här hemma och när hon kommer tillbaka kommer hon med en knutenhand och säger att hon har något till mig, i hennes hand ligger tre små söta hallon. Hon hade hittat 5 och gav 3 till mig bara för hon vet att jag älskar hallon. Hon är för söt min fina syster på många många sätt.

Lina, jag är verkligen tacksam för allt du får stå ut med dessa dagar ;)

Nu ska vi titta på filmen, och jag kommer tänka på Björn, min Simba, hela tiden...saknar dig!!!

Mys på baksidan.

Vilken härlig dag! Har vart ner på stan med Lina och handlat lite saker till mitt projekt, som känns jävligt jobbigt att pyssla med i det här galet fina vädret, men ska bli så skönt när det är klart. Sen att jag gjort det själv, ja näst intill iaf, Hanna tittar mest på ;) Linda däremot va verkligen en hjälpande hand och Lina bidrar med sitt rum. Okej tack tjejer!

Sitter ute på baksidan med Lina och Hanna. Köpte lite daimglass och cola på vägen hem för att fira Hannas födelsedag, som som sagt är idag. Hon är mest otacksam, hon fick lixom en video skickad till sig inatt där jag och Lina sjöng och vad får vilket startade en sms konversation:

Hanna: "Vad fan har du på huvet Helena?"
Helena: " Jag har precis duschat din otacksamma jävel!"
Hanna: "Såg ut som prussilusskan...Jävla fin sång föresten! Har precis torkat de sista tårarna."

Ja sen var det slut med det!

Nu får det vara slut fikat. Puss då.

Nysattacker.

Godmorgon alla rara!

Idag nyser jag mest hela tiden, kul va? Kommer väl vara dödssjuk lagom till nästa vecka. Kul kul! Men skam den som ger sig, bara att kämpa på!

Idag är det mycket som väntar, ska fortsätta med projektet jag drog igång igår och sen så skulle ja ju behöva sola lite ;) haha, som sagt vill jag ju inte att mannen ska bli brunare lixom. Jag kan väl få vara värst med nått...

Ska kila över till ica nu och skaffa lite frulle sen blir det fullrulle =)

Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är Hanna och Emmas födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!!!



Hanna och Emma, innan de blev så jäkla gamla ;)

Puss på er!

Så var ett nytt projekt igång...

...men tänker faktiskt inte avslöja någonting förän det är färdigt =). Men det kommer få mig att må bättre, mycket bättre.

Idag kom mamma som sagt förbi med Lina, de hade köpt med sig bröd, smör, saltrulle, kaffe, jordgubbar, brownie, och glass. Hur gott var inte det, speciellt när man inte hade en endaste matbit hemma !!

Efter vår frukost åkte vi ut till Stenhagen för Lina skulle jobba och jag skulle ge Björn en hejdå kyss, kändes lite jobbigt när han skulle åka. Men vet ju att han har Adde som kommer pyssla om honom, kanske mer än vad som är okej ;) Dessutom har jag så sjukt mycket att göra den här veckan. Men kul är det!

När Björn och Adde åkte iväg tog jag bussen ner på stan för att möta upp Hanna och Linda för ett IKEA besök. Vi satte oss på bussen som vi noga kolla upp att den gick till ikea... Men tydligen inte tillräckligt noga, för vi hamna i sävja...
1½timme senare befann vi oss på ikea iaf. Hittade lite smått och gott som jag nu har i min ägo. Blev även ett stop vid restaurangen för köttbullsintag, gud så gott!

Sen lyckades man ta sig hem (med rätt buss) och sen har det fixats. Nu värker det överallt och jag känner mig som ett vrak. Vill ha massage och jag vet någon som är skyldig mig tre timmar..om två veckor säger jag bara! ;)

Jag saknar dig redan så himla mycket min fina Björn!!

Jag kommer sakna dig!

Idag åker Björn bort, till turkiet. Det är han värd, faktiskt. Han kan behöva lite sol så han slipper höra mitt tjat, själv tänker jag steka på solarieöarna, för det är inte okej om han kommer hem och är brunare än mig. Sådeså.

Hursom så kommer vi vara borta ifrån varandra i två veckor, två veckor är lång tid. Jag kommer ju sakna honom, vill inte riktigt erkänna det men det är sant. En kille har blivit viktig i mitt liv, hur gick det till?! Men är ju faktiskt inte vilken kille som helst utan världens bästa!




Snart kommer min mamma hit, har inte träffat mamma på länge nu, så det ska bli mysigt! Hoppas hon har tid att stanna och hänga lite med mig idag...skulle ju faktiskt behöva hjälp med diverse grejer och mammor är till för att ge en hjälpande hand. Min mamma kan inte göra det så ofta, alltså fysiskt. För psykist ger hon mig en hjälpande hand flera ggr i veckan. Men nu är det det här med den fysiska handen, den har jag saknat och det vore ju så bra att få en sån idag. Tycker jag!

Och nu kommer hon, kanske bäst jag sätter på mig några kläder så hon slipper mötas av en naken unge.

Puss och hej.

Jag kan prata, läsa och skriva.

Men det kan man inte tro då man läser mitt tidigare inlägg. Skyller på att jag fortfarande sover...

My day.

Ännu en bra jobbdag har passerat. Som jag skrev tidigare idag börjar jag gilla de här morgon passen, de bara flyger iväg och sen gillar jag grejen att jag har jobbat klart när somliga andra kliver upp, det får mig att känna mig duktig på något sätt.

Sa tidigare idag att jag önskar att jag var brandman, för att känna mig viktig. Men när jag sedan på jobbet såg massa poliser idag så tog poliserna över. Har alltid "tyckt" att poliser är heta (dock aldrig sett en het polis, bara gubbar typ...så vet inte riktigt vart jag fått det ifrån ;). ) Hur som helst poliser som röker går fetbort, på riktigt alltså. Tappa all respekt när jag såg en polis röka. Jätte töntigt och han får väl göra som han vill, men så tänker jag: "Hur ska han kunna springa ikapp en tjuv med sina inrökta lungor?" Ja, så tycker iaf jag.


Det värsta med att jobba såhär tidigt är ju att man blir så förbaskat trött när man kommer hem. Hann inte mer än slänga i mig min mat och sen sova jag. Så jag sov sen, känner mig helt mörbultad nu. Hade en känsla av att jag pratat med BJörn under mitt sovande och kollade på mobilen, visst har jag det! Men har absolut ingen aning om vad som sas,..trött tjej!

Ska röja upp lite här nu, eller nej det ska jag inte för jag orkar inte, gör det imorgon istället!! Men jag ska i vart fall kliva upp och gå till ica och köpa nått att dricka för att jag har ätit massa toblerone medans jag skrev det här inlägget och nu håller jag på att törsta ihjäl. det ni!

Så tjing på er!


YSL - Sann kärlek.



YOUNG SEXY LOVELY




MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS
Luxurious Mascara
 




LOVE COLLECTION




TOUCHE ECLAT
Radiant Touch
 




Ibland är jag riktigt glad åt att jag jobbar på en Tax-free butik...


Börjar nästan gilla´t..

att gå upp såhär tidigt alltså, för man känner sig lixom lite speciell och typ viktig när man går upp sån här galen tid. Det är jag ju iof inte men jag kan ju låsas..typ att jag är en brandman och fått utrykning. Då skulle jag va viktig!

God morgon föresten..

Tårtkalas.

Idag var en toppendag på jobbet, jätet roligt har ja haft det! När vi sedan slutade trodde jag och Stephie att vi skulle hinna med 13.12 bussen, men inte då vi tog ut segern i förskott och såg bussen köra iväg utan oss på, men typ en meter bakom..jävla skit.

Vi bestämde oss för att ta tåget istället, men det gick inget förän 13.57 så då blev det besök på McDonalds Arlanda (som förövrigt är den sämsta McDonalds restaurang jag någonsin besökt, alla gånger..har endå vart hyffsat flitig kaffebesökare...).. Det kliade i fingrarna på mig och jag hade verkligen lust att tajta restaurangchefen, om man nu kan kalla honom det. Ge mig some action ifall du ska vara chef lixom, fy fan! Va irriterad en långstund efter det ;)

Blev iaf en cheese och kaffe, det var faktiskt gott.

Tog tåget hem och hetsa som fan för att hinna med bussen hem till tvillingarna, och hann det gjorde jag..till fel buss! Jajjemen var det bara att vänta igen, men hamna åtminstone på rätt buss nästa gång..jag och bussar verkar inte vara någon större hit alltså!

Hemma hos Hanna och Emma bjöds det på kakor och tårta och kaffe och William pussar. Trevligt! Började bli lite måttligt trött och tänkte vandra hem men så kom gulliga Eva och bjöd in på middag, det gick ju inte att tacka nej helt enkelt. Tur var det för det var godaste maten på länge! Har verkligen haft en kanon mysig dag, det enda som saknades var såklart B. Som förövrigt är och rockar sönder någon park i sunnersta med bandet hans.

Nu är jag helt slut och ska krypa till sängs, blir ju en tidig dag imorgon oxå då jag börjar 05.00...


Dagens roligaste: Jag heter Göte Borg och kommer från Göteborg.

asså säg det högt några gånger, stört kul!! Höll på att skratta sönder mig åt det hela tågresan hem från arlanda, kanske var lite trött vem vet. Men det är kul!

God natt alla söta!

God morgon!!

God morgon!

Gud så skönt det är att gå upp såhär mitt i natten, eller inte! Nu är man iaf på g igen, ska slänga i mig lite yoghurt med torkad frukt och nötter och sen knalla iväg. Pigg som aldrig förr....

Men vadå, när man slutar är man ju bjuden på tårtkalas hos Strandquist-twinsen, så varför klaga.


En Puss vill jag ge till min fina Björn.


Vilken dag hörrni.

Fan vilken mysig dag det blev. Först bokläsning i solen följt av Kaffe på waynes med Majsan, Stina och Ida. Varför sluta där? Så då blev det cupido sallad och mys i fålhagen. Grymt tjejer. Tack för idag. Vem ska upp om 4 timmar? Jag tror det är jag...

God natt!

Egen tid.

Klarblå himmel och solsken = Helena befinner sig inom snar tid i "sin" park med en boken Brunstkalendern och frukost som kommer inhandlas på vägen. Härligt!






I eftermiddag blir det fredagsfika med Stina och Majsan.
Hur bra kommer inte den här dagen bli lixom!!

Bara för att.

Jag är så kär i Dig!

Heldag med Lillprinsen + hans tjänstefolk. ;)




Vädret sken ju inte direkt upp, så vi hoppa över badandet idag, vem vill bada i regn? Det nya målet blev att mata fåglarna vid svandammen. Men först blev det lite picknick och mys i stadsparken. Men självklart skulle vädret vara emot oss och det började regna. Så vi tog skydd på fågelsången för lite fika och kaffe innan vi matade fåglarna.

Vi hade handlat med oss en hel limpa med bröd men den var slut på typ två sekunder, fåglarna va som galna och jag var fan lite rädd alltså. Tänkte att om jag någon gång i mitt liv kommer få fågelskit i huvet så måste det ju bli nu, för dom var fan överallt. Men vi alla klarade oss undan fågelavföring, lyckligtvis!

William började bli lite små trött så han blev nerbäddad i barnvagnen för att sova lite, tänk om endå någon kunde köra runt mig i en vagn när jag blev trött, han har det ju nästan för bra ;) Vi traska runt lite på stan vilket resulterade i att jag har olika färger på alla naglar, alltifrån blått till brunt, helt crazy. Visade även Linda och Hanna lite av mina nya hudkunskaper så nu ska här inhandlas grejer, ge mig listan darlings!

William vaknade tillslut, eller nej det gjorde han inte, vi väckte honom... Han va rätt trött och pluttig tills han fick syn på ett pinguspel då sken han upp som en sol igen. Vi traska runt i lite affärer och dansade lite, prova skor. William var busig och titta under kjolen på skyltdockor, tafsa lite på tjejer som gick förbi och tillsist tar han en tjej på rumpan och säger "ruuumpaa". Hanna och Linda låsades såklart att de inte kände ungen och titta bort så jag fick stå där och be om ursäkt. Men inte så att någon blir sur på en sån där liten sötnos, hur han än tar för sig, hörni.. vilken player han kommer bli, eller är..haha ;)

Tog tillsist en promenix hem och jag vek av hos mig. Vinkade av tjejerna och lillprinsen.

Tack för en toppen dag sötnos(ar).

       

Vart kom molnen ifrån?

Hoppas de försvinner snart vi skulle ju faktiskt till fyrishov med William idag, det var iaf vår plan..what to do? Känner mig rätt seg idag faktiskt, kanske för att det blev några timmar för lite sömn. Jäklar vad mitt alarm tjutit hela morgonen, självklart utan att jag vaknat! Slutade med att Lina kom in "Har du svårt att vakna hjärtat?" vilket i mina öron hördes "Stäng av den där skiten!!!!"...Hahaha, så uppfattar jag folk på morgonen. So now you know.

Jätte internt men: Sanna nu sitter jag exakt så som du satt på bilden på Daniels mobil. Lika mycket kläder oxå. haha!! vad är det med att sätta sig här så fort man vaknar? ;)

Näe nu blir det kläder och loka sen ska jag förvandlas till "Hopp-i-skutt-Helena" och leka med William hela dagen!

Bakis, vad är det?

Köttmarknad.

Just hemkommen från Bj, eller ska vi säga köttmarknaden? haha, som Lina sa " aldrig vart med om ett så testosteronladdat ställe". Kanske är det därför jag typ aldrig går till BJ?! Kul hade vi hursom trots folk som drog i ens händer och vifta med fingrarna...Hallå, jag är ingen hund!


 
Syster och jag.


På vägen till Bj gick vi förbi people, utanför står en överförfriskad tjej tillsammans med sina vänner. Tjejen säger till vakten "Det är lugnt, jag mår bra nu" och kollar på honom med disig blick. Vakten svarar "Då går du in och dricker vatten omedelbums!". Vi skrattade rätt friskt. haha, vart va vakterna som sa att man skulle gå in och dricka vatten omedelbums alla gånger jag var överförfriskad i 18årsålderna, då fick man minsann sätta sig i en taxi och åka hem och sova på nåra skor eller nått sånt spännande...orättvist!

Just nu önskar jag innerligt att min baby låg här i sängen, vill så krypa ner i hans famn. Men det är väl bara att face it, man får alldeles för sällan som man vill. Glad att jag har honom. Underbarare kille finns inte, det kan jag sätta ett fett utropstecken efter!

<3




 


Lycka.

Vilken härlig dag det blev. Hann fixa massa här hemma samt gå en promenad runt högarna innan jag knalla ner på stan för att möta upp Sanna. Vi inhandlade sushi och jordgubbar sen slog vi oss ner i stadsparken och mumsa i oss. Var så himla roligt att träffa dig hjärtat, vi måste verkligen försöka ses oftare!!

Hmm..skulle faktiskt ladda upp den sketna bilden jag tog med mobilen under vårat mys, men den verkar inte vilja hamna på internet så den får väl slippa helt enkelt...

Nu känner jag att jag måste hitta på något, frågan är vad. Älskade syster kanske har ett förslag?! Så ska kila in till henne och snicksnacka lite. =)




Jag, Skrållan och Sanna för länge länge sen.
Saknar dig Skrållan!!

Välkommen sol.

Godmorgon!

Vilket härligt väder det är, vad glad jag blir. Underbart ju!

Håller på och plockar lite, sorterat upp massa tvätt och vikt in lite. Min garderob ser föresten ut som ett skämt, måste försöka styra upp den på något sätt. Men är helt enkelt för mycket kläder på för liten plats! Är inte bara i garderoben det är för mycket grejer på för liten plats utan i hela mitt hem, känns som varje gång jag städar slänger jag kanske 4 påsar med saker, kommer ju inte ha en pryl att fylla ut med när jag flyttar till något större, om det nån gång kommer hända...

Lite senare ska jag traska ner på stan och träffa Sanna och äta lite sushi (kan bli rätt mycket sushi...). Ser framemot det jätte mycket, var allt för länge sen vi hade lite kvalitetstid tillsammans. 



Jag är förövrigt en människa idag, så ni ska inte behöva läsa om hur trött, less, ont osv jag har och är. För idag är jag hur pigg som helst så kommer få massa gjort! =) SKÖNT!

Fuck.

Det roliga blev inte alls roligt. Jävla skit, hur svårt ska det va?!! Nu blev jag på dåligt humör oxå...
Ge mig kaffe!!!

Det känns lixom Bra idag.

Lyssna nu noga gott folk: Det var kul att jobba idag! Har skrattat hur mycket som helst, gillar mina jobbpolers. Humorn finns iaf! ;) Tiden bara rusade iväg också och vips så satt man på tåget hem till Uppsala. Nu är jag hemma, har sovit en stund, men så fort jag somnat så ringer någon och stör ;) Så nu får jag minsann gå upp och göra något. Varmt som fan är det i mitt rum oxå så sover endå inge skönt just nu...

Idag ska jag och Lina göra något kul, antagligen. Ska berätta vad sen när jag vet mer. hihi. Tänk om, om! Det skulle vara SÅ NICE!

Nu är det dags!

Pussa


Snälla, bara lite till?

Vill vända mig om, dra täcket över huvudet och somna om! Men inte idag heller, men ska bara genomlida den här förmiddan sen kan jag ju åka hem o sova nån timme och sen ska jag pussa på världens finaste. Som jag längtar! Så ska inte klaga, har ju någonting att se framemot =)

Så gick det.

Det blev ingen städning, inte alls faktiskt. Jag somnade, medans jag drack kaffe...Grattis tjejen. NU sitter jag här och känns som att jag är drogad typ... Vet inte om det är normalt att va så här pga dålig sömn eller om jag börjar bli sjuk? Ska äta nått och försöka sova igen, blir nog inte så svårt att somna om direkt. Känner bara att jag kommer sova ett par timmar och vakna igen o hålla på så. Är så himla rädd för att förösova mig när jag ska upp sådär mitt i natten ju...

Nu kom min underbara lillasyster in med ulvagubbar..mums.


Jag älskar dig Lina, av hela mitt hjärta!





Världens Bästa systrar!

Drar mig...

Fan vad jag drar mig för att städa, trots att jag vet att jag måste göra det och att det kommer kännas så jävla mycket bättre efteråt. Men hallå, kaffe måste ju även det intas så kan ju passa på medan jag drar mig..haha


Halvdöd.

Det känns att gå upp 3 på morgonen eller ska vi säga natten? Hela min kropp har verkligen sagt ifrån hela dagen, det värker i varenda muskel, huvudet dunkar och mina ögon är röda, så ser man att Helena sovit dåligt! Börjar dock arta sig lite nu när man kommit hem, ätit riktig mat och fått lite ny energi.  Nu ska här styras, det behövs!


Vad är grejen med att gå upp 03.00?

Asså det här är inte normalt. Jag ska sova nu, min kropp skriker efter sömn och en Björnpuss...but heey nu ska jag pallra mig iväg som en zombie och jobba...

Puss då.

Sista minuten.

Asså jag är hopplös, väntar alltid med att göra saker in i det sista. Som nu idag, inte hade jag vart på systemet i veckan, trots att jag vetat i typ två veckor att jag ska festa idag. Inte hade jag styrt upp några kläder att ha på mig, vet fortfarande inte vad jag ska ha..och sen det här med håret. ALDRIG kan jag färga det utan att det ska bli stressigt. Varför inte bara göra det en helt vanlig annan grå trist dag?

Jag är hopplös!


Vad hände med natten?

Vilken dag det blev igår! Först massa jobb, tiden rulla på rätt bra för jag hade ju någor att se framemot: IDA! Så 21.30 möte jag upp Ida e och Stinkan för att stå och vänta in Idisen...till slut (ca timmen senare) så kom hon ut och oj va bra det kändes, så skönt att ha henne hemma igen! Hur som helst så åkte vi hem till Stina och myste lite med ljus och körde lite uppdatering av vad som hänt, det lilla som hänt på ett halvår..tiden här hemma står verkligen still, typ!

Sen blev det dags att vandra hem, men så möte jag upp Björn och blev med "dragen" av hans kompisar på efterfest, va riktigt mysigt men när klockan började bli runt 06.00 och jag såg vädret som skulle bli idag kände jag mig riktigt stressad..och vad hände? jo jag sov tills nu så nu har typ hela dan gått..skit!

Men vet ni vad? NU ska jag fånga dagen...

Ses ute ikväll!!


Äntligen Fredag!

Skönt att det äntligen är Fredag, jobbar min "sista" dag..alltså innan en ledig helg =) Sen så händer det något speciellt idag johodu det gör det för vår allas älskade Ida kommer hem, som vi har längtat, som vi har saknat men idag efter mitt avslutade jobbpass kommer jag få krama henne..=)

Sen blir det te och mys ikväll. Känner att det blir en bra Fredag!



Huckisar <3

Skoskav är inte okej.

Fan vad ont jag har i mina fötter, har verkligen lärt mig en läxa idag. Ska aldrig mer frestas att vara barfota i mina jobbskor för att solen skiner, det är inte okej. Idag har jag lärt mig att fötterna sväller..MYCKET..när man står upp hela dagen och går en massa..de får helt enkelt inte plats och utan en bra nylonstrumpa är det inte skönt..det gör ont. Det gör ont nu, mina fina fötter är missbildade av knölar, hemskt! STACKARS MIG!

Nog om mina fötter.

Har vart en nice dag annars..jobbat själv som typ alltid eftersom alla är sjuka. Det skulle snart jag oxå bli sa Mabel idag, vet ni vad? Jag tror henne! Men nu är det bara imorgon kvar sen ledig helg =)

Och jag gillar mina jobbar kompisar, man ser inte mycket av dom efetrsom jag jobbar i en mobbad butik, men när man gör är dom helt okej, jag gillar dom!

Kollar på film med Lina nu och äter chips, gucca och marabouchoklad, så onyttigt men så jävla gott..mina fötter?! är eeeh värda??? det... Imorgon är en ny dag...

Kul att solen skiner, verkligen!

Fan va bittert det känns när solen skiner och jag ska åka och jobba..Men till alla er som försöker glömma det och ska vara skadeglada mot mig : Jag var ledig en månad, en månad med bara sol! MOAHAHA! Inte för att det syns på min bleka kropp nu, men så var det faktiskt. Så nu ska jag sluta vara bitter, dra på mig svarta kläder från topp till tå samt klistra på smilet från öra till öra sen är det bara att köra. Jobba sa jag.

Tack för idag, det gjorde jag bra.

Hello.

Bra dag. Vaknade första gången typ 7 av att någons väckarklocka ringde och ringde och ringde. (Jag har verkligen hittat någon som är segare än mig på att gå upp på morgonen.) Så idag kan man säga att jag snoozade i 3 timmar innan jag gick upp. nice det, tur att man gillar att snooza...

Jobbade idag, själv som alltid. Har dock fått en ny väktar kompis, as nice en. Han har fan fått guldstjärnan idag, skulle typ gått hem om inte han fanns...tror minsann att han spenderade typ 2 timmar till att prata med mig. TACK! Mattias titta också förbi och berätta att han tagit sitt MC-kort nu..Grattis grattis, ser fram emot en åktur!!!

På tåget hem träffa jag en gammal klasskompis, jätte trevligt att snacka lite skit och så. Tog sen mina onda fötter och promenera till rackarberget för lite mys med Frida, Märta och Maria, suuper mysigt. Ni är för goa tjejer!

Nu ligger man här i sängen och ska sova. Så god natt påer!


Kärlek.



Så som jag känner borde alla få känna, varje dag.

hej och hå

None

Jag önskar...



...att jag hade den där kroppen. Haha, man kan ju fortsätta drömma ;)


Gilla läget lixom.

Igår hade jag en liten svaka, fy tusan hur allt kändes pissigt. Beklaga mig lite till Lina att jag aldrig är nöjd, aldrig tacksam för det jag har. Det borde jag verkligen vara, jag har det så jävla bra. Kollade på filmen Leo här om dan med Hanna, shit den fick mig att tänka. Allt kan ta slut så himla fort. Lev i nuet, var tacksam för varje lycklig sekund, för det kan verkligen äbdras så fort. tragiskt!

Idag är en bra dag, sov lääänge. Drömde gott, vaknade och åkte till Stenhagen med Hanna, jag gillar stenhagen. Vi gjorde vår lilla kupp och käka lite, gott. Lina körde skift, så duktig hon är. Blir stolt, som alltid. Det syns att det är min syrra..hihi!

Många som ska sluta där nu..lite trist, men behövs, folk är för bittra. Så himla glad att jag kan titta tillbaka på min Mcdonalds tid och LE, för det var så roligt! Tycker så synd om de som måste spy galla över det hela tiden och beklaga sig över hur hemskt det är och vilket skit jobb det är. Jag håller inte med. I´m lovin it!


Bra sagt.

"Det går inte att rätta fel med fel."
- citat  från filmen "LEO"

Jag älskar William.




Igår var jag och Strandquist systrarna + bror son till furuvik.
Blev en hel mysig dag med massa bus och lek, karuseller och klappande på djur. God mat och glass.
Helt enkelt en underbar dag med världens sötaste unge och bästa tvillingarna!

f

Hämnd.

Slappt att igår fick jag betalt för att stå och prata en hel dag, kanske dags för mig att sluta klaga på att jobba..haha.

HUr som helst så slutade jag klockan 21.30 och tog tåget 21.57 väl framme i Knivsta stannar tåget och de ropar ut i högtalarna "På vägen mot upplands väsby körde vi på en ko, och nu står det fler kor på spåret så vi kan inte fortsätta köra förän någon har flyttat korna..Det kan ta 5min, 30min eller 1 timme. Det står en buss där borta, om ni springer kanske ni hinner me..." Och vi sprang och vi hann med, men asså kor?! Aja stackars kossan som blev påkörd, tar förgivet att den dog så vila i frid kossa lilla.

Framme i Uppsala traska jag ölsugen till carl philip där sitter Hanna, Niklas, Majsan och LInda..De två förstnämnda härligt överförfriskade. Så härligt med fulla människor när man själv är nykter...Gick vidare till terassen istället och snacka lite, eller Hanna skrek mest.. Björn titta oxå förbi så då blev jag nöjd och glad :)

Traska hem med Hanna och Linda sen med ett stopp på statoil för korv...låter bilden tala för sig själv...



Sen var det hem och sovdags :)
Det var gårdagen det.


RSS 2.0