Vilken underbar dag.

Inte för att jag ser så mycket utav den än, eftersom det är bäcksvarta natten ute. Men upp och hoppa bara o ta sig till jobbet...ni vet vad jag tycker....

Tagga till!

Räkningar.

Är det något jag är mer bitter för en att det är lördag och jag ska sova strax så är det räkningar, jag hatar räkningar. Varför måste man slösa bort sin så jävla hårt ihop arbetade pengar på hyra, telefon o sånt skit för. Asså det är ju nödvändigt...men tänk vad bra det vore om någon annan betalade....nån som känner för att bidra? ;)

Det är lördag...

och jag ska strax krypa till sängs. Skandal! Trots att jag har jobbat skift typ hela mitt liv, och aldrig haft riktiga helger, så känner jag mig fortfarande inte bekväm med att inte vara ledig på helgerna. Man kan lixom inte planera vad man ska göra i helgen för det är typ som att en vanlig svensson skulle planera att göra en "helg-grej" på en månda. För mig är det detsamma, iaf jobb mässigt.

Nu är det ju mer katastrof än vad det nånsin vart iof. Vet inte hur många ggr jag suttit askalas på mcd stper 2 timmar innan ja ska börja jobba, men endå alltid kommit i tid och sköt mitt jobb, man lixom bara fixa det på nått sätt. Nu är det omöjligt. Skulle ju inte ens hinna från förfesten innan det var dags för mig att bege mig mot arlanda.... ush vad bitter jag är idag. Bajs Arlanda. Kaaanske för att jag fick jobba själv hela dan, typ inte fick någon rast och inte ens fick möjligheten att prata med min chef. besvikelse.

Nu sätter jag punkt för den skiten.

Träffa min fina Stina efter jobbet, strosa lite stan och gjorde det vi gör bäst, lukta på parfymer ;) Jag köpte nya tajts oxå, dom slits ut par efter par..haha..men skönt e det ju...

Blev en fika på waynes efter det, med macka och chai te och cappuccino, gott och mysigt! =)

Nu har jag beslutsångest vad ja ska göra...kanske borde gå hem till stina, men jag borde sova om typ två timmar så kanske inte är så bar idé endå. Sådå kanske jag borde kolla på en film, eller internetshoppa, eller gå och ta ut pengar till min hyra..eller bara sova? Äääh det löser sig.

Hoppas ni haft en bra dag då!

Hejsan alla söta! (bara söta personer får läsa)

Hatar att skriva rubriker, någon fler som känner att dom gör det? bara att räcka upp en hand.

Har ju inte skrivit på länge nu ju. Borde skriva om förra helgen i hedemora, det var en jätte bra helg. Så himla mysigt att få spendera en två dagar tillsammans med Björn, och med familjen...Var en riktig kärlekshelg, då mamma och mats även gifte sig på festen. Så gulligt! Mer än så orkar ja faktiskt inte skriva om det ;)

Har vart en bra vecka det här, eller blev iof sjuk i början utav den, var ju mindre bra. Låg med feber och sov i typ ett dygn i sträck helt utan att någon direkt märkte av det. så det kan gå! Nu har jag vart "ledig" (läs inte jobbat på arlanda med på donken) i tre dagar. SÅ SKÖNT! plus att jag träffat Björnen min nästan så mycket som jag vill de här dagarna, så det har helt enkelt vart en bra en. =)

Helgen kommer dock bli pain, hatar att jobba tidigt på helger..hur jobbigt är det inte att gå till bussen när andra går hem från krogen lixom, me bara att bita ihop, inte så länge till...

Lina flyttar snart till norge, kommer sakna sönder mig efter henne. Men man kan väl alltid åka och hälsa på. Sen förväntar jag mig att hon gör som förr i tiden (alltså att hon åker iväg och tjänar massa pengar och skickar hem till sin fattiga syster ;)...) Va tror ni? Jag tror på ett fett kuvert med kosing!


Mot Hedemora.

Ja, äntligen helg. Alltså äntligen ledig helg för det är ju inte direkt säkert att man är ledig om helgerna, men det är jag denna, vilket jag är Riktigt mycket värd (tycker jag själv dårå). Hur som haver ska jag åka till Hedemora på skördefest. Jag har packat en väska full med grejer som jag antagligen inte kommer använda utan ångra att jag inte tog med mig annat istället, alltid samma sak. Björn ska med. Hanna ska med. Det kommer bli en bra helg!


Sista jobbdagen innan helgen.



Skönt vill bara få den här dagen avklarad. Fort ska det gå!


Björn.
Du är min lycka!


Veckans Bästa och Sämsta.

Veckans Bästa:


Det går inte att beskriva. Du vet hur jag känner. TACK!
Jag älskar Dig!

Veckans sämsta:

Högen i mitt rum som bara växer och växer. Känns som en cancerknöll. försvinn!

Tre lediga dagar - Vart tog dom vägen?

Nu har jag vart ledig i tre dagar och inte mycket har jag gjort. Fast inuti mitt huvud har det gått i högvarv. Jag är en sån där person, att när jag har mycket att tänka på, när det blir för mycket, när saker börjar läggas på hög. Då stängs jag av, jag slutar göra någonting. Jag jobbar varken för att det ska bli bättre eller sämre. Jag bara är.

Det finns saker som tynger ner en hela tiden, sånt man lixom inte kan prata med andra om, för det går bara inte att berätta hur man känner. Hur man än försöker, jag har verkligen försökt! Men det man vill säga kommer inte fram, det går inte, det är min fight som ingen annan än jag själv kan vinna, ingen annan kan styra. Bara jag.

Allt går bara man leer. Le sa jag!


Svennehora?

Är det här en "svennehora"?



Jag förstår inte vart världen är på väg.
Jag älskar dig min underbart vackra syster som trodde på människan, synd att den svek även dig!

Hej och god morgon!

Åh nu ska jag och jobba, gud så kul det ska bli. Livet leker...


Guldbröllop.

I lördags firade vi min mormor och morfars guldbröllops dag, tänk att de vart gifta i 50år. Det skulle jag också vilja fira en dag, men tror chanserna är rätt minimala...trist.

Jag älskar er mormor och morfar!


"Man vill ju ha det lite vackert och mysigt"

Kom precis hem från att ha legat och myst med Lina i "vår" park. Vi gick dit med våra törstande, hjärtklappande, och slitna kroppar och laddade upp med sallad, cola och kaffe, för att sedan somna på varsin filt och vakna upp av att det regnar. Gud så härligt hörni!

Var en riktigt trevlig kväll igår. Lina kom hem från hedemora, där hon vart alldeles för länge för min smak. Så vi tog en promenad runt högarna och uppdatera vad som händer, sedan följde en flaska rödtjut och en cykeltur (hanna och emma cykla, jag och lina satt nöjda på pakethållarn...haha!). Daniels lägenhet var destinationen och där blev det öl, snack, lite mys med min fina Björn som sen åkte hem :( och vi övriga traska bort till williams för att fortsätta öldrickandet.

Framemot små timmarna börja magen kurra och Jag, Lina och Sigge gick till anonym hamburgerkedja (alltså inte mcd...) handla med oss lite mat att fylla magarna med och avnjöt den sedan på Sigges jobb. Som efterrätt kolla vi i porrtidningar från typ 80-talet. smaskens..?!

Eftersom jag har rubriktorka så kommer rubriken från en dag vid havet, en sensommar dag då algblomningen börjat lite lätt för kanske 2år sedan. Jag, Lina och Mamma ligger och solar och njuter av lite ledighet. Då en familj kommer och pappan säger högt och tydligt så hela stranden hör : "Vafan, de kan ju sätta upp en skylt vid vägen att det är algblomning, man vill ju ha det lite vackert och mysigt!!

Ungefär där utbrast jag och Lina i skratt.


Blandade känslor.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är lycklig. Jag har väl inget i hela världen att klaga på, egentligen. Men det gör jag, vareviga dag hör jag mig själv klaga på någonting. Jag är så trött på mig själv. Kan man göra slut med sig själv? jag vill.

-Helena, det är slut nu. Du är helt enkelt för bitter!

så, nu var det slut med det också.

Idag är en dag.

Det är det. Den började med att jag skutta upp ur sängen en timme tidigare än nödvändigt för att åka till jobbet, Riktigt onödigt! Jobba , jobba, jooooobba gjorde jag sen varvat med kaffe. Sen hände det, det som jag bara berättar för nära och kära, trodde aldrig nått sånt skulle hända mig, mig! GALET! Ni får tro vad ni vill, men gällande det här vet jag fan bäst själv.

Sen fick man åka hem, skönt. Sitter här med en stir kopp kaffe, tryckte i mig en kesomacka för jag va tokhungrig, ska ju faktiskt på Lyxhak med BB idag, så kunde ju inte äta allt för mycket..hahaha.. Näe om man skulle hoppa in i duschen och svarva om.

Jag skriver världens tråkigaste blogg inlägg, ni ser jag erkänner det själv.


Jävla knullväder!

Vilket jävla kukspråk man lagt på sig. Riktigt illa! Men fett med nice...

Ursäkta mamma, mormor eller någon annan känslig människa som jag måste skämmas för att jag använder ett sånt förjävligt språk, men det är så mycket vädrets fel och lite mitt jobbs fel, ganska mycket rastlöshetens fel men nog allra mest paniken och de ångestattackerna.

Har faktiskt haft en kanoners dag TROTS ALLT hängt med mina huckisar Ida och Stina druckit massa kaffe, snackat massa gojja och smitt en del planer, vem vet det kanske blir verklighet en dag? Jag är inte bang på den!

Ni är bäst tjejer!


Händiga-Hellan

Projektet avslöjas nu: Jag gav mitt rum ett ansiktslyft. Jag tog bort bårdar, slipade, spacklade, tejpade, målade tak, målade väggar, målade väggar igen, gjorde schabloner...JAG! Med en smula assistans av Linda, Hanna och Lina.

Tack Eva som sydde mina gardiner. Tack Hanna och LInda för assistans vid alla inköp samt lite sällskap häng och spackling. TACK Lina för att jag fick bo i ditt rum med alla mina skit saker inklusive mig själv. Tack tjejer, det var snäll!

Fint blev det!

Vad gör man inte...

..för att få lite skoj?


Du är allt.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

RSS 2.0