Dax, Ikea och Rusta.

Björn blev klar efter en stund så vi kunde åka ocå äta. Ville äta på Max men det va så lång kö så det blev Dax. Man måste tydligen älska Dax om man är en flickvän till Björn. men dipsåserna på Max går inte av för hackor, så är det!

När vi var mätta och belåtna gick vi till Ikea och köpte massa julpynt och därefter till Rusta och köpte ännu mer. Träffa även Aya på Rusta, otippat men trevligt! Nu har ja såå himla mycket julpynt att pynta Mcdonalds Stenhagen med, finast kommer det bli, så imorgon ska jag och Björn upp tidigt och pynta, mys!



 


En grå Lördag.

Verkligen trist väder ute, saknar snön! Men den här Lördagen blir guld ändå, trots slask!

Sitter hemma och väntar på att Björn ska ha klippt sig färdigt nu, så vi kan åka och äta nångång! Är vrålhungrig!
Ska förbi Ikea också, ska styra lite julpynt till jobbet som jag tänkte hinna få upp imorgon. :)



Äntligen FREDAG!

God morgon!

Fyfan, jag skrev att det var en kämpig dag i förrgår i går. Men det var inget jämfört med igår. Asså oh my. Slit, kändes som en mardröm. Men jag fixa det, så lite starkare idag, lite bättre. Sista stängningen nu, sen ledig helg och sen på måndag så åker jag Märta och Ida till LONDON..weei!! Kommer hem på torsdag natt och när man kommer hem till sin stuga så är LINA hemma. Kul kul kul! Längtar så efter min sötasysteryster. Mindre kul är att jag jobbar varje dag hon är hemma pga min londontripp, men man kan ju inte få allt. Mindre sömn och mera syster, javisst. Så blir det!!

Nu ska jag göra matlåda, en hel arbetsvecka nu, jag är så jävla bra!!

Dagens + : Det är freeedag!
Dagens - : Den här dagen har inget minus!!

Igår var en kämpig dag.

Igår var en rätt jobbig men rolig dag. Sov hos baby så han gick upp och laga lunch åt mig innan vi båkte till jobbet (Jag åkte för Björn skjutsa mig, så snäll!!). Han gjorde super god kycklinggryta typ och ris, så gott. Vi kommer laga så himla god mat jäämt när vi bor ihop, sådeså.

Jag har haft matlåta med mig i tredagar nu, och nu håller jag på och laga en igen, jag är så himla bra, tralallaaa =)

Hur som helst var det slitigt igår, sprang som en galning fram och tillbaka i 6 timmar i sträck. För att jag tajtat i schemat och våran nattstädare är sjuk. Men klar till tio var jag endå. Sålde på bra, vilket var riktigt kul. Gillar tempot.

Och mina medarbetare var så söta återigen "Du är ju proffset ju" sa Håkan och "Vilket tempo det är på dina skift" sa Natalie. Gullungar, dom har kommit på hur dom ska hålla mitt humör uppe ;)

Nu ska jag slänga på mig lite kläder för jag ska möta upp Hanna för en fika/tidig lunch innan jag börjar jobba klockan ett.

Dagen + : Att jag ska få träffa Hanna såklart!!
Dagens - : Att jag inte lyckades vakna och väcka Björn imorse, riktigt dåligt gjort!




"Helena, du är så konstig och snabb"

Så sa Shaimaa om mig idag, vet inte om det var en komplimang eller inte, men jag tar det som en komplimang. snabb är jag iaf, riktigt snabb. Hoho :)

Haft en trevlig kväll, mkt att göra då går tiden mega fort. Gulliga medarbetare och trevliga gäster. Bra kväll helt enkelt, det var jag värd efter min dåliga start på dagen...

Sitter kvar här och väntar på Björn nu, han är och repar. Sen ska vi myyyysa och äta fruktsallad. Det gillar ja!

God morgon!

Fast min är inte så himla god måste jag säga. Vill bara ta ut den här p-staven, men alla andra överallt vill tydligen oxå göra saker på vådcentralerna (orkade inte me akis mer). Så först har jag ringt till svartbäckensvårdcentral i 45minuter tills deras telefontid tog slut, utan varken svar eller bli satt på kö. Då började jag ringa till samariterhemmet istället som hade längre telefontid och ringde dit i en halvtimme innan jag kom fram och fick då svaret: "Vi har ingen som kan ta ut p-stavar här, du får ringa till svartbäckens vårdcentral" GAH!!

Snart drar jag ut skiten själv!

Kul för er att höra om min stav, men just nu gör den bara livet surt för mig. Tre år gick för fort. Ska klä på mig nu och packa väskan. Nu ska jag omvandla den här skitdagen till en toppendag. Önska mig lycka till!

Dagens + : Jag har matlåda till jobbet idag :)
Dagens - : Ni kan ju gissa.


Sötis Sanna var in och hälsa på mig på jobbet igår, då blev jag glad =)


Vitt,vitt..ja VITT!

Gud så mycket snö det är nu, verkligen jätte mycket. Känns som det kommer vara jobbigt att åka buss idag, att dom kommer vara sena och sånt menar jag då. Sånt är jobbigt. Håll tummarna för mig ;)

Hur som helst är jag lite sur idag. Har ringt nu, en himla massa ggr för att boka en tid för att ta ut min p-stav som gått ut. Men alltid dessa långa köer, eller så missar man precis att ringa på de 30minuter om dagen de har öppet för tidsbokning. Är det inte bra irriterande? Idag kom jag fram på de där 30minutrarna. YEES tänkte jag.. för att sedan få höra en snääsig tant att jag minsann inte skulle ringa till gynmottagningen för att boka sånt, det skulle jag ju fixa på familjerådgivningen. Så rabbla hon megafort ett telefon nummer och sa mellan 13-13.30. klick. typ. Tack för hjälpen!

Hur skulle jag kunna veta vart jag ska ringa, inte så att jag tagit ut nån stav tidigare! Senast jag fixa med den här jävla staven va på tiden man fick gå till ungdomshälsan och där fick man ju fan hjälp med allt. Under HELA öppettiden. Trots att ungdomshälsan inte heller va så himla bra men endå. Jag tycker iaf att dom är onödigt otrevliga!  

Önska mig bättre lycka nästa gång ;)

Fick en trevlig överraskning här på morgonen (inte bara otrevliga). Hade precis vaknat och satt och drog i sladden till datorn, så att den skulle räcka så jag kund eha datorn i sängen. Då när jag sitter här med tuttarna fria, kommer nån och pillar på min dör, blir såklart skit rädd och rycker upp täcket. Men vet ni vem som kom in? Jo Björn, han hade glömt sin väska när han åkte till jobbet imorse och jag vänta mig ju inte att nån skulle klampa in på mitt rum när han är o jobbar. Så vart jätte rädd som övergick till jätte glad :)


Kalla fötter.

Mysigt det är med all snö ute, alldeles vitt och det kommer bara mer.
Dock är det svinkallt här inne i mitt kryp in
och det känns som mina fötter håller på att förfrysa.

Tänk om jag ändå hade fått köpa dom där super mysiga tofflorna jag hitta häromdan när jag gick med Hanna och Emma på stan, men nej nej för jag kommer ju hitta så himla mkt bättre på primark.

Hanna kanske har rätt, men jag känner att på tisdag kommer jag gå och köpa dom, vill inte frysa mer. Får väl köpa ett par till helt enkelt i london isf. :)

Nu ska jag göra en stor kopp te, tvätta om tvätten i maskinen som jag inte tagit tag i. Jag är hopplös...


Vilken underbar dag!

Fan vilken mysig dag jag haft idag, måste börja se till så att alla dagar är såhär ju :) Började dagen med att vakna upp med min underbara karl :) Redan där blev den här dagen underbar!

Björn skulle jobba så han skjutsa hem mig på vägen, hann hem och chilla lite och se klart på gladiator. Fytusan vilken galet bra film det är. Fick rysningar flera gånger om och tårarna spruta!

Märtisen kom och hämta mig vid två tiden så åkte vi till ÖB och shoppa loss, ja köpte nödvändigheter. Var skit bra att hon skulle dit för jag är pank och hade inte råd att köpa nått nånannanstans..haha! Tog en sväng förbi mio oxå och hälsa på älskling och drog en mini varmchoklad. Därefter Team sportia, min hurtiga vän ska ju åka tjejvasan så längdskidor stod på shoppinglistan, annorlunda och roligt :)

Seeen ner på stan till linnécafét för kaffe och mys. Stina och Ida kom oxå och fika med oss, super mysigt! Vi planera våran london resa och bokade alla grejer vi ska på. Så jävla billigt det blev 1300/person och då är det bussar, museum, musikal, london eye....nice price helt enkelt! Nöjda och glada skjutsa Märta hem mig igen och nu sitter jag här. Ska strax diska och sen koka min 10kr tortellini som inhandlades idag, vilken jäkla lördags midda hörni!

Tänker vara skit töntig och ge er en outfit bild, nu när jag vart så hima seriös med bloggningen de senaste dagarna. Det ni!




Jag är även fullt medveten om att bildkvaliten är värdelös, men har man en värdelös kamera på mobilen så har man. Det duger åt er ;)


Vila i frid.





Igår var Madeleines begravning. Det var vackert. Massa rosa rosor överallt och kyrkan var överfull med familj, släkt, vänner, gamla arbetskamrater...Nästan alla hade något rosa på sig som de önskat i dödsannonsen. Fint, så mycket Madeleine!

Tårarna bara rinner, kan inte förstå att hon är borta. Men som de sa igår. Det är få människor som hinner leva ett så långt, varmt och roligt liv på så kort tid som Madeleine fick göra. Önskar bara att en sån livfull människa som älskade livet fick leva ett helt liv. Jag saknar dig Madeleine. Jag tänker på dig och din familj varje dag!

Men jag ser framför mig hur du går på en lång, alltid solig strand och där du är sådär härligt glad, positiv och frisk. 




Madeleine Bjuhr, ditt skratt lever föralltid kvar i mina minnen.


                                                     

Tack för att jag fick lära känna dig och skratta tillsammans med Dig.
     

Farligt att vilja ha...

Jag vill ha så himla mycket grejer just nu. Hittat så mycket fina klänningar, kjolar, jackor, skor, smycken...farligt! Och snart åker jag till london. Känner att jag borde vänta med att klicka hem mina juveler, men vafaan tänk om jag inte hittar nått bättre där och så kommer jag hem och så är mina guldfynd borta!

haha, vilka jävla problem man har!!


Torra händer.

Konstig rubrik fick det förra inlägget, kanske skulle valt typ "Igår hade jag en mysig kvall" eller nått. Vem bryr sig om rubriker? eh. alla! Rubriker är viktigt, men jag är sämst på att hitta på den rätta. Så nu vet ni det! Och den här är inte så mycket bättre. Den kom till för att mina händer, faktiskt är så jävla torra. Det blir dom när man jobbar på restaurang och tvättar händerna var 5e minut typ i detta svinkalla klimat. Insmörjning nästa...

Haft en nice dag idag. Halkade iväg till jobbet efter en god natt med massa sömn, så skönt att sova hos Björn, räcker ju lixom att gå upp 20minuter innan man börjar jobba. den är nice, riiiiktigt nice!

Gick rätt fort idag, sålde på rätt bra, schysst löne %, bra inventering och sen kom bellabanan. Bra dag!

Vid 15 blev det möte på landings, har fått ett nytt ansvarområde, arbetsmiljö. RIKTIGT KUL! Mycket roligt som kommer hända det här året, är så jävla förväntansfull. kul kul kul!

Halkade sen hem till skrubben. Och nu sitter jag här, med tvätt upp till örona, blir väl så när man kommer hit o dumpar saker i en veckas tid typ. Galet. Kanske borde fixa? men färga håret känns faktiskt mer lockande....




 eller   

Igår var en mysig kväll.

Hade värsta myskvällen igår. Björn hade lagat en hejdundrans middag åt oss, med förrätt, varmrätt och efterrätt, mums! Han är duktig min Björn, på det mesta faktiskt. Men att han är duktig på att laga mat, det gillar ja. För som ni vet gillar jag att äta ;) hihi..men sen, den dagen vi bor ihop (snart hoppas ja!!) får han nog bara laga mat en gång i veckan. Annars kommer jag inte bara vara lite sött mullig utan fet och så långt vill ja inte gå ;)

Efter maten så fick jag massage, ni hör ju? Jag har världens bästa! Och det var så skönt så jag somna..haha. Schysst va? Men det är väl ett bar tecken? Blev ju så avslappnad så det bara inte gick att vara vaken. Det var underbart i alla fall.

Tack älskling!


Sorg och snö.

Vanlig jobb dag. Gick dit, jobbade, gick hem. typ förutom massa strul med diskmaskinen, lekte rörmokare..tillsist fick vi ringa riktiga istället.....

Mötte upp Hanna på stan så gick vi och beställde blommor till Madeleines begravning, känns så himla overkligt så fel. Man ska inte behöva begrava sin dotter, syster, vän när hon är 22 år. Så fin, så underbar, så ödmjuk så snäll och nu så borta. SÅ HIMLA FEL FEL FEL!! Saknar Dig, önskar dig tillbaka, vill ge dig en kram! Så kändes väldigt konstigt att stå och välja blommor till hennes begravning. Blev massa rosa, rosa rosor. Fint, det känns som det blev bra.

Gick på stan en sväng köpte rosa diadem, sen gick jag hem i snön. Va det inte nyss vinter?

Med mat i mun.

Till sist pallra jag mig iväg till ica, tog en stund för mig att komma iväg. Men det var det värt, min mat är så jävla god!

Såklart ni undrar vad jag äter! Det är ju trots allt därför jag skriver det här blogg inlägget (förutom att jag vill skryta om hur gott det är...)

Blev iaf: Ruccola sallad och till det gravade laxrullar med lite pepparrotsvisp i och baguett. Hitta en Ramlösa i kylen oxå..

GOTT!! Nu ska jag fortsätta äta..

Drama.

Man går här i godan ro och tror att allting är lugn och ro. Tvinga upp älskling tidigt imorse fick han åka med mig till jobbet och hjälpa mig inventera, vilken guldgosse han är va, min Björn! Åt lite frukost tillsammans innan Björn drog o gymma innan jobbet. Duktigast!

Jobbat hela dagen lång. Rätt lugnt och tiden gick fort. Ute blåste storm med snö/regn blask äckel. Hatar det här vädret!

Kommer hem tar en lååång dusch jätte jätte varm. 

Pratar med Märta och bokar boende till våran london tripp 1-4 december. Mycket som ska bokas och fixas, blir massa mys, shopping, sevärdheter, musical, ja en hel del tänkte vi klämma in på våra fyra dagar. Men nu är iaf resa och boende styrt. Men först satte Märta mitt hjärta i halsen med lite missförstånd gällande bokningen..haha Märta trodde hon betalat 2100 och att vi skulle betala 1700 på plats sen alltså dubbelt så dyrt mot va vi trodde det kosta. men egentligen hade hon betalt 210kr och att vi ska betala resten på plats..hahaha. så det kan gå, nu är det uppstyrt poch rätt iaf så man kan andas ut :)

Björn ringde nyss, mycket skit som hänt de senaste dagarna:
Lastbil som kört omkull på motorvägen till sthlm
Bombhot i kvarnen igår och idag vart svava och forum bombhotat och nån bank, kommer inte ihåg vilken blev det försök (vet inte om d ekom åt nånting) till rån på.

Galet man tror inte att så mycket som hänt runtomkring än den senaste tiden ska hända i ens omgivning.

Apropå något helt annat är jag sjukt hungrig så jag borde gå och handla nu..
 


Ledig helg!

Så igår jobbade jag veckans sista stängning, en tung än! Men klarade av den galant för att sen mötas av en varm Björnfamn, kan det bli bättre? Åkte hem o skulle mysa med film, men när jag kom hem och slappna av kände jag hur hungrig jag va och konstaterade att jag inte ätit nått sen fyra på dan så då åkte vi till Max och åt..hihi. Testa deras fiskburgare, riktigt god faktiskt, ännu godare om man tagit bort all gurka och lagt dit en tomat, nästa gång kanske..

Sen åkte vi iaf hem och myste med muffins och cola till star wars, jag somna såklart och Björn me.. =)

Vakna upp vid 11 idag av att Stina ringde, blev lite frulle. Yoghurt och min egengjorda müsli såklart och en banan på det. Mötte upp Stina, Annika och Alex på stan o strosa lite sen blev det fika på café linné cheesecake och chai latte...mmmums!

Nu är jag hemma igen och har myst lite med Björn sen duschat och sminkat mig och nu styr jag ihop lite mat..sen blir det mys hos Stina med lite dricka. Fattig som man är kanske det inte bli någon utgång. Min "dagsbudget" gick ju trots allt åt till fika....

Men partyhumöret ska jag klä på mig nu! Ja nu va det på ;)

Puss på er underbara!

Tiden går fort, för fört.

Ja då har halva hobbveckan gått och jag har knappt hunnit blinka känns det som. Har bara jobbat de här dagarna och träffat Björn som vart gullig och hämtat mig varje dag efter jobbet..Så skönt, känns absolut inte lika jobbigt att stänga när man vet att man får hoppa in i en varm bil med sin prins såfort man stängt dörren bakom sig :)

På kvällarna har det blivit te och film-mys, med massa godsaker, men igår bestämde vi oss för att bli lite nyttigare så då blev det fruktsallad!




Har vart mycket känslor den här veckan och jag har tänkt mycket på hur fort allt kan ta slut. Hur mycket bättre jag måste ta vara på tiden och träffa alla er underbara människor som betyder så himla mycket för mig!

Madde, jag tänker på dig och din familj varje dag. Du är den finaste ängel och jag saknar dig. Önskar att vi inte hade skjutit o skjutit på vår fika. Du var en oerhört vacker människa och du kommer alltid leva kvar i våra fina minnen utav dig!

Jag älskar er mina fina!

Ännu en måndag.

Så var helgen avklarad, har vart "barnvakt", eller min fostersyster har vart här på besök medans mamma och mats var i linköping på bröllop, vi har:

Gått på bio och sett Mamma mia och mirrors.
Hyrt film och myst med tända ljus
Shoppat, hon fick två par nya skor och hår färg
Färgat hennes hår två ggr.
Kollat på andra avenyn
Sprungit till bussen och missat den
Sprungit till tåget och missat det
Ätit massa frukost
Hunnit med bussen
Och till sist hann vi även till Nettans tåg så nu borde hon vara hemma i Hedemora igen :)

Mysig helg blev det :)

Nu ska jag strax iväg till jobbet för att stänga..sådärja!


RSS 2.0