10 arbetsdagar.

Nu är det 10 arbetsdagagar kvar tills jag har 9dagar semster!

Varför är det alltid regn när jag är ledig? och soooooooooool när jag jobbar? Jag är inte bitter! Inte alls...
Något som gör mig glad är att vi har världens finaste balkong, jag är helt kär i den, så underbar. Gud så många timmar jag ska spendera på den balkongen i sommar, ska bara sätta upp ett vind/regn skydd på ena sidan så ska jag sitta där ute i ur och skur. Förstå vad mysigt, att sitta nerburrad i en filt, med infravärmen på medans regnet smattrar mot taket och känna den friska luften, eller att glassa i bikini och surpla på en drink och njuta av solen. Alla fina blommor som doftar så gott och är så vackra och om björnsbärsbusken sätter lite fart kanske man kan få smaka ett bär?

Underbara balkong!

Apropå björnbär ska jag ta mig en bit kladdkaka med björnbärsgrädde på balkongen nu, njuta lite innan det är dags för ännu ett hårt arbetspass!

Njut av solen!

Jag har en händig man!

För en tid sen diskuterade jag och Björn att vi måste skaffa utemöbler till balkongen, v kollade på diverse grupper här och där, men allt med rotting kostar ju skjortan och det var nått sånt, lounge aktigt vi ville ha.. men vi ville inte lägga många tusenlappar på utemöbler. Vi hittade en grupp som "får väl funka" på ikea, då Björn sa att han skulle bygga utemöbler, bygga såna vi ville ha. Jag skrattade lite och sa att han väl inte var den händigaste mannen jag kände, nu drygt två veckor senare står en superfin soffa + ett bord ute på balkongen, helt gjort av Björn. Just nu sitter han och syr kuddarna till och nej han har inte köpt färdiga kuddar! Han har sytt kuddar som passar soffan, stoppat dom med dun (så ser ut som vi slaktat gäss inne på toan) och nu syr han ihop det sista på ytterfodralet, super snyggt! Han är så jävla duktig och jag är så stolt, kommer ha finaste balkongen i sommar och allt har vi gjort själva :) (säger vi eftersom jag står för all växtlighet iaf)!

Ni får bildbevis såfort kamera tillbehören är hittade!


Min händiga man!


Släcker eldsvådor nära dig!

Gokväll/natt!

Haft en bra dag, jobbet gick fort och smidigt tills jag satt inne på kontoret och våran nattstädare ropade att det brann, jag sprang ut och ställde mig och tittade på grillfrysen som det börjat brinna i. Drog ur sladden och greppa tag i brandsläckaren och släckte, kände mig faktiskt lite cool, så efter att elden slocknat va jag tvungen att spruta lite till, bara för att! Ifall jag missat nått på stängningen är det såklart för att jag blev traumatiserad, så är det!

Nu är jag ensam och har dubbel tråkigt, har ätit skogaholmslimpa med skinka och druckit oboy, känns som när man va liten och kom in från stallet. Apropå stall funderar jag på att börja rida igen, får väl bli på ridskola har ju inte våra fina hästar i närheten. Så till hösten kanske det blir :)

Ledsen är jag att jag missa grey´s ikväll med, verkar ha vart en kanon avsnitt (som alltid), måste köpa alla boxar, grey´s är bäst!

Nu ska jag krypa ner i sängen, kanske kolla webb-tv och somna.

Sov gott om ni inte redan gör det :)


Mitt i veckan!

I måndags kom jag till jobbet som en strålandesol och folk frågade vafan som va fel med mig, men jag hade bara haft en jäkligt bra helg, det gjorde mig glad och full av energi. Nu börjar enegin sakta men säkert sippra ut och jag är glad att jag är "ledig" imorgon. Riktigt ledig är jag ju inte då jag först har möte med arbetsmiljögruppen klockan 10 och sen föreläsning om tidsplanering på kvällen 16.30-21. Meeen jag är inte den som klagar, har ju några fria timmar på dagen och det där är ju egentligen roliga saker som jag verkligen uppskattar :) det blir bra!!

Ska strax väcka Björn så ska vi åka till himla och spana in om vi kan hitta nått fint till lyan, mormor berättade om några kuddar som ska se ut som vi vill ha dom; Rooosa!! :) Visst var det himla du jobbade på Emilia??

Sen så blir det jobb igen, kör 13-22 även idag.  Nu ska jag väcka Björnis sen ska vi åka :)




Sötisar <3


Björnbär.

Hej på er!

Vad härligt det är att vakna upp till sol och sommarvärme, här för att stanna, eller vad tror ni? Jag hoppas på det! allt känns lite lättare och mycke roligare!

Igår kom mamma förbi en sväng på jobbet och fikade med mig, de 40minutrarna med mamma var guld värda, saknar henne så himla mycket när vi ses så sällan, varför kan inte dalarna ligga lite närmare? Jag fick i alla fall en björnbärsbuske utav mamma, spännande att se hur den kommer klara sig på balkongen, och 4 meter hög stod det på lappen att den blev, spännande som sagt!! Så nu måste jag köpa en stoor kruka där den kan få slå rot :)

Efter jobbet igår skulle jag och björn gå ut på en kort kvällspromenix, två timmar senare kom vi tillbaka, men tiden går såfort när man går här, finns så mycket vägar och är så vackert och sådär på kvällen/natten är det helt tyst och man känner bara dofterna från alla växter och sommaren. Så härligt!

När vi kom hem blev det te och en twixglass, sen somna jag i soffan till en film.

Har föresten hittat ett nytt favorit te, trots att det är ett pås-te (ledsen syrran!) så är det super. Friggs gröna te med smak av ingefära och citron, lite lite honung i det och det blir perfekt! Rekomenderas starkt :)

Nu ska jag slänga ihop en pasta sallad till matlåda och om 1½ timme blir det jobb.

Njut av solen alla som kan!!

Puss


Ny arbetsvecka.

God morgon på er!

Vilken härlig helg jag haft! Igår fortsatte vi fixandet utav balkongen och var iväg överallt igen; jula, rusta, jysk, ikea, maxi, bauhaus och inhandlade en hel del igen. Vi är bra på att bygga ett hem vi :) Vi köpte i allafall en kökslampa, matta till köket, matta till balkongen, infravärme, elgrill..mm. Blir så fint här hemma, längtar tills allt är precis som man vil ha det och man bara kan njuta av sitt fina hem :) men kommer nog aldrig bli klart, kommer alltid vara nånting man vill fixa med och det är ju precis det som är så himla härligt!

Vi fick även fika gäster i form av svärmor, svärmors syster och man, super trevligt! Fick dessutom jättefina salladsbestick och massa kaffe, det tackar vi för!

På kvällen invigde vi elgrillen och gjorde grillspett, färskpotatis, tzatziki, baguett, sallad..mmm så somrigt och så jädrans gott vare! Sen myste vi, kolla på en braig film och drack te. perfekt helg!

Har ju såklart knäppt kort på allting, men som vanligt är sladden borta såfort jag behöver den, så det blir bildlöst helt enkelt, men ni kan ju föreställa er ;)

Idag är det måndag och en 48timmars arbetsvecka slår snart igång, såklart med solsken, men det gör mig ändå glad! Stänger ju hela veckan nästan så kan ju njuta av några soltimmar innan jag tar två minuters promenaden till jobbet. softa bananer.



Den ena människan är den andres spegel.

 

Gröna fingrar.

Har helt klart fått grönare fingrar redan efter idag, åtminstone brunare (av all jord)!! Har haft en kanondag, verkligen härligt att verkligen pyssla med nått när man är ledig, speciellt när man ser resultat. Har flängt runt både här och där; nån gård som jag inte minns vad det hette, plantagen, blomsterlandet, ikea och maxi. Blev en tusenlapp fattigare men många blommor rikare! Känns fint! medans vi pysslade med plantering snickra Björn ihop så jäkla goda mackor, med allt man vill ha på; parma, pesto, soltorkade tomater, tomater, ruccola, avocado mm. GOTT! Toppa med blåbärslängd och kaffe, nöjda och belåtna plantera vi det sista och städa undan jorden och sen drog mormor och morfar hem.

TACK VÄRLDENS BÄSTA MORFÖRÄLDRAR FÖR ALL HJÄLP, NI ÄR GULD!!

Nu ska vi dra till stenrösvägen och snickra på annat och äta god mat, har hört talas om fläskfilé och franskpotatissallad.....







Nu ska vi vidare!


Hej lediga helg!

Godmorgon!

Hoppas du mår bra, jag mår mycket bättre! Min hosta har nästan lagt sig (känns det som) så jag håller tummarna att så är fallet, tröttnat rätt rejält på att känna mig hängig, vill ut och gå på våra underbara gå vägar här, komma i lite form igen. Skulle kanske inte vara fel?

Har ätit min ordinarie frukost idag: yoghurt, äpple, kanel och müsli. Ska nog dra ner ett glas vatten med en c-vitamin brus oxå. Så är förkylningen som bortblåst sen, visst?

Idag ska mormor och morfar komma hit :) Lycka! Jag har världens bästa mormor och morfar om ni inte visste det! De ska hjälpa mig ch köpa och plantera blommor till balkongen och så, ska bli super skoj!! Dock måste vi köpa lättsköta blommor, för mina gröna fingrar har nog inte riktigt blommat ut än men dom är på väg, små knoppar ;)

Ikväll blir det middag hos svärmor, Björns moster med karl är där oxå, mysigt och gott :)

Nu ska jag städa undan lite här hemma.

Ha en underbar dag vackra människor.


Mysig kväll.

Har haft en mysig kväll. Björn kom hem precis när Grey+s började med en liten rosbuske, jätte fin och precis en sån som jag ville ha, han gör mig glad han! Jag hade gjort nått för honom med för jag hade gjort smoothies med Jordgubbar, Björnbör, äpple, banan, blåbärsdryck och lite honung, liiite choklad till det och Grey´s, det var mys!

Nu ska jag alldeles strax sova, upp sju för jobb imorgon igen.

God natt.

Du är värdefull.


London i mina tankar.

åh, började tänka på min, Idas och Märtis bästaste resa till london, den var så jävla bra rakt igenom, det var så mkt skratt, mat, shopping, sevärdheter, turistande, kartläsande.....Det var underbart! I mina tankar är vi där nu :)
Som jag älskar´t det gör ja!


Tröttis.

Igår blev en bloggfri dag, var nästan en datafri dag. Det var skönt! Slutade fyra, då åkte vi till torbjörnstorg och hämta ut mitt (eller vårat!) megastora paket från HM, där inne fanns: Kuddar, kuddfodral, grytlappar, shorts, flipflops och en scarf, satt fint sådär på en tisdag. betalt och klart bara att ta hem lixom. :)

Sen så laga vi lite mat, couscous med massa grönsaker och kyckling, till förrätt gjorde Björn världens godaste vitlöksbröd, vågar nog påstå att ahn är bäst i världen på att göra vitlöksbröd! jag somnade på soffan medans Björn firra med kycklingen och sen blev det maat. mumma! Efter maten så drog vi ut på en promenad runt stenhagen, vi har verkligen de finaste gåvägarna här, helt underbara! Björn visa mig alla "hans" skolor och hans smultronställe : Grustaget! Äntligen fick jag se hans favorit ställe och det var så vackert, där ska vi picknicka i sommar!

När vi kom hem blev dte lite chokladmousse med crisp och thé, sne somna jag på soffan, som vanligt :)

Idag har vi bara jobbat, båda två. Duktiga vi. Nu väntar vi på maten, blir ungefär samma som igår för det är det vi har hemma, sen ska jag göra super goda smoothies till efterrätt åt oss, man kan inte äta chokladmousse varje dag ;)

Senare blir det Grey´s...


Min dag i bilder.




Halsont.

God morgon!

Min onda hals verkar inte vilja bli frisk, istället kliar den och det känns som att jag har ett gäng knivar som rispar upp den lite varje gång jag öppnar käften eller sväljer, inte så trevligt!

Är ledig idag och ska fixa lite här hemma, sötBjörn hade städat det grövsta igår innan jag kom hem så de var riktigt fint här. Min fina gulleponke, han kan han :) så nu kan vi bara pyssla och dona med allt det roligaste idag, hihi!

Ska nog åka ut till ikea en sväng oxå, titta om lampan vi hittade (som såklart var slut när vi änkte köpa den) till köket har kommit in, hoppas det, tror verkligen den skulle passa perfekt. Annars får vi kanske leta reda på någon annan.








Näe ni, nu är frukosten slut så nu ska sötkorven upp så det händer nått under dagen!
Hoppas ni får en härlig måndag!!

Puss











Det vackraste jag vet.



Jag älskar dig.

Dop blev Bröllop.

Hade en jätte mysig men lång dag igår. Började med dop och slutade med bröllopsfest. Föräldrarna till lilla Liam hade planerat in ett överaskningsbröllop efter dopet (vilket såklart jag och Björn visste om, då Björn skulle sjunga). Så de vigde sig, va jätte fint och Björn sjöng, vilket var ännu finare tycker jag :)

Efter det skulle hela släkten kramas såklart, vi vek av och drog en glass på fyrislund innan vi begav oss till festen, där blev det skumpa och tipspromenad, sen middag och prisutdelning. Sjukast av allt var att jag och Björn vann tipsrundan (som handlade om bröllopsparet), haha, så vi slog bort både släkt och närmsta vänner ;) Så lite godis rikare blev vi!

Fika och kaffe och Björn sjöng lite till (en låt om brudgummen), som uppskattades utav alla (förutom brudgummen då..). Var så stolt över min älskling, jätte många kom fram och berömde honom över hur duktig och talangfull han är. att han verkligen borde satsa på musiken, min lilla entertainer. Såklart min Björn är bäst!!

Nu ska jag laga matlåda och sen blir det jobba idag, lite segt då jag har galet ont i halsen, när ska man få känns sig 100% igen? det är frågan! Nu ska jag slänga ihop pastasallad. mums!

Hoppas ni får en go söndag i solskenet! Och grattis norge till segern, det var ni värda!

puss

Dags för dop.

Nu är det lite små stressat här hemma, då vi har två experter på att göra allt is ista sekunden här hemma, vi ska vara på dop om 40 minuter och Björn står och klipper håret nu..haha. Men vi kommer hinna, det gör vi alltid på nått konstigt sätt!

För övrigt så var jag hos stina igår och drack livetsvatten (rosé+fanta), men eftersom jag aldrig dricker längre så har jag blivit lite överkänslig mot alkohol tror jag, så jag har så ont i magen och huvudet idag, men såfort vi kommer iväg och jag får kika på sötisungen istället så släpper det nog ska ni se :)

Tryckte en kebabrulle till frulle, perfekt bakis medicin! så snart mår jag nog primaballerina. Nu ska vi skynda på här!

Trevlig lördag till er alla :)


happy friday.

Härliga dag och massor har vi fått gjort. Lämnade över nycklarna från svartbäcksgatan till ägarna efter att vi fixat klart och tagit bort de sista sakerna, eller Björn ahde skjutsat mig till gränby C innan så fick han åka och lämna nycklarna själv medans jag spenderade lite pengar. Har knäppt kort på alla grejer men hittar inte kamera sladden så bilder ifrån produkternas hemsidor får duga, därav fel färger och så..




När Björn var klar hade jag precis gått in i Kj, bokstavligen så vi bestämde oss för en fika/lunch ihop när Björn kom. Jätte mysigt att träffa Emma lite, ses alldeled för sällan tycker jag (träffar alla alldeles för sällan) men jag håller tummarna för att det blir en flytt till uppsala så snart som möjligt, så har man henne iaf lite närmare :)

Efter lunchen begav vi oss hemåt, Björn drog ner på stan och fotade lite och jag klickade lite på datorn och välkomnade Marie och Fredrik med öppna armar när de kom för att hämta Fredriks säng som jag fått lånat. Tyvärr blev det en snabbvisit från deras sida, men får styra upp lite här hemma och bjuda över på fika inom snarframtid så vi hinner se slite mer :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen ikväll blir det vin med Stina och Ida, om allt vill sig rätt och det ska det!


Torr hårbotten?

God morgon!

Vilket härligt väder vi har, underbart. Synd att det ska vara så förbaskat kallt bara, men så länge solen skiner är det inte läge att klaga tycker jag!

Blev en lång dag igår 05-20 var jag igång och härjade, sen när jag kom hem somnade jag i Björns knä medans han masserade min onda hårbotten. Är det nån som har nått tips på extremt torr hårbotten föresten? Min håller på att ta kol på mig. Alla tips är välkommna iaf :)

Nu ska vi klä på oss och åka till svartbäcken för sista gången, känns lite tragiskt, är ju ändå min och Björns första lägenhet ihop, men ska bli skönt att ah det avklarat så man inte behöver tänka mer på att fixa där och bara satsa på det nya :)

Ska förbi Gränby C en sväng oxå, jag behöver verkligen ett par nya ballerinas, hur ska man klara sommaren annars? Hoppas jag hittar nått bra för behöver dom tills imorrn när vi ska på dop faktiskt.

Nu måste vi dra, måste hem till två oxå för då kommer bruuschan och marie!

puss på er

Världens bästa lillasyster!

(För världens bästa storasyster, det är jag..)



Idag när jag kom hem tittade jag i brevlådan och där hittade jag ett kort från underbara Lina. Så himla gulligt, du är så söt syrran! Blev så himla glad. Tycker synd om de människor som behandlat dig illa och på så sätt mist din vänskap och tillit, för att ha en vän/syster/flickvän som du är väldigt få förunnat och borde tas väl hand om.

Du är världens bästa vän och syster och jag älskar dig Lina.


Stressad tjej.

Hej på er!

Björn kom i tid till jobbet imorse, vi hann till och med äta frukost innan. Innan han åkte till sitt lämna han mig i svartbäcken för att städa, jag var dödligt trött så gick till statoil och köpte en kaffe (trots detta slumra jag till på soffan en stund) innan jag börja städa.

Putsade alla fönster, torka alla dörrar/lister, torkade ur kylen, dammsög och skurade golven. Sen var jag härligft svettig då solen låg på i hela lägenheten. Mysigt! Raska steg till bussen och hem till S-hagen, in på maxi, handlade snabbt, hem och duscha. Nu har jag slängt ihop lite mat, som jag precis konstaterat att jag abar slänger i mig, något uppstressad tjej. haha! Nu ska jag njuta av det jag har kvar och varva ner lite, är ju trots allt en timme kvar innan jag börjar jobba.

Läängtar tills jag stämplar ut ikväll och har två lediga dagar framför mig, imorgon ska ajg bara pyssla här hemma i lägenheten, har vart så otacksamt och städa så noga utan att ens få någon glädje utav det. Så imorgon blir det vårt hem som ska få lite kärlek.

Hoppas ni har en bra dag fina vänner!


Inte längre ensam

Satt och tänkte på Björn och önskade att han var hemma då en nyckel vred upp låset och in kom min baby. Han hade jobbat jätte fort ikväll och var redan klar, så nu ska vi gå och sova våra 5 timmar tillsammans :)

Klockan står på 05.00

Hej på er kvällsnissar!

Jag är nyligen hemkommen från jobbet. Har pussat Björn hejdå, då jag lånat ut honom till småttingarna ännu en kväll/natt. Tråååkigt för mig, men ska ändå försöka sova snart då klockan står på 05.00 imorgon. Björn ska upp på introduktion (börjar 06.00) på hans nya jobb och eftersom jag ändå måste vakna och väcka honom (nej han kan inte vakna skälv efter typ 2timmars sömn) så tänkte jag åka med och städa klart i svartbäcken innan jag börjar jobba, så blir en låång dag imorgon. Skönt att man har en ledig freda + lörda framför sig!

Nu ska jag dricka lite te innan det är dags för sängen!

Godnatt.


grönt är skönt.

God morgon!

Hoppas ni sovit gott, för det har jag! Dock lite föör länge så hann inte åka till svartbäcken och städa klart idag, vilket kommer slå tillbaka hårt imorgon. För det betyder att imorgon måste jag gå upp typ halv 5 av fler anledningar än att vöcka Björn, jo för att jag måste åka och städa. Fy fan! Men var skönt att sova idag, det var det!

Sitter i vardagsrummet nu och äter frukost, verums fil med smak av passion/vanilj med äpple, kiwi och mûsli, gott gott! Kollar ut genom fönstrena och möts av massa gröna träd, älskar när träden är gröna, dety gör mig glad!

Ska fortsätta kika på grey´s nu, senare blir det jobb13-22.

Puss


Underbara helg, varför ska du vara slut?

HAr haft en så himla bra helg. Den har vart jobbig, min rygg värker och jag har en lätt träningsvärk i benen av allt kutande upp och ner för trappor med grejer, men det är bara härligt!

Våran lägenhet här i S-hagen börjar mer och mer likna ett hem, ett underbart hem. Björn ska bara få in alla sina kläder i garderoberna och sen är det bara pyssel och mys, gardinstånger, tavlor, hyllor. Ja, allt det där roliga kvar!!

Nått som känns jobbigt är att vi har svartbäckslägenheten kvar att städa, det känns tungt. Speciellt eftersom jag stänger varje dag innan nykelöverlämningen, vilket betyder att vi måste gå upp tidigt någon dag och städa, precis vad man vill va?
Igår åkte vi till Stockholm som sgat med Björn mamma och såg på konsert i ledning av caroline af ugglas, var både roligt och jäkligt bra! alla kan sjunga.

Mysig promenad i solskenet tillbaka till stationen och hem till uppsala, där vi åkte ut till ikea och åt köttbullar och handlade endel såklart! :)

När vi kom hem var vi toktrötta som slumra till lite i soffan innan vi gick till maxi och handlade frukost och grejer till varma mackor som vi avnjöt framför peter pan, perfekt söndag! Varför går lediga helger alltid alldeles för fort?

Danny the dog.



Hotan fick mig att börja kolla på Danny the dog innan han och Björn begav sig ner på stan. Jävlar vilken bra film, men den var läskig! Trots att Hotan lovade att den inte skulle av det..men bra var den! rekomenderas starkt!


Föresten har Anders och Hotan vart ena riktiga guldklimpar idag som hjälpt oss med flytten. Tack grabbar!! Jag kan låna ut Björn tills när ni ska flytta ;) hihi!

Stenhagen.

Japp då var man flyttad, men inte på långa vägar upp-packad, först ett jäkla jobb att trycka ner allt i påsar/kartonger/lastbillar och släpa upp, sen dags att hiva upp allt. phu! Men det blir fint, trivs redan så himla bra här, det är här vi ska bo. Jag och Björn!

Ska ta en dusch och sen krypa ner i vår nybäddade säng, mys. Imorgon ska vi upp tidigt igen och åka in till Stockholm för att se Lena uppträda med kören som hon sjunger i, ska bli jätte roligt!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, ja ni läste rätt!

Jag vill sova!

Fy fan för att vara såhär trött Idag. Vill bara vara pigg nu, måste vara pigg nu. Är så mycket att göra och jag vill, men min trötta kropp säger ifrån. Förjävligt.

Har sovit lite mindre än vad jag borde under en längre tid, kommer faktiskt inte ihåg senast jag sov tills jag vaknade utav mig själv. Ställer alltid klockan. Men efter att flytten är klar, och vi kommit iordning då ska jag ta en riktig sovdag, mm jag längtar! Vet att ångesten brukar smyga sig på om jag känner att jag inte gjort nått vettigt under mina lediga dagar, men vad kan vara mer vettigt än att tahand om sin trötta kropp? så ska jag tänka iaf! :)

Nu är det dags, inatt sover vi i nya lyan!

Puss på er sötisar!

Björn...



...tycker att jag skriver för lite som honom på bloggen (kanske för att jag inte skriver så mkt alls) Hur som helst, om det var nån som tvivlade, så kan jag tala om att jag älskar min skrutt och saknar honom väldigt mycket just nu. Hör du det Björn? Du är älskad och saknad! inte illa pinkat.

Mia Törnblom.

Nått som är väldigt bra med mitt jobb är att man får åka på roliga föreläsningar, igår var det Mia Törnblom som gällde!



Så jäkla häftig och bra hon var! Har inte läst hennes bok (böcker) men känner att jag absolut måste göra det, helt suverän! Så nu vill jag införskaffa en "jag är bra - bok" och bli självkänslan själv, det ni ;)

segaHelena

Så har det gått mer än en vecka, igen. Hopplöst. Hur som helst har jag öppnat måndag-fredag, skönt att komma hem till kvällen men jobbigt att gå upp om morgonen. Ännu värre när Björn ligger kvar och har det bra. Men jobba måste man ju.

Har ju fått nya lägenheten nu och nyklarna, har till och med vart till mio och köpt en soffa, som redan (hör och häpna) står och väntar på oss i nya lägenheten, lycka!

Så imorgon går flyttlasset, ska bli så härligt, längtar till nya lägenheten, den är så fin. Så perfekt! (dock kanske inte 100% tapeter man det går ju att lösa) Dessvärre är det inte många pinaler som är nerpackade än (såå tråkigt), önskar att man bara kunde teleportera sakerna dit dom ska, men det kan man ju inte (det fattar ju till och med jag!) men jag tänker fortsätta förneka att jag faktiskt måste göra det och att jag måste göra det snart en liten stund till, sen kommer jag i sann "mamma-anda" stå och göra det i sista sekund när det inte går att smita undan längre, vi är bra lika trots allt jag och mammi.


RSS 2.0