.

hello däär.

Ledig idag. Så sov länge imorse, sen blev det frulle framför efter tio. Björn vaknade ur sin skönhetssömn och åkte ner på stan för en lunch med en gammal vän och jag satte på mig springskorna och drog ut på en 40min jogg + 20min promenad, sköönt! När jag kom hem var jag så taggad så fram med damsugarn direkt och styrde upp här hemma :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig svetten sen återstår det att se vad resten av dagen har att erbjuda!


Lika som bär.



Är inte min lilla Lina väldigt lik idol Tove? Eller är det Tove som är väldigt lik min vackra syster? Både i stil och utseende, jag ser det! Ser ni det?


New moon.


Bild



Har precis kommit hem efter en mysigkväll. Började med en fika på årummet, för att därefter ladda upp med popcorn, choklad, snacks och cola och gå mot biosalen. Där blev det action, framme vid "biljettkontrollen" har Hanna helt plötsligt bara två biljetter. Hanna river i väskor och fickor, men ingen biljett. kontrollanten pekar in mot folket som stog bakom oss och på golvet låg vår sista biljett, slutet gott allting gott!

Filmen var hur bra som helst tycker jag, bättre än den första filmen och den var grym så nu är det bara att vänta med spänning på nästa...

Nått annat som är mindre roligt är att jag måste fått nån allergisk reaktion på nånting, har fått utslag på hela armarna och det kliar så ända in i.. Om det inte lägger sig under natten måste jag nog försöka ta mig till någon vårdcentral imorgon. Så nu vet ni det!

Ska krypa ner i sängen nu för imorgon ska man upp i ottan.

Godnatt på er.


Vi är så himla duktiga!




Jag och Björn går och plockar, möblerar om, städar förrådet...så mysigt när man håller på båda två och vi båda hela tiden vill visa vad vi har gjort, så vi kan fiska lite beröm från varann, är vi inte söta va?

Nu kom Björn på mig att jag tog en bloggpaus "Jag som skämdes för att jag satt en sekund vid datorn" men nu sitter han och klickar igen så är nog bäst vi kör ett ryck igen för det är faktiskt lite (rätt mycket) kaos runt omkring mig just nu, mycke kvar som ska fixas innan klockan slår 19.30 och vi ska möta Hanna för en fika innan bion. Så det är bäst man sätter lite fart va :)



Lite roligare att städa när kalufsen hålls undan av ett sött diadem och inte vilket diadem som helst utan ett som Lina köpte åt mig i NY. Det är fint tycker jag!


Solguden hörde mig.


Hoppades på sol.

Godmorgon!

Idag är det måndag och jag är ledig, blev en oplanerad sovmorgon då jag lyckats vända på dygnet. INTE bra. Imorgon ska man upp 7 igen. Igår när jag la mitt huvud på kudden önskade jag mig sol idag, ville ta en promenad och fyllas av ny energi från solen, istället möts man av att regnet smattrar mot rutan och känner sig tröttare än någonsin.

Får hälla i mig lite ABCD-vitamin och piggna till, mycket roligt som väntar idag. Jag och Björn ska städa, iof inte så kul men härligt när det är klart! Vi ska ner på stan och äta lunch, tror jag får testa Kalas lunch idag och mot kvällningen blir det fika med Hanna och sen New moon. Härlig start på veckan tycker jag! trots detta rusk väder.




Chokladfejjan.

 

Nu är jag ren.
Har fått lena hårlösa ben, noppade bryn, scrubbi scrubbi hela kroppen, inpackning i håret och smörjt in med underbar lotion så man luktar ljuvligt, chokladmask i fejjan. Snart är man nog människa igen. Underbart. Imorgon väntar en ledig dag.


Ikväll myser jag i morgonrocken, tända ljus, en bunt tidningar som Björn köpt åt mig och tuggar på vanilj kesella, hallon och surplar thé. Vilken underbar söndagskväll va? Jag gillar, jag gillar det mycket!




Sov gott.

SÅKLART JAG GRÄT! Galet vad svag jag är för när folk hyllar nära och kära, det är kärlek!

Nu ska jag krypa ner i sängen och glutta på nått på webtv tills jag faller in i drömmarnas land.

Sov gott.


Gottis lördag.

suck. Här har jag gått och vart sugen på nånting hela dan, gick in på ica och tänkte att naturgodis kunde vara en bra idé, tog alla favvisarna, alla med mycket choooklad. Jordgubbar i vitchoklad och olika nötter i mörk. Kom hem och tog en och det var inte ens gott :( så jäkla besviken! Tur att jag köpte glass oxå, glass slår aldrig fel, hoppas jag..


Nu ska jag ha sent lördagsmys med mig själv eftersom Björn ska jobba som vanligt. Glass och gårdagens idol blire, ska äntligen få se vad alla böla så himla mkt om igår ;) Varenda kotte hette ju att de grät till idol på fejjan så återstår att se om även jag ska fälla en tår...


Abstinens

Här går alla och säger sen i torsdags "ohh tgif imorgon", "härliga helg, så mycket kul som väntar" och bla bla, själv går man och är butter för att man jobbar och så när man äntligen får sätta sig ner på tjockisrumpan för att läsa allt roligt som ALLA andra haft för sig, då är det inte en jäkel som bloggat. Dålig stil tycker jag! Ni har alltså till och med så roligt att ni inte hinner blogga :( Fast kul för er förstås!

Du gör mig så glad.



Mamma gav en hint igår om att jag kanske skulle få nått på posten idag, spänannde. Gick med snabba steg hem från jobbet för att se om något dykit upp och visst hade jag fått ett stort gult kuvert ifrån mamsen. Inuti låg några töntiga brev jag skrivit och två roliga artiklar/bilder från tidningar. Ett från hippo-kampen och ett från när jag vann monté SM. Åh så mys, var jätteroligt att läsa och jag tänkte mig tillbaka till då. Fan va coolt Sanna att vi faktiskt tävlat i scandinavium, jag citerar dig ifrån artikeln "Det blir kul att rida i scandinavium där alla kändisar varit och skulle det inte gå så bra är vi åtminstone fjärde bäst". Hur det gick? Jo vi kom tvåa, tror vi var en poäng från att vinna, om jag minns rätt.. Tävlingsmänniskor som vi är var vi besvikna men våra mammor övertalade oss till att vara nöjda.
 Jag döör vad söta och små vi var. Jag älskart och jag saknar det!






Med i brevet låg även pepparkaksformar till kommande julstök och..


..uppiggande choklad!!

Tack världens bästa mamma! Jag älskar dig!


Sovmorgon.

Har vart en riktig tröttis de senaste dagarna, nästan aldrig har Björn gått upp innan mig, men nu har hanm
 gjort det två dagar i rad. Flera timmar tidigare till och med. Han har iof jobba tidigt och jag börjar inte förän 13 och igår var jag ledig men ändåå. Känner mig lat. Sängen har dock vart skönare än någonsin och perfekt luft/värme i sovrummet. MYS!

Nu är jag uppe, frukost i magen och efter tio på tvn, blir så trött på Malou, hon är inte särskillt spännande va? Jag tycker inte det, har alltid tyckt att hon är mysig förut men inte längre bara trååk.

Skön ledig dag igår, gjorde ungefär ingenting, var på möte på jobbet sen åkte jag ner på stan och kikade lite innan det blev sushi buffé med goaste Shaimaa, Abir och Hanna, mysig och rolig kväll :)

Nu ska jag slänga ihop en matlåda av ungefär ingenting innan det är dags för jobb igen, men det känns okej va.


Min helg.

Som vanligt har jag haft en superhärlig helg (alla lediga helger är härliga, eller kanske alla lediga dagar! haha). Åkte upp till hedemora på lördag förmiddag, stannade till i vittinge för kaffe och kakor och snodde med mig mormor för att jag tyckte det var så tråkigt att åka ensam. Har nog aldrig gått så fort att åka till hedemora, mormor trodde att hon skulle få läsa bok under resan men det kunde hon glömma, pladdrade på som aldrig förr och vips så var vi framme.

Blev sång för Lina och mamma och in strömmade släkt och vänner, mysigt! De hade gjort helt fantastiskt goda smörgåstårtor och syrran hade bakat som en tok, bäst var cupcakesen med chokladbitar och hallon/vitchoklad frosting..Mmm!! :)

Massa fina presenter blev det och en heldag med nära och kära, underbart!

Somnade såfort jag la huvet på kudden. Söndagen var det dags för att fira mamma som faktiskt oxå fyllde år. Smörgåstårtan som blev kvar från dagen innan vart till frukost, finns inget godare att äta till frulle sne blev det massa goda bakverk igen. Jag och Lina umgicks under dagen och plockade undan inne. Mot kvällskvisten klev jag på tåget hem mot uppsala där Björn stog och väntade och skjutsade hem mig till en nästan färdig middag; Potatismos, lax och helt galet god räksås. Så himla gott!! Mys och choklad tryfflar sen somna jag på soffan helt slut efter en helgen.


tack alla för helgen!

På Linas blogg finns lite bilder från helgen.

Grattis min underbara lillasyster.



20barre inte illa pinkat för min lilla going. Jag älskar dig sötnos snart ska vi kramas!

Gå in och gratta Lina du oxå!


Mellis.

Sådärja då var det färdighandlat, men kläderna är allt annat än torra...suck men tvättade inte inatt iaf, så det är jag som får gå sur (i dubbla bemärkelser) och inte grannarna för att jag störde deras nattsömn iaf :)

Nu blir det mellis innan jag börjar; thé, ägg och laxpastej. Köpte en tidning som en väntande belöning när jag kommer hem ikväll. fint det!

Nu ska jag äta sen börjar det bli dags.

Vääänta.

Godmorgon!

Sitter och väntar på att min tvätt med mina arbetskläder ska bli färdig så jag kan hänga upp den och gå och handla, vill inte att den ska missa en sekund på "torktiden" då jag börjar jobba om 2½timme och tvätten fortfarande inte är klar. Vilket betyder att jag antagligen får jobba i blöta kläder tills de torkat :( Men hellre blöt och ren än illaluktande och skitig!

Jobba 12-22 idag sen hem och däcka i sängen så man orkar kämpa sig igenom fredagens 12-21 oxå innan en efterlängtad helg är här!

LillaLina fyller ju 20barre på lördag och mammsen fyller oxå på söndag så blir till att åka upp till hedemora och mysa med kära familjen/släkten och nära vänner. Ska bli så himla skönt och roligt! Komma bort en stund och bara vara. 

Nu tror jag tvätten är klar så ska sätta lite fart.

Hoppas ni får en juvlig dag.  


Längtan.

Igår kom min vackra lillasyster hem till sverige efter sin NY resa. Så hon och mamma tittade in hos oss på väg hem från Micke och Ella och snicksnacka lite och Björn kunde ge Lina hennes födelsedagspresent lite i förskott eftersom han inte kommer kunna åka med på lördag :(


Snälla mamma hade köpt en chokladjulkalender med "antistress" tema, står små påminnelser på luckorna, super söt och säkert väldigt god ;) Tack mammii!


Åh mina underbara morföräldrar skickade med torkadsvamp åt mig. Mmmums! :)

Jag älskar er familjen, ni är bäst!


Mycket bra grejer nu, det gillar jag. Sen kan jag ju bekräfta att Hanna ska börja på stenhagen, vilket känns så jävla bra! Då är det som det ska vara igen! Jag gillar. Längtar till 1 december, då hon återigen stämplar in och jag får äta min första chokladbit ;)

Nu blir det lite mys innan jobbet väntar. Thé och andra avenyn.





Tack för idag.

Började resan mot stockholm med en självklar kaffe på tåget, väl framme var stegen snabba mot pong´s lunchbuffé (ett lunch måste för att hålla Björns humör på topp). Duktiga som vi var åt vi faktiskt en tallrik var innan vi begav oss vidare på stockholms gator, strosade runt lite och letade presenter åt två små födelsedagsbarn och Björn fick tålmodigt följa med in på diverse inredningsbutiker (bästa som finns!). Mötte upp Emilia och Emilias gudmor Ulrica på NK och tog en ficka innan Ulrica begav sig hemåt till Uppsala igen och vi fortsatte beta av affärer. Babe började ledsna och ringde efter Shams som mötte upp för ännu en kaffe och pepparkaka innan vi satte oss på tåget hemåt igen.

Väl hemma i Uppsala var vi trötta och hungriga så det blev sushi innan vi åkte hem (äntligen). Bra slut på en fantastiskt bra dag!

Tack fina Emilia för att du förgyllde våran dag.


När livet är som bäst ;)



Mot Stockholm.

Godmorgon!

Emilia ringde precis och hälsade oss välkommna till huvudstaden och vi är alldeles strax påväg att åka :) great! Har försökt väcka Björn i nån timme, men nu äntligen är han uppe och gör sig iordning. Har hunnit äta frukost och bli hungrig igen, bra jobbat. Blir lunch såfort vi kommer fram, kanske sushi idag? Vart inte riktigt som planerat igår..så mitt sug finns kvar ;)


Såhär glad är jag idag.

Hoppas ni får en härlig start på veckan!


Jag vill ha mat!

Skönt att jobbhelgen äntligen är över, dock har det vart en riktigt bra helg. Allt har gått bra faktiskt, inget att klaga på, härligt! Men ruskigt skönt ska det bli med en ledigdag i stockholm och träffa Emilia imorgon, så kul!

Nu sitter jag mest och längtar efter att Björn ska komma hem så vi kan åka och köpa sushi, håller på att dö av hunger, trodde inte att det skulle dröja såhäär länge tills jag skulle få äta efter jobbet för då hade jag jku käkat mellis vid 17 när jag sluta..buhu.. jobbigaste är att jag blir på så jävla dåligt humör, men knapra lite nötter nu så kanske jag inte får nått utbrott på Björn iaf ;)

Fick ett ryck och städa ur våra kylar och skafferi när jag kom hem, slängde allt som stog öppnat och gått ut datum och sortera upp fint på hyllorna, nice. skönt att faktiskt se vad som finns. Var in på maxi och köpte massa goda frukter och c-vitamin innan jag gick hem oxå, ingen svinis ska få ta mig inte! Apropå det, ska man vaccinera sig? Jag tror det, eller?

Nu ska jag leta klubbkortet kuponger till sushin och stå redo på gatan när Björn kommer, måste ju skynda hem till ensamma mammorna. Viktigt!



Söndag.

God morgon!

Äntligen är det söndag hörrni, underbart. Det betyder att efter idag så väntar en ledig måndag i storstan där jag ska träffa min underbara Emilia kan inte annat än längta.



Nu ska jag kila till jobbet. Hej hej.

Ur balans.

"Jag önskar dig god hälsa och välgång" och försöker att gå vidare, men hur många gånger jag än har gjort det så fortsätter jag att störa mig, dina pikar och ord gör mig irriterad. Varje dag. Jag pallar fan inte med dig önskar att jag inte behövde ha med dig att göra, men ibland så sätts man i situationer där man faktiskt inte får välja vilka människor man har omkring sig. Det är väl bara att acceptera och försöka göra det bästa av situationen. Ibland är det bara så förbannat svårt att bita ihop och le.


Orkar inte skriva nått själv så bjuder på nån annans inlägg sålänge.



Läs det här.



Nu går jag och jobbar. hej hej.


Dags för jobb.

Inte alls lika pigg idag som igår! Vill bara krypa ner i sängen istället för att gå och jobba men men, ikväll ska jag gå och lägga mig 21! Jag ska.


Bättre sent än aldrig.


Idagarna har vi spikat upp tavlan som inte fått sitta på nån vägg sen jag fick den av Björn förra julen, det var helt klart på tiden med andra ord!


Hallspegeln som Björn pajjade är nu ersatt av en vackrare. Jag gillar!



Nu blir det thé och mys framför Grey´s sen sängen är helt galet trött!


Kort och gott.



Har haft en superbra ledig dag. Blev sushi lunch men Hanna och sen en sväng på stan. Vid 15 plockade Björn upp mig och vi åkte ut till IKEA och strossa runt lite, köpte nya glaskrukor till våra orkideér som jag satte om när vi kom hem. De mår lite bättre nu för de hade det himla trångt innan i sina små små krukor.



Så nu pryder de fönstret så fint tillsammans med bland annat en blommande novemberkaktus. :)

Håller på och lagar mat här hemma och Björn skulle ha vin i sin sås så då bjöd han på en skvätt i ett glas åt mig, så gott men räcker med lite! Björn ska trycka skinkstek, potatismos och sås. Själv kör jag på en räksallad med couscous och gjorde till matlåda me, fint det!



Blev dock jäkla frästad av Björns flottiga vitlöksbröd, men jag står emot ;)

Nu är det matdags !


Dags för lunch.

Nämen sådärja nu är tvätten vikt, en kort höstpromenad har jag gått, tonat håret och läst en tidning + gjort mig iordning för nu är det jag som åker ner på stan och äter lunch med Hannabannana. Klockan 14 slutar Björn jobba och då kommer han och plockar upp mig så ska vi hitt på nå.

Härligt att vara ledig.







Ute är det svart.

Godmorgon på er!

Nu har jag gett upp mina försök till att sova längre, har legat och vridit på mig i en och enhalv timme men jag kunde inte trilla in till drömmarnas värld igen. Så nu är jag uppe och äter frukost istället :)

Har flyttat ut all ren tvätt till vardagsrummet och tänkte vika den till nyhetsmorgon eller vakna med the voice kanske det snarare blir...Morgonstund har guld i mun.


RSS 2.0