God morgon.

Så var det en ny dag igen, sitter på jobbet med en mega stor kaffe och försöker vakna till liv innan det är dags att hoppa in i frysen o börja inventera. Känner mig måttligt taggad måste jag säga!

Solen skiner idag, härligt! Men är så fruktansvärt kallt så spelar ingen roll egentligen, längtar inte ut det minsta! Vart är egentligen våren?? det är snart april och typ -10 ute..brr..inte rättvist.

Nä nu ska jag hoppa i mina kostymbyxor o vita skjorta och sätta igång..

Brorsan och jag.

image32

Haha!

Ny start.

Åh har kommit på att jag älskar att städa och att slänga saker. Känns så fräscht efteråt, som en ny start. Bort med allt det gamla och in med det nya. Känns ju bara för härligt och inspirerande.

Det är dags att stänga boken och öppna en ny, haha klyschigt värre, men känns verkligen så. Är så himla trött på allt det gamla, men visa kapitel kommer jag aldrig att glömma, de förvarar jag säkert i mitt hjärta.




Det gör ont i mig, vill inte se dig ledsen
.

Helena heter jag!

Fast det vet du nog egentligen, du har bara lite svårt att säga det, att se mig
Jag är rätt duktig om jag får säga det själv.
Jag är stolt över mig själv, över vad jag gör och över hur jag är.

Jag är även stolt över dig
Du är grym och har utvecklats så himla mycket
Du är en enastående vän som inte någon kan ersätta
Jag vet att du kan fixa det här, låt ingen köra över dig!

Bra start på dagen.

Idag ringde min syster Lina från sitt rum till min mobil klockan 07.40 "Helena, dags att vakna". Klockan 08.00 ringde hon igen "Nu måste du gå upp, snart går vi"

Då maka jag mig upp ur sängen, tröttare än någonsin, kändes det som!! Slängde på mig lite kläder och ett ansikte (ansiktet jag vakna me var helt enkelt INTE okej..haha)

Sen promenare jag och syrran ner till First Hotell för att mysa med hotellfrukost i två timmar, helt underbart mysigt och gott, vi fundera på att göra det till en "en gång i veckan frukost". mysigt!

Så nu är jag hemma igen, glad att jag kom upp tidig,t för nu hare jag hela dagen framför mig (hade vi inte gått så hade jag säkert inte vart vaken ens än..)

  


Störda.

Helena säger:

haha oh my good du skulle se Lina asså


Helena säger:

she begging me att trycka in mitt face i hennes boobs..hon e stööörd


Hanna säger:

whaat? haha varför?


Helena säger:

för hon vill ha datorn


Helena säger:

hahahahaha...skrev det lite konstigt


Helena säger:

hon gör så för för att kväva mig i hennes enorma tuttar så jag dör och hon kan ta min dyrbara dator


Hanna säger:

whatever. om du dör, är den MIN

Är datorn verkligen viktigare än mig? lite stött.


Ensamt.

Så har man jobbat månadens sista stängning, känns riktigt bra och en ledig helg med massa skoj som väntar..härligt, härligt!

Har dock väldigt tråkigt och väldigt ensamt här hemma just nu, hade väntat mig att komma hem o kunna kolla film med Lina, men nu är hon hos mormor och morfar..men får väl mysa för mig själv!

Kände inte att jag orka med någon utgång ikväll, får räcka med imorgon, måste ju vila lite oxå plus att jag har massa massa som ska göras imorgon, så ska försöka sova relativt tidigt, brukar ju inte gå så där jätte bra, men kan väl försöka iaf :)

Nu film dags!

Puss

äntligen hemma.

Yes, äntligen är man hemma, inte för att det är så jätte mysigt egentligen när man ser all tvätt och disk, fattar inte hur jag kan samla ihop så mycket på bara ett par dar? Men på lördag blir det väl städning igen, något roligt att se framemot när man är ledig ;) haha!

Har vart en kanon dag, allt har gått jätte bra och jag har skrattat massa, härligt!
Märkte knappt att det regna när jag gick hem, så nöjd var jag...

Det är ingen populäritets tävling, men kan inte låta bli att mysa lite inombords när ni kommer och säger att ni kommer sakna mig och trodde att jag skulle bli er nästa chef. Tycker om er!

Puss och godnatt


Tiden går och det regnar.

Vilket skit väder det är hela tiden, bara regnar varje dag..ja förutom den veckan jag va sjuk då ,för då sken ju såklart solen...just my luck.

Händer i alla fall lite grejer nu, till allas stora förvåning har jag sagt upp mig från Mcdonald´s och jobbar min sista dag 30/4 2008. Känns spännande men samtidigt lite tråkigt, kommer sakna en del människor och faktiskt jobbet också, ni som aldrig har jobbat där förstår kanske inte känslan av att sätta ett nytt rekord, känna att man presterat lite extra, va uppe en hel natt för att smycka restaurangen med ballonger och annat eller bara helt enkelt få göra ett barns dag genom att ge den en ballong och fram för allt få människor att le! Kan inte säga annat än att jag älskat många stunder, men hatat nästan lika många. "Man kan inte hata utan att älska" som min forna chef sa till mig en gång, vilket är så sant!

Annars så händer väl inte så mycket just nu, dagarna rullar på.

Igår var jag ledig och njöt av ledigheten. Var ner på stan en sväng och köpte en present åt mig själv och lämna in ett par skor på omklackning. Eftermiddagen spenderades på ett fik tillsammans med Stina, var så himla mysigt och tiden bara rann iväg helt plötsligt hade vi suttit där i nästan 5 timmar, så skönt att tiden bara kunde gå och man kunde prata utan att ha någon tid att passa.

På kvällen blev det kycklingsallad och mys med Lina framför Sex and the city, det var min lediga dag det!

Idag har jag jobbat, tiden gick jätte fort, var nog för att jag va där "ensam" och med ensam menar jag utan andra arbetsledare eller chef...tyckte det var trist i början när Hanna skulle gå direkt när jag kom, men var faktiskt rätt skönt sen och tiden gick fort, var lixom inte ens jobbigt att stänga, kanske för att jag vet att det inte är alltför många kvar...

Ikv'äll hände en grej som jag inte kan skriva här. Men jag skrattade lite,  för att jag kände igen mig själv så mycket i allt det hemska!! Tyckte så synd om dig, älskar dig över allt annat, du är det bästa som finns!

Nu ska jag kolla lite film, sen sova, är ju en dag imorgon också!

Pause.

Åh allt känns så bra, så kul, jag skrattar inombords och utanpå. Snart händer något nytt, något som jag aldrig trodde skulle hända, eller jo, men jag hade börjat tvivla, tvivla på mig själv.
Jag älskar den här känslan, kan bara le.


Så var man tillbaka på jobbet igen och jäklar vad det rullar...trodde aldrig jag skulle få rast, men nu sitter jag här och avnjuter en kopp kaffe, underbart!


Livet leker.

På fötter.

Den där helgen för ungefär en vecka sen gick ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Lördag kvällen började så bra hos Stina; Vin, nötter, choklad, vindruvor, sprit, melodifestivalen, minnen, tjejsnack..ja allt var perfekt. Vi åkte ner till svenssons i tid (vi är aldrig i tid), hade en jätte bra start, mingla runt och allt var ja jätte bra..tills då.

Vinterkräksjukan!
Behöver jag säga mer? Tog en taxi hem och har mått skit sen dess, trodde faktiskt helt ärligt att jag skulle dö ett tag, är det pinsamt att erkänna det? Då får det vara det helt enkelt vara det, för så dåligt har jag mått!! Är så himla glad att jag haft min underbara lillasyster Lina, sittandes vid min sida och gett mig vidrigt hemkok, men får väl tacka henne för att jag lever ;) + att jag smittade henne så hon är nog väldigt glad..dock slapp hon min elakartade sjukdom och fick en lindrigare..Jag har måste gjort något hemskt elakt i mitt tidigare liv...

Men nu lever jag igen, bara så ni vet =)

Kaffe dags.

Underbar dag..jag och Lina har vart ute på en lång promenad och träffade världens bästa bror en snabbis. Sen kom min mamma helt oväntat ifrån dalarna så hon blev hembjuden till mig och Lina på mat, hur gott som helst blev det..va ju jag som lagade maten :) och jätte kul att träffa mamma, saknar henne varje dag!

Lite tvätt och städ har jag oxå hunnit med..nu börjar jag däremot känna mig lite stressad ska vara hos Stina om typ en timme och har inte duschat än så får ta tag i det. Ska bara slänga i mig en kopp kaffe så är jag igång igen...

image29



Hoppas alla får en trevlig kväll!


Systrar.

image28



Jag ler eftersom
jag är din syster,
jag skrattar
eftersom det
inte finns något
du kan göra
åt det!

Hej då?

Idag gick jag utan att säga hej då..på väg hem får jag ett meddelande "Hej då." från min chef...Haha, det roliga är att det brukade vara jag som skickade såna meddelanden. Kändes dumt att få ett, ska verkligen aldrig göra om det!


image27
Jag och Emilia.



I helgen är jag iaf ledig, ska bli så skönt och har massa roligt inplanerat...Utgång med mina fina tjejer och på söndag musikal och fika med min underbara syster Emilia i stockholm.








Ibland undrar jag om jag jobbar på en restaurang eller en dagsverksamhet för efterblivna...

RSS 2.0