25.

Idag är det den 25 det betyder att det var en månad sen jag fyllde år, att mitt konto är fyllt med nya pengar att spendera, att jag måste betala massa räkningar=tömma mitt påfyllda konto, att det kommer vara en del att göra på jobbet och att det är min "lyckodag" (25 är mitt turnummer), kanske skulle man slåtill på en trisslott denna onsdag? vem vet.

Har försökt väcka Björn i två timmar nu, det går sådär! Jag har kramat, pussat, masserat, slagit, retats, gjort te som även hunnit svalna. Inget hjälper! Så snart ska jag kittla honom, den funkar alltid ;)

Matlåda har jag hunnit styra upp oxå, blev omelett med bacon och rödlök idag samt en sallad till det. Man tager vad man haver :)

Ska göra ett sista ryck med Trötter nu så kanske man kommer till jobbet idag me.

Hoppas ni får en bra dag!!

Ledig.

Att vara ledig har sina för och nackdelar. Det är ju skönt att vara ledig, man kan lixom göra vad man vill, sova länge osv. Däremot är det mindre kul att vara ledig dagen innan lön, inte så att man har en krona kvar att göra roliga saker för.

Jag tillfredställde mitt bakbehov igår, genom att baka muffins med jordgubbar,blåbär, hallon och vitchoklad i. Såå jävla fula blev dom, rann över och hade sig, varför har inte jag en muffinsplåt?? Men man ska inte vara ytlig när det gäller muffins, för de blev sjukligt goda! Så nu har jag satt i mig ett antal mer än vad jag borde eftersom jag inte har något annat att göra på min lediga dag! Så nu känner jag mig som en muffins, vilket leder till att jag tänker gå runt gamla uppsalahögar nu. Så mitt muffinsätande förde något gott med sig! Hade kanske vart bättre att bara gå ut och gå, men muffinsarna satte sig fint för själen, oja jag gillar att tillfredställa min själ. Den mår bra!

Nu: Promenad!

Norge kom till sverige.


Lars och älskade Lina!

Som jag nämnt tidiagre så fick vi finbesök från norge förra veckan som vi fick mys amed fre-sön, härligt vare!



Så då bjöds såklart på goda nybakta bullar, som jag stod och bakade natten innan de skulle komma, kring 02.00 (precis som mamma!)



På kvällen blev det först buffé och sen bowling, då hade även Hanna anslutit sig, vilket var riktigt mysigt och roligt!

Dagarna gick och vi hittade på massa mysigt, goda middagar, singstar, guitar hero, promenader, fika, vitiinge besök....Det var underbart!









Tack för att vi fick ha Er här!

Puss

Då var det dags!

Även en sån storbloggare som jag behöver lite ledighet från bloggandet, koppla av, känna efter vem jag är, sola på en kritvit strand och surpla drinkar, det behöver jag faktiskt. Synd bara att det inte är därför jag inte bloggat på över en vecka. nänä, storbesök från norge och JOBB JOBB JOBB, träning, matlagning, städning och sånt har fått mig att tappa inspiration, lust. Men nu är den tillbaka så nu ska ni få fortsätta höra om mitt galna vardagsliv! Njut.


Sushi

Har precis vart med skrutten och käkat lunch på java, blev massa sushi, så nu är vi mätta och belåtna! Björn fick meddelande om att hans kamera kommit så vi ska åka och hämta den nu (den råkade ut för en vattenolycka..) men nu kommer en ny. frääscht! Vem vet om jag har tur kanske han fotar fram en ny bloggdesign? hihi. Inte för att denna rosa är något att klaga på men ändå :)

Nu ska vi draa så vi hinner tillbaka till tvättbytet!

Bakverk.

Jag fyllde ju föresten år för ett tag sen och jäklar vad jag bakade. Här är lite av resultatet!





Ska nog baka lite idag igen, tills Lina och Lars kommer :)

Tvättdag.

Godmorgon!

Så var man ännu en dag uppe i gryningen, denna dag för att tvätta! Ligger tvätthögar lite varstans i vårt hem , men nu försvinner dom en efter en. Var precis ner och bytte tvätt och jäklar vilken tajming jag hade, kom precis när tvättmaskinen pep att den gick att öppna. Jag är bäst!


några av högarna...

Energi kick.

Vilken härlig kväll jag haft/har! Var och tränade på friskis vid halv sju, skulle tränat med Hanna men hon kunde inte gå från jobbet för de hade värsta middagsrushen så fick köra själv. Men det funka det med!

När jag kom hem hade Björn lagat mat åt mig, så jäkla gott att fylla en hungrig nytränadkropp med massa god mat! Efteråt fick jag värsta sockerabstinensen ever, så lyxa till med te och mormors mega goda honungsbröd med smör på, mumma! Har smaskat på det medans jag kolla på senaste avsnittet av andra avenyn, så jäkla bra serie alltså!

Skönt att vara ledig imorgon, då kan man vara uppe lite längre. Fast det kan vi egentligen inte, för vi ska tvätta 07.00, emn man kan ju sussa lite mellan tvättarna ;) Nu ska vi kolla på Kalle i chokladfabriken för varken jag eller Björn har sett den och det känns det faktiskt som att man måste göra!




Sov så gott sen!

Många smoothies blir det!

Smoothies är något som blivit väldigt populärt i vårt hushåll, från och med igår ;). Jag kom hem efter träningen och gjorde mig en och Björn fick smaka lite och gick genast och gjorde sig en egen. Gott! Björn som inte gillar nånting till frukost kom på att smoothie till frulle skulle nog gå att slinka ner, så imorse gick jag upp och gjorde en åt honom för att locka upp mannen ur sängen så han kunde skjutsa mig ;)


Björns frukost!

Jag kunde sluta tidigare från jobbet idag så sitter faktiskt med en nygjord "smoothie" vet inte om jag kan kalla den det i och för sig, den blev lite tjock så är mer som fruktkräm, så äter den med sked och några nötter uppe på himlans gott blev det hur som helst!


Mellanmål.

Så nu ska äta vidare :)

Hemma och vänder.

Så då var man hemma från jobbet, sitter och trycker sen mellis och ska dra på mig träningskläderna och möta upp hanna för lite friskis om en timme. Fullrulle.

Snö, snö, snö!

Nä jag tänker inte gå! Björn ska skjutsa mig, jäkla snö, plus att jag är trött trots att jag sovit 12 timmar, haha! Det enda jag gör, sover och jobbar!

Tycker om när ni kommenterar och jag älskar er!

Puss

Sömnig.

Så var denna dag förbi. Jobba har jag gjort, oj vad jag har jobbat. Helt slut nu, så nu ska jag sova i min ensamhet. Den här lägenheten är alldeles för stor att vara ensam i, man känner sig för ensam! Så är det.

Tack och god natt!


Lördag.

God morgon!

Idag är det lördag. Inte vilken lördag som helst för Marie (brorsans tjej) har kalas och jag är dit bjuden på schlagerkväll..FAN VA KUL! Ajuste, jag kan ju inte komma för jag måste jobba, jag vill inte jobba. Inte idag. Så dumt, så fel. Alltid ska det drabba mig! Vart är rättvisan i världen?

Ännu värre är att jag kommer stänga, sen kommer jag ta bussen hem, sen kommer jag komma hem till en mörk, kall och ensam lägenhet. Björn är på spelning ikväll och jag kommer krypa så långt ner under mitt duntäcke som är möjligt och somna så absolut fort som möjligt för imorgon ska jag upp tidigt, 06.00 ska jag upp. Hoppas att det är fint väder (Inte snöar), så jag kan gå till jobbet. Vore nice.

Nu ska jag sluta klaga, så det är bäst jag slutar skriva, för jag är så jädrans negativ!

Fredagsmys.

Gokväll gott folk!

Hoppas ni har det lika bra som jag, ligger just nu och myser på min favoritplats (golvet). Brukar hamna på golvet rätt ofta, så fort jag inte orkar stå längre så sätter jag mig ner, haha. Jag är som ett litet barn. Gulligt om ni frågar mig!

Har haft en jätte mysig fredagskväll. När Björn kom hem för dagen stod tacos på bordet, så vi kunde äta på engång. Gott vare och varken jag eller Björn drack cola, det ni :) haha.


Sööt får ställa upp på en "bloggbild" :)

Smaskigt! Bäst är att det blev massa kvar så jag har till matlåda imorgon, skönt att slippa laga på morgonen.
Efter maten kom jag på att vi har ett fonduesätt som stod oinvigt i ett skåp, så sa till Björn att vi borde inviga det :) Han kolla först konstigt på mig och fråga om jag skämta (har ju vart galet nyttig den här veckan..). Men då sa jag minsann att det är Fredag och jag är ingen sjuk jävel, man ska faktiskt njuta av livetsgoda :) High five på den!



Så sen myste vi med massa frukt som vi doppa i choklad och drack ett glas vin till medans vi kolla på let´s dance, eller jag kolla, Björn somna typ efter Magnus...

Känner mig riktigt nöjd med min lediga dag och känner att jag fått lite nya batterier tills imorgon då det är dags för jobb igen. Dagens bästa är helt klart att jag kunde byta helg med Daniel. Så nu är jag 100% ledig nästa helg då Lina och Lars kommer till sverige, känns toppen!

Hoppas ni får en fortsatt bra Fredagskväll!!

Träna!



Sådärja, påklädd och klar! Nu ska jag kila iväg och möta Hanna :)
Nu kör vi!

ICE AGE

Igår var veckans sista stängning, trodde jag! Nu kanske jag måste stänga imorgon igeeen, men vad gör man inte för att kunna få vara ledig när syrran och Lars kommer hem till sverige :) wohoo. Men inte säkert än, men håller tummarna så hårt så dom vitnar att jag ska få vara ledig (isf är jag ledig 13-15 Lina!!!)

Mina tummar är föresten inte det enda som är vitt, för ute ligger ett tjockt lager av snö och det kommer bara mer och mer..Jag vill ju ha vår nu, fast lär ju få vänta några månader till :(

Ska dra på mig lite träningskläder strax och kila ner till friskis och träna med Hanna, det gillar vi!


Rast.

Sitter på rast nu, klämt i mig en avokado och ett päron och druckit te och vatten. Jamenar, jag aknske ska rena mig från akffe oxå när jag endå håller på? haha, får se hur den går! Känner mig iaf sjukt duktig!

Nu börjar det trilla in lite gäster här så ska hoppa ut på golvet och steeka lite!

senare.


12 timmar!

12 timmar har jag sovit inatt, va så grymt trött när jag kom hem från jobbet igår och vart ännu mera trött när det va nått knas med digitalboxen så jag inte klunde kolla på tv, så gick och la mig på engång, skulle kolla lite på ice age, men Björn kom och klia mig så skönt på ryggen så jag somna, lyllos mig!

HAr verkligen sovit jättegott inatt, behövdes nog lite ny energi för att jag ska orka mnin "sista" stängning, iaf för veckan! Imorgon är jag ledig och då ska jag och Hanna träna och sen ska jag äta sushi med Märtis som är hemma!! Längtar tills imorgon, hoppas den här dagen går fooort!

Har vart duktig och gjort matlåda på morgonen oxå, har haft det varje dag den här veckan,. så stolt över mig själv, börjar komma in i det här nu!

Nu måste jag åka till jobbet, börjar ju faktiskt om 20min...

Häjjrå!

Godmorgon!



Har haft frukostmys för mig själv här hemma framför datorn medans Björn bara sov och sov. Har diskat och plockat lite lite idag oxå. Snart är det dags för jobb igen. Om jag skulle säga att jag var laddad så skulle jag ljuga!

Fick föresten jäkla trevligt besök av Emma och Ida igår på jobbet! Det gillades tjejer!!!

Vi hade en mysig kväll.

Eller kväll och kväll, efter jobbet typ efter 23 ;) haha..Björn var gullig och kom och hämtade mig och Shaimaa, vi var rätt slitna. Hua vilken kväll, men Björn lova att pyssla om mig lite så..


..han började med att diska och efter det såg han så här kramvänlig och Blöt ut :)


Sen blev det té och fruktsallad medans vi spelade tekken.

Myysigt tills jag förlora hela tiden och blev sur, så då sluta vi spela så blev jag glad igen :)

Därefter vare tack o gonatt!


Så det sticker i benen.




Bilder från min promenad till jobbet igår, härligt va det men svinkallt, benen va helt rööda när jag kom fram :)

På jobbet.

Härlig promenad hit i solskenet blev det, nu är det mörkt ute och jag är trött. Vill hem!! Blir slitkväll, men det är bara att gilla läget. Jag gillar ju när det är lite tufft, försöker jag inbilla mig iaf :) 


Denna dag, början på ett liv.

Godmorgon mina kära!


Härlig Uppsalamorgon med solsken :)



Hoppas ni sovit gott, det har jag, men Björn verkar inte ha gjort det för han ligger o slumrar än..Han låg väl antagligen och kolla på en hel film efter att jag somnat den lilla skrutten.

Jag har vart ganska duktig på morgonkvisten och diskat undan nästan hela vårat berg av disk, sparade lite stora saker åt Björn, någon rättvisa ska det väl va. Jag ska ju faktiskt jobba om ett par timmar...

Min frukost!


Sitter och njuter av min frukost. Frukost är det godaste som finns! Idag blev det yoghurt med banan, torkad papaya och lite müsli. Macka av morotsbröd med lite philadephiaost och skinka och ett glas vatten :)


Ska äta upp min frukost nu och sen ta en promenad ti solskenet till Stenhagen, stänger den här veckan, känns lite segt me det funkar.

Ha en bra dag hörni!




 


Vi tog oss en söndgasrunda med bilen.


Jag idag!



Idag hade vi planerat in en långpromenad på isen med varmchoklad, men när allt kom omkring hade vi faktiskt ingen termos och jag va rätt rädd för isen...Så blev inget med "grundidén" istället tog vi en tur med bilen ut till Knivsta och visa mina hemtrakter, tog oss en pizza på city-pizza och till min lycka va det mina "kaffegubbs-stammisar" från jobbet som jobba där, så de bjöd på kaffe och bulle efter maten. Goa gubbar!!

Gick en promenix till skolan och gunga lite och vandra runt lite i knivsta, tog en sväng förbi Ida :) Frös sönder om fötterna så vi gick tillbaka ner på byn i sällskap va Marcus och Ida och sen tog vi bilen hem. Åkte och köpte goda bakelser som Björn gått och suktat efter länge men jag inte alls vart sugen på, nu var jag så kissnödig så han fickl helt enkelt ta vad han ville ha..och dom var SUPERGODA!! Åkte hem till mamma Lena och fika. Till min förvåning var det som ett extra kalas för mig för jag fick massa fina packet.. woow. Den här födelsedagen har vart grym, så jäkla bra!!!


Jag är överlycklig över att få paket, vad kan det vara??


Yeees, nu kommer jag verkligen bli en rockstar med både singstar och guitar hero :)


Gulliga Ylva hade skickat med present från norge, så sööt!


Superfina detaljer på vantarna!


Spelhögen har växt på bara en vecka..


Nu är det bara att köra!


 


Bowling.


Igår var vi och bowlade jag och Björn, fast han posa mest..ändå vann han. Hårt!


Eftersom det gick såbra för skrutt gav jag honom nått att släcka törsten med, som kanske även skulle öka mina chanser?


Gick dock inte som väntat! Han spela bättre men knäppte usla och suddiga kort!


Som "vinst" fick han en drink och glass med varmagubbar och vitchoklad. Jag gjorde mig en "cheesecake" variant. mmm!


Sen blev det film och jag somna efter tio, trött efter vin och bowling :)


RSS 2.0