Hej hotellfrukost!

Godmorgon!!

Har precis kommit hem från en super mysig hotellfrukost på first hotell linné med min älskling. Det satt fint såhär på morgon kvisten och en perfekt start att få lite kvalitetstid med världens finaste man, min man :)

Ska ju iväg på en 24timmars kryssning om några timmar och bli full som en kastrull ikväll. Taggat är vad det är! Så då är det ju viktigt med en ordentlig start och att en dos kärlek.Just nu står packning på schemat men jag har inegn aning om vad jag ska ha med mig, vilket gör mig lite smått stressad faktiskt..men får ta och styra upp ngt nu..hur svårt kan det va lixom?
 
Malin kommer strax förbi och ska hämta lite saker som jag köpte åt henne från tax-freen så ska styra lite kaffe nu så vi kan ta en snabb fika =) mysmys!!

Solen skiner på Dig idag!


Älskling njuter av sitt morgon kaffe.


Min goda frukost tallrik med sallad, tomat, keso, skinka, bacon och en marmelad macka. En liten shotsmootie skymtar i hörnet..Äppeljuice och kaffe. Gott vare!!


Nu: På med partyhatten sen kör vi!!


Sov gott.



Lite töntigt, men jag kan inte hjälpa det...

Jag älskar dig Björn.

Gott och Blandat.


Estée Lauder

Från höger:

Perfectly Clean - Light Lotion Cleanser
Kommentar: Rengör så huden känns fräsch men inte uttorkad

Perfectly Clean - Fresh Balancing Lotion
Kommentar: Uppfiskande ansiktsvatten som stänger porerna. 

Idealist -Skin Refinisher
Kommentar: Serum som drar ihop porerna och gör huden jämn.

DayWear Plus - Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15.
Kommentar: Återfuktande ansiktskräm som varken känns fet eller kladdig på huden + för solskyddsfaktorn!


YvesSaintLaurent
Från höger:

YoungSexyLovly - Min älsklingsparfym

Elle - en mysig lukt, rätt kryddig (gåva)

Mascara Volume Effet Faux Cils - Ger perfekta fransar.

Toche éclat - Döljer det du vill dölja.



Elizabeth Arden
Från höger:

Green Tea Revitalize - Renewing Body Scrub
Kommentar: Härlig Scrub som tar bort döda hudceller, den blir till ett härligt skum och luktar underbart. HUden känns frisk och len efteråt.

Green Tea Revitalize - Hand&Foot Moisture Therapy
Kommentar: Händer och fötter blir som nya. Lena och uppfriskade.

Good Morning Skin - Serum
Kommentar: Jag älskar verkligen det här serumet! Huden vaknar till liv och fylls av lyster + att huden blir härligt sammetslen.




Fika paus?

Gevalias Brygg Kaffe som jag fått av Niklas. Tack Tack!

och

En hink med Maltesers, som jag tidigare tyckte var väldigt gott, men har nu fått avsmak för av någon konstig anledning....

Jag älskar Dig!


TjockisSöndag!

Hade en jätte mysig kväll med Björn igår jag hade laddat upp ordentligt med onyttigheter (se bilden åt höger). Det var: Chips, dip, lösgodis, lufttorkad skinka, kinderägg, nöt-cremé, cola och tropicana äppeljuice. Som skulle avnjutas till två filmer Black water och P.S I love you. Filmerna sågs i nämnd ordning och den första var kass, men var ju en "sann saga" som jag så fint försvara mitt filmval med. Den andra var bra, tills vi somna..så tänkte nog kolla klart på den strax =)

När Björn kom, ovetande om min uppladning hade han med sig bullar och vindruvor, som istället fick bli våran frukost..haha tjockisar =) Så Björn gick upp och bryggde kaffe och duka upp till bullkalas i sängen i morse, mysigt!

Så det har varit en riktig tjockishelg i ren "helena&lina anda" men klockan 16.00 är det jag som befinner mig på friskis !!



 





En mycket nöjd Helena!

Löningshelg.

Ja då var jobb veckan över och en ledig söndag, måndag och tisdag väntar. Härligt! Och mycket kul väntar de dagarna. Det här är nog dessutom den första löningshelgen sen jag och Björn blev vi som vi faktiskt kommer vara hemma och mysa istället för att gå ut med våra vänner. Det ni! Nykära och allt. Vem sa toffel? Tyst!! ;)

Har vart en bra vecka med jobb, kärlek, lite vänner, träning och matlådor! (matlåda två dagar iaf ;). ) Och snart börjar oktober, då är kärleksmånaden över och vi går in på fas två kärlek kryddat med deff, låter det bra? det tycker ja minsann!















Jag har ingen som helst aning om hur jag gjorde så texten blev sådär, men nu är den sådan iaf, och får så va.

När jag orkar, kanske imorgon ska jag kanske vara en "riktig" bloggare och knäppa kort på min arlanda shopping...


Nu ska jag läsa glamour och vänta in Björn, sen blir det fiiilm =)


Ha en trevlig helg! Puss


Periodare.

Periodare. Det är vad jag är! Med allt: Träning, rökning, mat, shopping, jobb, bloggande..ja, allt.
 
Jag önskar jag kunde vara lite jämn, kan man styra det? tvinga sig själv till bra rutiner och regelbundet istället för alldeles för mycket under en period? Jag ska ge det ett försök. Jag vill ju.

Har tänkt blogga i flera dagar nu, och jag har verkligen velat ibland, emn känns inge kul när man inte har någon kamera för då blir det inga bilder och bilder gör det hela lite roligare. Det jag vill säga är att jag behöver en kamera, den får gärna vara rosa. Då ska ni få se på bloggande ;)



Fem saker jag vill göra. NU!

  • Ta av mig dessa obekväma kläder
  • Ställa mig i duschen i jätte varmt vatten
  • Dricka ett glas vatten
  • Krypa ner i sängen igen (men skulle vilja plussa dit Björn oxå.)
  • Somna OM!


Godmorgon föresten, alla lika pigga och glada som mig?!


Jag skulle inte banga...


Sov Gott.

Filmen var lixom Bra, och dom är ju för fina, varför är dom inte bara tillsammans? Hett par..typ som mig och Björn! ;)

Sov gott då



Dags för "middag".

Stter här redo med min "middag" = Nachotallrik (shame on me) och ska kolla på film. Ikväll blir det Fool´s gold med Matthew (coolt, samma namn som Hotan ;S )McConaughey och Kate Hudson (som förövrigt är bland de snyggaste människorna som finns!! så det här blir nog Bra!).

Gillar att jag kör på med mina och Linas film mys kvällar trots att hon är i norge, men är verkligen inte samma sak utan henne..min lilla fina syster!

Har haft en helt okej dag, trots att den slog rekord i tristess på jobbet, tur att jag iaf hade sällskap av först Matilda och sen Sanna så blev skönt snack blev det iaf och sånt gillar ju jag!

Jag gick och kolla ut saker jag vill köpa och det är ju fan inte lite, skulle falla på typ 4000 om jag fick allt jag ville ha och då är det med erbjudanden och rabatt..hahaha..sen när började jag använda ansiktsrengöring för 600kr flaskan?? Tyckte lixom att typ loreals för 65spänn var något att fundera över innan..haha..Nån som har lust att bidra med en slant?

Nu är det dags för filmen!



Bio kväll.

Kom hem för en liten stund sen, har vart på bio med Stina och sett Patric 1,5. Så gullig, har sån där härlig må bra känsla i hela kroppen nu så jag kommer sova bra :)

Jobbar min sista vecka på Arlanda nu, så tre dagar kvar..känns ju lite konstigt. Stina min fina har vart världens snällaste och lånat ut sitt tågkort till mig så jag inte behövde köpa nytt för tre dagar. Är hon inte en riktig kalaspingla så säg?

Björn stackarn ligger hemma och är sjuk, tycker synd om honom.. Vill ge han te och en puss så han får det i mina tankar..

Nu ska jag sova, klockan står på 04.30.....................


Och så vare måndag.

Jag hatar måndagar precis som alla andra, men på något sätt vill jag verkligen lära mig att uppskatta måndagarna, för det är ju egentligen en nice dag lixom. Tänk dig:

Måndagar är första dagen på veckan - den blir alltså lite som en nystart, glöm helgens/förra veckans frossande och börja på en ny kula, gå och träna och känn dig hälsosam. Den är bra.

Måndagar är även dan då det är okej att börja planera kommande helg, som sagt ny vecka, ny helg att planera.

Måndagar är en utmärkt dag att hitta på något roligt efter jobbet, jamenar ingen har förväntningar på måndagar så typ allt som man kan komma på att göra blir lite extra kul...

Varför inte gå på bio? Har man rabattkort är det ju halvapriset och det tycker vi ju om!

Hela den här måndagsgrejen är för att jag är trött på att varje måndag läsa i alla bloggar jag läser (och det är rätt många..ehh) att måndagen suger och den är så hemsk och hej och hå. GÖR NÅTT ÅT DET OCH SLUTA KLAGA!!!

Nu ska jag dricka kaffe och mysa med tända ljus på min underbara måndag, för att sedan ta en promenad ut till stenhagen och jobba några timmar. Fan va kul det ska bli och om man har lite extra tur kommer Björn förbi och ger mig en puss.

Njut av dagen.


Tack och God natt.

Blev tok mysig kväll med Hanna, skönt att bara snacka skit, äta skräp, kolla på en bra film och bara va. Nu ska jag tvätta bort det lilla som kvarstår från mitt smink (har kladdat ut det överallt då jag gnuggat i ögona....) Borsta tänderna, använda tandtråd flitigt o sen krypa ner i sängen med min tidning...Så sov gott, det ska jag =)


Värd helg.

Vilken lyckad helg det här är och har varit. Hade ju en skön hemma kväll för mig själv i fredags, är skönt att av själv ibland, inte behöva ta hänsyn till nån och tänka på sånt man bara tänker på när man är ensam. Kollade på 2:37, hemsk film som handlar om 6 ungdomar som alla har problem på ett eller annat sätt och skulle kunna vara kapabla till självmord, så vem kommer tills sist skära av en pulsåder? Jo det får ni se om ni ser filmen.

Somnade strax innan 12 och vaknade pigg och glad på morgonkvisten =)

Sen kom Erik och lämnade William strax innan 14 och sen blev det lek och bus hela dagen lång. Så himla mysigt att ha ett litet barn med sig hela tiden. Vi åkte till mormor och morfar och hälsade på, kikade lite på de nyfödda valparna och åt middag, jätte mysigt! Fick dock vara på helspänn hela tiden eftersom den lilla guldgossen for runt fram och tillbaka och jag ville ju gärna lämna tillbaka honom så hel som möjligt ;) 

På vägen hem somnade William i bilen och jag och Björn hyrde en film I am legend , Björn somnade såklart och jag kollade på nästan hela innan även jag besökte drömmarnas land. William vaknade och var lite ledsen mitt i natten så gick in till honom och sov nån timme.. så himla mysig unge!!

Vaknade vid 7tiden imorse för då vakna William, så lekte lite och lyssna på lite pippi sånger och så tills Erik kom och hämta honom vid 8 nångång. Har vart riktigt mysigt att ha honom, så himla glad och framåt och världens sötasteunge!!

Jag och Björn somna om när det lilla livet åkt och sov till strax efter ett, så himla skönt att soav ut ordentligt, sen åkte vi och åt kebabtallrik och kolla klart på filmen. Nu är han hemma i stenhagen och "städar" och jag väntar in Hanna som kommer med film och cola så ska vi mysa lite. UNDERBARA HELG! Så himla skönt att inte behölva vara bakis utan bara njuta av ledigheten. skönt!

Puss på¨er.

13 September.

JA ÄNTLIGEN 13 SEPTEMBER!!
Som jag har längtat efter den här dagen, dagen då jag ska vara barnvakpt åt världens finaste lilla guldgosse och dessutom tillsammans med min stora kärlek. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det va.

Har städat och fixat nu igår och idag, så nu trivs jag att bo här igen, riktigt fint endå faktiskt..man får ju tänka på att den här lyan inte riktigt har alla förutsättningar för sig, men det funkar. Men den är bättre när Lina är här, gud så jag saknar henne. Igår var toppen på saknad hittills faktiskt, men det kommer nog bli värre... Men som sagt jag vet ju att hjon har det bra och nu kommer hon kanske hem en sväng i slutet av månaden och då ska vi hitta på något kul!!

Hanna ska på bröllop idag, i vanliga fall ahde jag vart avis, men inte nu när jag får ha william, ska bli så mys. Fast han kommer nog inte ihåg mig har ju inte hängt på ett tag nu och sen kommer han säkert bli ledsen när erik drar, så lite nervös är jag, men på ett bar sätt ;)

Ska åka hem till mormor och morfar och kolla på nyfödda små jackrussell valpar och äta middag, sen ska vi hem o sova och imorgon fyller William år, vilken ära att få ha ett födelsedags barn här, så nu måste jag ner på stan och köpa en present åt prinsen innan han kommer =)

Hoppas alla ni underbara får en trevlig helg, tycker om er!

God morgon!

Vilken knasig dag det blev igår..jobbade som en tok för att äntligen bli ledig.. Hängde lite med Björn och Adde på stan sen hem och vet ni sen sov jag, ända till 00.00 ungefär då jag vaknade och  ringde Hanna en sväng och sen sov jag igen till 07.30. Nu är jag pigg och glad! Har satt igång med allt som jag tänkt göra igår kväll, men jag är aningens mer effektiv nu, riktigt roligt. Det ni!

Ja nu ska jag fortsätta med mitt pillande, torkande, vikande och slängande....Senare ska jag träffa Sanna, fina grejer det! Ikväll blir det nog utgång =) Älskar lediga helger!

Du är mitt bränsle.

YES! Jag klarade ännu en jobbdag, nu är det bara imorgon kvar sen ledig helg (hoppar runt i glädjedans). Har haft en riktigt okej dag, trots att det är pain att gå upp 3, det är det! Jag ljuger verkligen inte när jag säger det. Man är så trött så det värker i hela kroppen och man mår illa...på det ska man stå med världens största smail och dra ut gondoler. Tufft jobb man har/hade har ett par veckor till..(glädjedans....)

Efter jobbet möte jag upp Björn och Daniel på stan och gick och åt lite indisk mat, jag var trött och klumpig och hällde typ maten på mig..så mycket jag det kan bli! Hej matskick...om det nu stavas så? Jag och kärlek titta in på musikbörsen och Björn spela lite..jag kunde gissa 1 låt av typ 100, jag är sämst! Men vet ni vad? Björn tycker om mig endå (slutade aldrig dansa,..)

Tog en promenix hem, gick förbi ica och köpte kladdkaka och äppeljuice och gick hem o myste och fika =)

Nu måste jag soova, galet. Jag är trött!

Fan vad lyckligt lottad man är! Jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän.

Jag slutar!

Idag sa jag upp mig, kort och gått. Fan va skönt det var! Känner genast hur jag fyllts upp med hopp igen, lycka. Jag ser ljuset...jag gillar det här! Så nu är det bara att hoppa in i jakten efter drömjobbet igen..så det kan gå.

Nu ska jag typ sova, så förbannat trött. 03.00 ringer klockan inatt..två veckor Helena, två veckor..you can do it!

Jag har världens Bästa pojkvän!

Igår var ju som sagt en lite småjobbig dag. Men jag såg framemot att Björns bandy skulle vara slut och han skulle komma och mysa med mig en stund, för vem blir inte glad av en Björnkram lixom? Och visst kom han och inte bara han utan rosor och hallontryfflar med chokladöverdrag oxå..Hur söt är han inte? Jag är så kär i den där mannen så trots all
skit kan jag bara vara glad.






En del bedåras av silver, andra tjusas av guld.
Några vill samla pengar för själva samlandets skull.
Jag bryr mej inte om silver, jag tycker inte om guld,
och jag vill inte ha pengar blott for pengarnas skull.
Nej, du är det enda jag vill ha.

Ingen framgång i världen, ingen berömmelsens stund,
kunde skänka mej glädje som en kyss från din mun.
Alla skatter på jorden, om dom så låg i min hand,
skulle mista sitt värde utan dej i min famn.
För du är det enda jag vill ha.

Må jag alltid visa att jag älskar dej.
Må jag alltid vara där att hjälpa dej.
Må jag aldrig glömma vad du ger until mej.
Må jag aldrig glömma bort att säja dej
att du är det enda jag vill ha.


- Björn Afzelius

Kärleksmånad som börjar i tårar.

Den här månaden kommer bli så bra, trots att jag sitter här och lipar. MEN det är för att Lina just åkt, jag dör. Jag saknar henne redan.....

Den här dagen började bra, trots att jag gick upp klockan sju imorse. Dock för en bra sak: För att äta hotellfrukost med min älskade syster =) Ville hinna göra nått med henne innan hon drar till norge, vilket var planerat att hon skulle göra på onsdag..MEN vem får ett meddelande vid 11 snåret när man står på donken för att jobba ett åpar timmar? JO JAG!

Från ICE Syster:
Jag åker Ikväll. Puss.

assåå hey, den var jag inte beredd på. Konstigt, overkligt. Hur ska jag klara mig utan henne i fyra månader???
Nu har hon åkt, och jag har gråtit, oj vad jag har lipat, som ett barn! Jag klarar ju inte sånt här, vill inte bli lämnad. Hon föröskte in i det sista få mig att slänga ner mitt pick och pack i en väska och åka med. Meen är för mycket här hemma som är viktigt för mig just nu. Man kan väl alltid komma efter om det är så antar ja...SAKNAR DIG REDAN MIN ÄNGEL!

Innan ikväll har det iaf vart en super mysig dag. Är ju faktiskt 1 september, vilket betyder kärleksmånad, som jag har längtat efter den här månaden. Så efter hotellfrukosten kom älsklings Björn och hämta mig och skjutsa mig till Stenhagen eftersom jag skulle jobba nåra timmar. Hann med att mysa lite, världens bästa mys! Sen jobba ja och Björn försvann för att sedan komma tillbaka 14 då jag sluta..då blev det lunch och sen åkte vi till Ikea..handla lite sängkläder och så =) Fräscht då.

Sen kolla vi lite på leklust och onoff, svängde förbi donken och köpte kaffe och åkte hem och hängde lite med Lina..Björn drog sen så jag och Lina fick lite kvalitetstid innan hon skulle åka. Då hände det, det som inte får hända just nu. Känns så jobbigt..blääää typiskt asså! Sen åkte Lina och nu sitter jag här. Ensam, ont och ensam.

Hmm. är en bra dag, en bra månad..men känner att visa detaljer förstör!

RSS 2.0