Då var hamburgarfabriken stängd för idag, välkommen åter imorgon. God Jul föresten!

Då var det igenbomat och städat och fint här. Sitter och väntar och väntar på Björn. Ibland måste man vänta om man ska få med sig en gosigBjörn hem (helt klart väärt!)

Idag hann jag inhandla sista klapparna på rasten, jag hann däremot inte äta. Så nu är jag hungrig, riktigt hungrig. Dämpa hungern lite med en dounat, vilket va jävligt osmart för nu mår jag illa, men är fortfarande hungrig...
 
Ska julmysa lite med Lina och Björn sen när vi kommer hem, sen när de har somnat får väl jag vara uppe och slå in klappar, precis så mamma alltid fick göra när man va mindre..jobba, jobba, jobba in i det sista, sen måste man vara vaken hela natten till jul och sen är man DÖD på julafton, sen jobbar man igen.. Härligt att vara vuxen, visst?

Om en vecka och 1 timme och 40 minuter blir jag sambo, bästa julklappen någonsin!


Julstress.

Vi skulle ju inte köpa så mycket julklappar. Så nu sitter jag här med inte så mycket julklappar och ångesten stiger. Känner att jag vill ge alla så himla mycket mer. Min fina familj som stöttar och hjälper, ger en klapp i ryggen och alltid finns där. De är värda alla gåvor i världen, för de är ju Bäst!

Men nu sitter jag här med alldeles för lite, med ångest.

Familjen, jag älskar er.
Det är nog faktiskt den finaste julklappen jag kan ge.


Morgonstund har guld i mun.

Yes, uppe med tuppen (nästan) Kom ju trots allt inte i säng förän fyratiden inatt, men nu är man lite rödhårigare och det är ju inte fyskam det heller.

Har precis ätit frukost. Gjorde tunnbrödsrullar med avokade, ruccolasallad, philadelphiaost och gravad lax. Så jävla gott kan jag ta och berätta att det va. Så nu är jag laddad för en heldag, ska strax ner på stan och jaga klappar innan jobbet och sen jobba 13-22, vill inte veta hur trött jag kommer vara ikväll. Men nu är det bara att tagga till!

Hej på er.

Hej, jag heter Helena och jag är en fjortis!

Hej Helena!




Pinsamt, men sant. Jävla boobs asså.


Nu är jag frisk.


Horoskop

Bland det första jag läser i mina tidningar (typ det enda jag läser, annars kollar jag mest bilder..) är mitt horoskop. När det är dåligt tror jag inte på det och när det är så här jävla bra så tror jag på det, gud så jag tror. Januari kommer bli så jävla bra. Hur skulle det inte kunna bli lixom?

Horoskop: Vattuman
Gäller: 26/12-25/1
Taget ur: SOLO nr1 2009

Sex och kärlek:
Himlastormande känslor ligger i luften och bara väntar på att få komma loss
Vänner och nöjen:
Det är ketchupeffekten som styr nu. Först händer inget, och så-plötsligt, kommer allt kul på en gång!
Karriär och pengar:
Du har världens flyt med både ekonomi och yrkesliv.
Chans och risk:
Det är en månad följt av möjligheter. Följ din övertygelse och du kommer att hitta rätt väg.


Gillar´t, ja det gör ja verkligen!


Jag hade ju iaf tur med sällskapet.

Trots att det blev minimal shopping för mig idag hade jag en jäkla trevlig dag sörni. Blev lunch med Emma och Markus på unico, gott! Sen så spana vi runt, Emma gjorde några riktiga kap hon! Vid fyratiden kom Björn och hämta mig så åkte vi till Råby och käka, träffa Hanna, Anna och Gustav. Trevligt värre! Sen blev det gränby med älsklingen som va så jävla stressad. Det är mycket nu.

Nu sitter jag här, med min tidning. Haha. Ska styra lite nu.

Hääjhääj

Onödiga tidningar.

Jag är helt hopplös, såfort jag kommer in på en ica eller dyl. med massa tidningar så vill jag köpa alla, massor. Jag känner hur oerhört motiverad jag skulle bli och hur lätt jag skulle gå ner de där 5kilona som det står på alla tidningar, bara jag hade just den där tidningen...

Så jag köper, tidning efter tidning som jag fort bläddrar igenom och sen samlas de på hög. För där är nästa "tidnings-problem", Jag kan inte slänga dom. Jag har så sjukt mycket tidningar. Galet, nån som har samma problem?

Har hur som helst vart på ica idag och köpt en tidning, såklart. Som jag faktiskt tänkte försöka läsa, det är ju enda 45spänn. Det är typ det jag köpt idag. Och inslagspapper, vad jag nu ska slå in? haha. Äh liiite julklappar har jag faktiskt, eller rätt så många. Ska slå in lite ikväll och skriva en lista på exakt vad jag ska köpa imorgon innan jobbet.

Imorgon ska jag vara en förberedd julklappsshoppare, sådeså!

God morgon!

Härligt med sovmorgon, har ju öppnat i sexdagar, så nu var det skönt att sova ut :) Har passat på att breda ut mig i hela sängen och ligga på alla olika tänkbara sätt (måste ju göra nått bra av ensamheten.) Nu väntar en promenad ner på stan, i strålande solsken!

Ska möta Kj och kanske Ankan om hon är på topp efter gårdagen ;) Ska fika/luncha-nånting och sen är det dags för mig att shoppa alla julklappar, härligt att man alltid är ute i så god tid, eller inte. Kommer få trängas med hela stan...



Ge mig vår.

Om två dagar kommer min älskade lillasyster hem till Sverige och firar jul, det ska bli alldeles underbart. Tänker på henne och saknar henne varje dag.
Jag älskar dig Lina!

Lite ensamt är det ju.

Känns lite konstigt att tillbringa en hel kväll, helt ensam. Är lixom inte van att vara ensam längre. Längtar tills första januari, då min man alltid kommer komma och krypa ner bredvid mig om han vart borta på nån dum pokerkväll till exempel ;)

Som ni förstår ska jag sova ensam inatt, kommer knappt ihåg när jag gjorde det senast. Min säng ekar tomt och ser inte alls så frestande ut. Men ögona börjar kännas nu, har vart en lång dag och vill vara pigg imorgon. Tänkte sova ut men får inte sova allt för länge, mycket som måste fixas, alla julklappar för att nämna en sak...

Sov gott.

Jag älskar Dig.



ARN - Riket vid vägens slut.



Hemmamys blev det. Passade på att se Arn - Riket vid vägens slut nu när jag var ensam (Björn somnade när vi, eller jag, såg ettan så han har inte vart så sugen på tvåan...).

Galet vilka bra filmer det är, fast gillar tvåan mycket mer än ettan. Sån jävla kämpe och så är det så vackert med Cecilias och Arns kärlek.


En riktig man den där Arn.




Grymt skift!

Idag körde jag ett utav mina bästa skift. Någonsin! Så jävla kul det var och sålde bra gjorde vi, varför är inte alla dagar såhär som dagarna innan jul? älskar´t!

Nu är jag trött, men glad, ständigt glad. Shaimaa kom och kolla på mitt rum och vill ha det, hur kanoners som helst så flytt 1 Januari. Hääärligt!

Nu är bara frågan vad jag ska roa mig med ikväll. är fan otaggad på att gå ut. Kanske bara ska ha mys med mig själv, lite pyssel och så, så jag är 110% imorgon när jag ska shoppa och luncha och ha det allmänt jävla bra på min lediga da!

Ja, så blir det!



Slut, trött, krasslig...

...är ord som beskriver tillståndet jag befinner mig i. Jag är så trött. Min kropp säger SOV, mitt huvud säger STÄDA. Jag måste men jag orkar inte. Jag bara längtar efter att slänga ner allt i lådor och flytta, till våran fina lägenhet, det kommer bli så fint. Så bra. Jag längtar, tur att det bara är typ 1½ vecka kvar ;)

Jobbade min 5e öppning i rad idag, ska bara ta slutspurten (lördagsöppningen) sen väntar en ledig söndag, ska bli så himla härligt, dock MÅSTE jag köpa julklappar då. Men det är ju mest roligt :)

Att blogga gav mig lite energi, börjar känna mig lite lite sugen på att städa endå. väldigt lite.



Om man hade en Hello kitty dammsugare så skulle det kanske bli roligare? eller vad tror ni?

Det går bra nu.



Det är onsdag. Onsdagen då jag och Björn "fått" en lägenhet. Så den 1 januari flyttar vi ihop tillsammans. En tvåa i svartbäcken blev det. Jag är så jävla lycklig just nu!
Du och jag älskling.


100%

Igår fick jag en 100% Gapbuster, det känns så jäävla bra. Så nu har jag och Bella satt varsin den här månaden, så det ska vara helt enkelt!

Jag beundrar Amelina!

När jag började på McDonalds för ungefär 5år sen så var det den här tjejen som lärde mig kassan, gav mig råd, gav mig en knuff i rätt riktning och svarade på alla mina frågor. Det gör hon än idag.

Amelina är inte bara en jäkligt bra vän hon är även min största förebild inom McDonalds och hon kommer gå så himla långt inom företaget, det är jag helt säker på, för hon är helt enkelt Bäst!

Läs om amelina här.


Härliga Söndag!

Vilken härlig söndag det har vart/är. Började med att jag fick vakna upp med min underbara pojkvän (som nästan alltid), det slår aldrig fel :) Sen lite fix och ner på stan för en fika på wayne´s med Emma och Ida! Blev lite latte och macka och massa snack, härligt med söndagsfika och allra bäst är att en ny är bokad nästa söndag, det gillar ja!!

Vid ett mötte jag upp Hanna som var bakis och ville äta på MAX, så det fick hon...Sen strossa vi runt på stan och leta julklappar, men jag hitta mest saker som jag själv vill ha, jätte mycket ville jag ha! Men Hanna var stenhård och förbjöd mig, så nu har jag nån slant kvar istället, vilket väl oxå är bra. Vet inte om jag ska vara tacksam eller inte, men jag är det, det blir bättre så! Så TACK Hanna för att jag inte fick köpa....

Ikväll ska jag hem till baby, vi ska pyssla och kolla på andra avenyn!

Jag älskar söndagar!
(Om man är ledig)!

Mätt och belåten.

Har precis ätit lite mat, tortellini med ädelostsås och räkor. Det var gott och jag drack julmust till. Jag som har gått och trott att jag inte tycker om julmust, men det är ju jättegott, Faktiskt!



Nu vill jag att Björn ska komma. NU!





 


GRATIS!!

GratisBio är sidan där du får gratis biobiljetter, gratis makeup, gratis kläder, gratis spel, gratis hemelektronik, gratis mat, gratis resor, gratis prylar mm. Vi har presentkort till de flesta stora svenska butikskedjorna. Registrera dig gratis och samla in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden. Poängen kan du sedan växla in mot biobiljetter eller presentkort från valfri butik.

Medlemskapet är naturligtvis helt gratis och vi ger dig dessutom 50 poäng som välkomstpresent!

Det enda du behöver göra är att registrera dig på länken nedan:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=119080

London, sista dagen..

Tidigt gick vi upp och begav oss till Harrods där vi var redan innan de öppnat så tog en frukost på ett närliggande fik..

Sen kolla vi in Harrods och resten av dagen komplitera vi våran shopping, fikade och hade det jävligt bra! Sen vinka de här tre tjejerna hej då till london :(




Men tro mig, Vi kommer tillbaka!!



 


Dag 3.

Uppe med tuppen som vanligt, körde en donken frulle och sen SHOPPA VI hela dagen låång!





En lång shoppingdag kan inte avslutas bättre än med en rikigt god middag följt av Grease musikal. Det vet jag!







En sån här dag och kväll kan bara avslutas på ett sätt...


..med underbara vänner och goda drinkar såklart!

London dag 2.


Frukost avnjöts redan vid 09.00 tiden sen väntade en lång dag med London sightseeing, London Eye och Madame Tussauds.


Härligt väder hade vi...


..tills det börja regna, men då var vi utrustade!


I en av glaskuporna när vi åkte upp i London Eye, där var det som tur var varmt och skönt!




Efter ett varv i London Eye åkte hörsnäckorna i bussen på och vi drog vidare till Madame Tussauds..

Där fann vi alla nya vänner...
  

Sen drog vi oss hemåt. Hungriga var vi efter en lång dag. Så det blev hamburgertallrik och öl på en mysig pub.


Där blev vi kvar ett par timmar, men ville inet riktigt avsluta kvällen där
så drog vidare för en drink...


Jävla goa drinkar.

Efter den var det Tack och God Natt!

Jag blir så trött.

Snacka om att jag hållt på i 1½ timme och styrt det här London blogginlägget. Då lägger mitt internet av och det enda som fanns kvar var den fjutiga början..Det känns lite smått jobbigt faktiskt. Men skam den som ger sig!

Men tyvärr blir det en mycket kortare verison.


Forts.

Väl på planet...

Fick man äntligen lite välbehövd sömn. Undrar varför Ida och Märta hade så roligt åt mig när jag sov?

Vi åkte buss i några timmar innan vi väl kom fram till vårat hostel på piccadilly circus där vi dumpa våra väskor. Sen begav vi oss till London Dungeon för att bli riktigt rädda...


Dock var vi själva bleka som spöken redan inna vi gick in, iaf enligt bilden.

Efter att vi blivit hängda och slängda och dragna i håret i nästan två timmar blev det en fika.
Därefter åkte vi tillbaka till hostelet och checka in...


Vi var glada att vi äntligen var på plats!


Ida diggar vårat rum :) Nere i högra hörnet bor en okänd man. Det tcykte jag var lite kusligt, men Märta erbjöd mig en sänghalva så jag och märta hade sängen åt vänster och Ida fick en heelt egen säng åt höger.


När man bor med en okänd man kan man inte sova naken. Så vi införskaffade oss fina t-shirtar i strl XL, man måste vara på den säkra sidan!

Kvällen avrundades med asiatiskbuffé sen var vi toktrötta och somna.

Och nu: LONDON!

Det här är alltså en jävla sen uppdatering om våran london resa (1-4 December).



Dagen innan resa:

Söndag. Spända av förväntan och massa att göra irra jag runt här hemma. På kvällen kom Märta hit för att sova ett par timmar innan avresa. Eftersom jag är uppväxt med en mamma som hellre åkt 10min försent...Så vill jag alltis vara ute i god tid. Därav föreslog jag en avresa 02.00, om något skulle hända lixom. Det blev duktigt nedröstat. Brudarna ville åka 03.30 men gav med sig till 03.00...

Måndag 1/12 klockan 03.00:

Jag och Märta var klara och redo och skuttar ut i bilen (lögn, snarare krälade, iaf jag som inte sovit en blund..). Vi drar iväg ett meddelande till Ida så att hon ska göra sig klar för avresa. Allt går precis som det ska, Ida sätter sig i bilen och vi åker 200 meter då Ida kommer på att hon glömt sitt pass. Vänder. Ida springer in och hojtar "ge mig 3". 1,2,3,4,5,6..minuter går och Ida kommer ut, inte lika lugn längre och säger att hon inte hittar sitt pass. Vi börjar leta i biljetterna om man behöver pass när man åker till london, ringer ankan och stina... Inget 100% svar...Ida sätter sig i bilen och säger "går det inte får jag väl ta bussen hem från avesta..."

(Ni ser redan där var det tur att vi var ute i god tid..)

På väg till skavsta blir vi stoppade av polisen! Men det var bara en vanlig kontroll och Märta hade lyckats hålla sig undan från spritflaskan och fick fortsätta köra. Ida och Märta passa på att flirta lite med polisen som faktiskt var riktigt trevlig och använde inte den där töntiga "polisrösten".

Väl framme vid skavsta lyxparkera vi i parkeringshuset och släppa sen upp våran packning. som mest bestod av tomma väskor... Ida frågar om man behöver pass, det behöver man! Så då var det bara för den goatösen att fixa ett engånspass...


980kr fattigare är Ida lika glad. Hon fick ju trots allt ha ett rosa pass.

(Bra med god tid nr 2 föresten...)

Så då var passabiten avklarad och vi kunde checka in sen blev det vänta, vänta och vänta. Okej, liiite väl god tid, men bara lite..vi kunde ju fått punka oxå ;)

Väl på planet

Pannkaks-frukost.

Javisst hörrni, Uppe med tuppen var jag såhär, på en ledig lördag, för att steka pannkakor och brygga kaffe åt min älskling som skulle jobba. Lite gullig kan jag minsann vara ibland. Javisst!

Nu har Björn åkt iväg och kvar sitter jag i ett rum fullt av tända ljus, en kopp kaffe och lite olästa bloggar.

Känner att det här blir en bra dag!

Dålig uppdatering.

God kväll :)

Ledsen för att jag vart sämst på att uppdatera sedan jag kommit hem från London, men har vart så otroligt välfyllda dagar. Jobb, Lina har vart hemma från norge och sen Björn som måste få sin dos av pussar.

Ska kolla på madagaskar 1 nu (så jag kan se tvåan nån gång...), dricka cola och mysa lite.

Snarast ska jag skriva om London, som var helt jävla underbart!


Dags för London.

Jag och min framförhållning är helt katastrof. Här sitter jag och ska åka om ca en och en halvtimme. Jag har fortfarande inte packat, jag har inte duschat och framförallt jag har inte sovit. taggat. Men har mest tagit det lugnt idag och myst med Björn så är inte så trött och jag kan ju kanske ta en tuppis i bilen påväg till skavsta. Snart är vi där.

Ska bli så jäkla roligt, emn jag kommer sakna min Björtis såklart.

Nu ska jag hoppa in i duschen, förvänta er inget nytt här förän fredag kväll.

häääejraahääaeeejraa.

RSS 2.0