Hej då Uppsala.

Godmorgon tröttisar! (jag är trött!!)

Nu ska vi slänga in det sista i bilen och sen drar vi: Kolmården nästa och övernattning i norrköping hos Björns moster och man.

tjing och puss.


Hej regn!

Jag har det bra jag, är hos mammi och mats. Igår serverades rabarberpaj och kaffe vid ankomst till backnilsbo, lite snack och bloggläsande från mammas knä :) Sen kröp jag till korgs och fortsatte läsa min bok Män som hatar kvinnor , dags att börja nu när man redan sett filmen, men den är så jävla bra och hemsk!

Idag tänkte jag måla alla naglar och färga bryn och ögonfransar, skönt att vara lite fräsch fast utan smink när man ska ut och åka långt :) Sen ska jag och bilen åka till uppsala i regnet, ska spela säkert på högsta volym och hålla hastighetsbegränsningarna, jag hör inte till de 46% av sveriges befolkning som kör för fort när jag kör bil! Så nu vet ni det oxå!

Ikväll blir det packning och imorgon bär det av mot kolmården. HÄRLIGT!!

Har föresten glömt berätta att jag fick så fina, sköna och mysiga sockor av mormor (stickade av henne, såklart) som just nu värmer mina fossingar, det är så det ska va.

Nu ska jag umgås med min älskade mamma, det gäller att passa på!

Ha en härlig lördag.


Ett axplock bilder som skräpar på datorn hos mammi















Semester sa du?

Oh yees, nu har man jobbat sig igenom den här veckan och semestern är här! Underbart!

Igår var mormor och morfar hit och fikade (fast det var mormor som hade med sig världens godaste hallon/rabarberpaj. mums!). Så vi smaskade på paj, glass och kaffe. Det satt fint. Sen tog jag, mormor, morfar, mimmi och sessan en promenad ner till kvarnbo och runt bäcken, så mysigt. Är verkligen som en sagoplats med kvarnen och bäcken och all skog och en smal skogsväg, härligt!

När jag kom hem väntade Björn med mat, köttfärssås och spagetti, satt även det väldigt fint. Sen mys med te framför tvn och semester pratande.

Idag har vart en galen dag, började åtta och det har rullat hela dagen så inte förän två kunde jag gå på rast och äta lite, då hade dock hungerkänslorna gått över så maten va inte alls god i min mun, så åt lite glass och kaffe istället, liten sockerkick så man palla resten av dagen.

Nu är jag hemma nyduschad och fräsch, sitter i morgonrock och väntar på att min biljett till hedemora ska komma till telefonen, den är lite seg känner jag! Ska till mamma och Mats ikväll och sova där, åker hem imorgon och snor med mig en bil som jag och Björn ska låna till roadtripen vi ska på denna vecka. tråkigt med detta pissväder, men vi håller tummarna för bättre, om inte annat ska det bli världsbäst att komma bort en stund.

Allra bäst är midsommarfirandet som väntar hos Emilia och Niklas, så jäkla underbart att få fira med sin bästaste midsommarpingla, har ju vart några års uppehåll nu, men vi firade alltid midsommar tillsammans när vi var små, så det är på tiden att vi återupptar den traditionen tycker jag! Ska bli så himla kul att se hur dom bor oxå! Lääängtar!!!

Nu ska jag packa ihop lite grejjer och när Björn kommer hem ska vi boka hotell i göteborg :) HAr tänkt rita en karta hur vi ska åka, men har inte riktigt hunnit, men den kanske kommer upp imorgon, om ni vill se?

Nu är det dags att göra ett ryck!

Mätt då.

Fruskot är bäst i test, därför har jag ätit för hela dan :)

Ska strax kila över till jobbet, kul att det regnar! Skönt att jobba inne då i alla fall, gäller att se saker på den ljusa sidan ni vet. Sen att jag kommer vara genom blöt redan när jag kommer dit men ändå, jag ser ljuset. Två dagar, sen kommer flera lediga happy days!

Mormor, jag var tvungen att jobba idag med, kan ni komma ikväll? Jag ringer lite senare!

Ha en härlig dag ni!

Puss

saknat mig?

Hej på er!

Tycker ni att jag är seg på att blogga? lite kanske. Men nu ska jag komma igång igen.

Har haft mysiga veckor, mycket jobb men även en hel del roligt. 1 juni firade jag och Björn att vi vart tillsammans ett helt år och många fler kommer det bli :) Åkte till skansen och myste hela dan, kolla på djuren, åt glass, promenera på djurgården..det var härligt och kanon väder! Åkte hem sen och åt sushi på balkongen, hur mysigt som helst!

sen jobbade jag en massa dagar tills det blev den 6e Juni och vi åkte ut till Ella och Micke i marielund och firade Ellas 30årsdag, frågesportrunda, grillning och supergod tårta!! (Ella och Micke gör världens BÄSTA tårtor!!) Det vet jag för jag gillar inte ens vanliga gräddtårtor annars, men de kan sin grej. Mums! Åkte hem på kvällen och var iskall, varför kunde inte solen skina för? Kröp iaf ner i en filt hemma och drack lite öl med Björn och svärmor och kolla på den sämsta matchen ever. Bortkastad tid ;) Men på det hela en lyckad dag!

Sen har det jobbats den här veckan. Så kul är det just nu, men om två dagar har jag 1½veckas semester. Härligt!

Vad vi ska göra då får ni se senare...


RSS 2.0