Världens jobbigaste jobbhelg.

Har precis passerat och det tackar vi för! Människor som vill spendera sina barnbidrag på burgers, sjukanmälningar och jag var inte i fas. Men vi tog oss igenom det oxå, bra jobbat!

Vaknade med ett ryck vid sjutiden imorse och trodde att jag försovit mig när det slog mig att jag stä'nger idag, åh aldrig har det känts så skönt att vända sig om burra ner sig i täcket och somna om. Vaknade igen för en stund sen så äter lite frulle nu och snart väntar jobb igen...yeey.


En shopaholics bekännelser.

Haft en kanon dag. Svärfar bjöd på lunch på Thai village, hur gott som helst. Vi åkte därefter på en liten shoppingrunda. trasmatta, toapapper, ljuslykta och ljus blev dagens inköp, fin fint. Har även två lånade mattor här hemma ifrån mio, funderar på att köpa en ny, den vi har är lite blek tycker Björn. Så får se om det blir en ny matta snart.

Slängde ihop en blåbärspaj och tog bilen till Petra sen. Fika med Petra, Ida, Annika och Abbe, fint som snus. Borde göras oftare, varför blir man så seg när man jobbar?

Nu blir det te och i dvdn sitter En shopaholics bekännelser som jag äntligen lyckats hyra från ica väst. Har försökt hyra den i två veckor typ, men var tydligen fler än jag som inte sett den på bio..Men nu så.

hej på er.

Förmiddag.

Vaknade till strålande solsken och drog på mig lite kläder för en morgon promenad, gick runt på skogsvägarna och sög in den friska luften samtidigt som solen bländade. Var helt perfekt varmt, sådär att man kan gå raskt men ändå ha en tjocktröja på sig utan att svettas ihjäl, härligt!

På vägen hem från promenaden så gick jag förbi jobbet. Det visade sig att en person som skulle öppnat var sjuk så röck in och hjälpte till att lasta in varorna, perfekt med lite "styrka" efter min promenad. Beställde därefter varor innan jag lunkade hem.

Väl hemma vattnade jag blommorna och en supersöt Björn kom utlunkandes med täcket runt sig, sötare än någonsin!
Pussa lite på honom innan jag slet mig loss för lite frukost.

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli frääsch. Senare väntar lunch med svärfar.

Hörs senare.


Härligt med lediga dagar

Hur skönt som helst att stämpla ut idag och veta att jag har två lediga dagar framför mig, som jag tjatat om dessa dagar. Imorgon är även Björn ledig så vi ska pyssla med lite "hemma-grejer", äta nån god lunch och åka till gränby centrum och besöka LAGERHAUS som öppnar där imorgon, som jag har längtat!

På kvällen blir det fika hos pettan, låter som en perfekt torsda i mina öron.

Fredagen är än så länge rätt oplanerad men jag tror minsann att det blir en tripp till mormor och morfar och ut i svampskogen :)

Nu ska jag fixa te, slå på en film och trycka i mig chokladpraliner som Björn fått från mio. Lyxigt på en vardag.

Godnatt mina kära.

Höst i luften.

Gud så kallt det börjat bli, går här hemma och fryser, brr. Höst i luften är det absolut! Idag jobbar jag min 9e dag i rad, men sen väntar två härliga lediga dagar!

Har suttit och kikat runt på ikea, skulle behöva en byrå, måste få lite ordning här hemma, har alldeles för lite förvaringsutrymmen. Måste rensa kläder oxå och faktiskt hiva iväg all skit jag inte använder, så onödigt med saker som bara ligger och skräpar och tar plats, ser så stökigt ut. Sen att jag är sämst i världen på att slänga kommer väl förmodligen leda till att jag viker ihop allt och lägga in det i garderoben igen "Kanske kommer använda någon gång" eller Inte!

Nu ska jag fixa lite disk och slänga ihop en matlåda innan den är dags för jobb då.

Ha en bra dag.

Färg i burret

God kväll på er!

Nu sitter jag med en toning i håret och bara väntar på att få tvätta ur det, skulle nog haft två paket så får se hur det blir va, bra håller jag tummarna för.

Mörkt blir det såklart, nu är det såklart. Ska nog aldrig bli blond igen, kanske inte ska säga aldrig men jag tror inte det, rött kanske? haha vad vet jag!

Har inte hänt ett skit idag, bara jobb. TRÅKIGT! Hade vart mycket mysigare att spendera kvällen hos Ida med fika och bästa tjejerna, men jobba bör man annars dör man.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba bort det här och sen film eller så med Björnen.

Gonatt.

Idag är ingen vanlig dag...

...för Idag är Idas födelsedag

Hurra Hurra HURRA!!






Hoppas du får en jättehärlig dag med MASSA tårta ;)

Puss vännen.

Utvilad.

Gud så härligt det var att sova till 11 idag, underbart! Känner mig nästan taggad för att jobba till och med ;)

Igår hade vi en riktig myskväll. Först var vi hem till svärmor och åt middag, så jädrans gott var det! Svenska kräftor blev det till förrätt, MUMS!! Efter maten hade Björn ett ärende att göra så vi drog in till stan och fixa det på vägen hem stanna vi till på ica väst och köpte Ben&jerry´s och hyrde film, sen hem för mys.

En riktigt lyckad söndagskväll blev det.

Nu ska jag äta lite frukost, hoppas ni får en härlig start på veckan!

kram

Ute blåser det storm.

Galet vad det blåser ute, var ut och skulle vattna blommorna för en stund sen och det var KAOS, blomkrukor hade blåst omkull och en hade även gått sönder :( Men blommorna såg ut att må okej iaf, börjar se lite trötta ut kanske känner att de gjort sin säsong färdigt, har ju ändå blomstrat så vackert i nästan 3 månader, galet vad tiden går fort känns som det var nyss vi planterade dom.

Har averkat dag 6 av 9 idag på jobbet, var en jobbigt att gå upp imorse men när jag kunde stämpla iut klockan 14.00 kändes allt mycket bättre, nu väntar tre stängningar = sovmorgon imorgon, det gillar jag!

Var ju som sagt och såg Harry Potter igår, en besvikelse. Jag och Björn har suttit helt fängslade framför alla de tidigare filmerna, men den här kändes mest som en transportfilm till nästa, synd jag som längtat så, fast känns bra att ha sett den :)

Känner ett galet sug efter att fixa här hemma nu, vill köpa hyllor, mattor, tavlor, vaser, krukor, blommor, byråer och tapetsera om!! Har massa ideér i huvudet och vill bara fixa :) men lite i taget är väl så man får jobba antar jag :)

Nu ska vi iväg på middag hos svärmor!

Hejs.


Bygglov.

Jag och Björn har precis monterat en hylla i vardagsrummet. Mina försök att smita undan och slippa hjälpa till gick sådär, försökte med att det är hans jobb och att han är proffs och han inte behöver nån hjälp av mig och att jag kunde sitta bredvid som sällskap, men tillsist var jag ändå tvungen att rycka in med en hjälpande hand.

Jag var proffs! Björn var rätt dålig och jag fick hjälpa honom hela tiden...eller inte ;)

Blev rätt fint, tror jag. Kanske när det är grejer i hyllorna och så, får suga på den. Men fotöljen måste bort! Nån som behöver en fotölj? Kan nog hitta ett passande pris :)

Ikväll ska vi på bio, den nya Harry Potter är det som gäller, ska bli mysigt. GulleBjörn har köpt biljetter, eller jag har med hans kort, dyra som fan 110pix för en bio, det är lite väl kryddat kan man tycka men pungar upp ändå.

Idag är dag 5 av 9 avklarat, SKÖNT nu går jag mot två lediga dagar! olalala!
 


Bra start på helgen.

Haft rätt mycket på jobbet idag så tiden bara rusade iväg och vips så var jag hemma i duschen. Fixade till mig fort som attan för magen kurrade som aldrig förr. Björn skjutsa ner mig på stan där jag mötte upp Hanna för sushibuffé och snicksnack, blev även en cider på terassen innan vi slängde in vi gjorde kväller. Härlig kväll, dte tackar jag för!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sussa lite börjar 8 imorgon igen så börjar bli dags. Vek uppdatering, men ändå nått. Det kommer meraa..men inte idag :)

Natti.

Dra mig baklänges!

Nu var det länge sen man kom sig för att uppdatera den här bloggen, vilket beror på lite allt möjligt som att det vart sommartider med semester och bristande motivation till att skriva.

Nu säger vi hej till hösten och NYSTART!

Imorgon kör vi igen, nu blir det te och kvällsmys!

RSS 2.0