Vårmys.






image49







Åter på jobbet.

Mina två lediga dagar gick fort som tusan, men dom var riktiga toppen dagar!!

Nu är jag åter på jobbet efter en morgonpromenad hit i solskenet, härligt :) Ska ta en kopp kaffe nu och sätta mig ute i solen en stund innan det är dags att ta tag i öppningen, det här kommer bli en bra dag!


Underbara väder.

Åh vilket härligt väder det är, så skönt att det håller i sig oxå..underbart!! Igår var jag ledig, vilket jag är även idag, känns ju inte helt fel när himlen är blå och solen skiner, lite tråkigare är det att alla andra jobbar, men får underhålla mig själv helt enkelt.

Har redan gått runt uppsala högar tillsammans med alla pensionärer, så mysigt så och var redan riktigt varmt :) hääärligt, jag älskar det här!


Nu ska jag hoppa in i duschen o sen hitta på något spännande!



Tråk och tråk.

Tråkigt!! är exakt vad jag har, sitter på jobbet och har rast och ingen i hela världen vill prata med mig i telefon för alla är upptagna med så himla mycket viktigare saker, hur kan något vara viktigare än att underhålla mig?

Idag är förövrigt min sista stängning på McDonalds Stenhagen, har väldigt blandade känslor känns rätt tråkigt, kommer sakna mycket att klaga över hur jobbigt det är att stänga, hur jobbiga alltid mina stängningar är, hur många stängningar jag alltid får osv..haha..nej då är rätt nice att stänga egentligen, det har bara blivit något man bara måste klaga på att göra, skumt. Känns dock rätt skönt att det här är sista gånngen jkag kommer behöva filtrera, banka lager efter en crazy helg, stänga och låsa..uch känns konstigt, men skönt, ni fattar va?

Hanna är på kalas och äter tårta med hallon o smarties på, skulle jag oxå vilja göra, eller neej för jag gillar ju inte ens gräddtårta, grädde är lixom ingenting för mig..men lät mysigt iaf, kalas är ju roligt...

Lina är i Hedemora, hoppas hon är hemma tills jag kommer hem. Känns alltid så tomt att komma hem o inte ha någon att prata med, jag kommer nog aldrig kunna bo helt själv..fast det har jag ju i och för sig redan gjort och det funkade ju rätt bra, jävligt bra faktiskt! Någon som har en central etta MED UGN att hyra ut till mig?? vill inte bo i skabb trion när Lina flyttar till Hedemora, det går bara inte!

Nu ska jag prata med Abir, tror han vill det, yes jag har en kompis..det ni!


Grymt rolig dag!

Vaknade och gick upp..luktar spya på våran toa tack vare min älskade rumsgranne..men han är ju snäll egentligen..alla killar i 20årsåldern kanske är sådär? vad vet jag, något jag däremot vet är att min storebror aldrig va så..fast iof han bodde ju hemma så kanske inte räknas..whatever..

Åt en grekisksallad till frukost, kan tyckas konstigt men har man inte hunnit handla så tar man med sig vad som finns från jobbet på gårdagens stängning..imorgon tänkte jag dock gå upp och inhandla frukost, för ikväll snappa jag inte med mig nått gammalt från jobbet ..men har hört att det är gott att micra cheese och att det faktiskt finns folk som köper och fryser för att sedan micra? i mina öron låter det skumt och äckligt -inget för mig helt enkelt!!

Har hur som helst vart en sbra dag på jobbet, mycket skratt, bra försäljning och många kramar, kan det bli bättre? Jo att fått njuta lite mer av solen som strålat hade ju inte suttit fel, men för att ha jobbat har det trots vissa omständigheter vart en helt fantastiskt bra dag!

Efter stängningen begav jag mig hem till Stina, där jag mötes av fyllehicka, men ja gillat o hacka på..och låsas hickade ;P Snicksnacka lite med mina fina tjejer som säkerligen var BJ´s snyggaste tjejer ikväll och roligaste, för att sedan följa dem till entrén där jag vek av för en promenad hem under stjärnorna.

Väl hemma är spy lukten kvar..ush mår illa! Och nu skulle jag behöva sova lite, tänkte försöka få ngt vettigt gjort innan jobbet imorgon för omväxlings skull...

På tåget mot uppsala.

jaha så sitter man här på tåget, har vart nervös i ca 15minuter att jag satt mig på fel tåg, kändes som det åkte åt helt fel håll..haha! Men nu passera vi Avesta så nu känner jag mig säker och kan slappna av igen =)

Sitter och kollar ut är verkligen vackert nu när det är så fint väder, med sjöar, bäckar och träd o slätter..hihi, så fint så. Lite omväxling mot stadsmiljön man endå är van vid..saknar lite att bo på landet men samtidigt vet jag att jag inte passar där, skulle tröttna efter en vecka, så är lika bra att bara semestra ute i skogen..

Har haft två jätte härliga dagar hos mamma, har handlat, mamma har kört runt i trakterna så jag fått se lite, vi har vart ute och ridit och jag har mockat o sopat o burit vatten o fixat, jätte kul!! Fast jag märker verkligen vilken klenis jag blivit, helt sjukt hur jobbigt det är med allt sånt där, inte konstigt att man va smal o vältränad när man höll på..När jag va 12 kunde jag bära 25liters dunkar en i varje hand utan problem nu tyckte jag det va jätte jobbigt o bära en 15liters vatten hink..haha, mamma skrattade åt mig..

..och nu sitter jag med sån jävla träningsvärk av en timmes ridtur igår och vi tog det endå lugnt, tänk förut när man red tre hästar om dan..haha shit..blir verkligen sugen på att börja rida igen, är ju så himla mysigt och roligt men samtidigt tar det ju så mycket tid och nån egen häst är ju inte att tänka på..så då är det ju inte riktigt lika kul..

men vem vet kanske ska köra en termin på lagga igen? =)

åååhh nu va det sådär tokigt vackert utanför igen, älskar verkligen sjöar när himlen är blå och solen skiner är sååå fint!!!

så nu måste jag titta =)

Hedemora.

Hej alla söta!

Är i hedemora och hälsar på mamma och mats, därav lite dålig uppdatering från min sida.. och nu ska jag passa på att vara med mamma mina sista timmar här, så uppdaterar om mina hedemora dagar ikväll =)

puss.


Sommar.

Jag njuter varje dag som det blir lite varmare, varje dag jag kan ta av mig ett till klädesplagg och varje dag jag kan gå med öppna skor.

Jag känner mig levande när solen tittar fram och jag kan kisa tillbaka med en kaffe i min hand. Jag blir alldeles varm, jag älskar den här tiden. Det är så mycket hopp, så mycket förväntningar, så mycket känslor och så mycket planer.

Varje dag längtar man efter någonting, någonting som kommer närmare. Jag längtar efter bruna ben, fräknar och att kunna sitta uppe mitt inatten på en brygga, titta mot stjärnorna men endå vara helt varm. Jag längtar efter sommaren.

sån är jag.

Jag är en sån där tjej som varje gång jag blir irriterad på att någon annan inte gör nånting så måste jag göra det och gärna mycket bättre än ifall den personen som "skulle" gjort det, gjort det.

Jag är även en sån där person som kan gå och inbilla mig och få för mig att människor runt omkring mig tänker si eller tycker så om mig, så ibland kan jag bli jätte sur utan att någon egentligen gjort nånting bara för att jag Tror att den personen är sur på mig.

Jag är en sån där person som inte oroar mig utan tänker att det löser sig, fast jag gruvar mig rätt mycket ibland, men på något konstigt sätt så löser det sig alltid..

ja sån är jag.

Den här dagen kan inte börja sämre.

Trött. Glömde nyklarna så fick gå av bussen och hem och hämta. Ingen olja uppfyllt. Kaffemaskinen är inte ihopsatt. Kartonger överallt. Tom kyl. Inge bröd framtaget. Veckoarbete. Sara är sjuk..jag börjar bli trött!

Det blev en bra helg.

Blev en jätte mysig kväll igår med, god mat o gott tilltugg och jävligt mycket gott vin, "dessvärre" kom vi aldrig ut. Ida och Maria bestämde sig för att sova lite och jag, stina och johanna höll lågan uppe med hett snack och ännu mer vin och sprit..Framåt två började flickorna gå hemåt och jag och Stina begav oss till Max för lite mat och sen vidare till Mcdonalds för glass och krama Daniel lite..där fastnade vi lite för länge kanske, hitta några nya coola vänner från carlifornien, så jag fick öva på min engelska lite..haha

Stina gjorde världens tuffaste Big Mac-Gubbe, som vi fixa en cigg till (se bild nedan)


image38
image39


Efter donken besöket bestämde jag mig för att sova hos Stina, orkade inte gå hela vägen hem.. I hennes trappuppgång mötes vi av en alkolist som låg och sov på sina skor. Stina jobbade hårt med "hallåå, hallåå" för att få upp honom och lämna huset men inte med någon större framgång. Vi traska upp till hennes lya och i brist på annat bestämde vi oss för att ringa polisen som enna riktiga kärringar. Polisen till slut med en stor buss och TRE poliser kom in för att ta ut den lugna alkolisten som oskyldigt låg och sov, stackarn bodde verkligen i östhammar, inte konstigt att han bestämde sig för att leta reda på en trappuppgång att slagga i, synd för honom att vi saboterade allt.

Idag sov vi helt ostörda till typ 14.00, hur fan kunde vi sova så länge? Himla skönt va det iaf!! Därefter gick vi in till Stinas mormor för frulle och lite prat, mysigt värre. Jag gillar stinas mormor, jätte gullig är hon!

Ikväll har jag hängt med Hanna och vi har ätit onyttgiheter för resten av våra liv och kollat på film, och nu kom Lina hem med mormors cheesecake, fan va gott!!

Nu ska jag kolla på andra avenyn till protester från Lina och Hanna.

gonatt då.


Stressad som alltid.

Haha, jag är verkligen bästa på att vänta in till sista sekunden med att göra allt, nu har jag vert ledig hela dagen, men endå sitter jag här helt ofärdig o ska va hos Stina om dryga timmen..undra om ja ska ta bussen, eller gå?

Aja ska slänga på mig lite kläder nu o langa ner ett par flarror vin i bagaget sen är det klart!

Hoppas ni alla får en super kväll, för det ska jag se till att ha!!

image37

MÄRTA KOM HEM!

image35

Idag pratade jag med Märta, vilket jag gör nästan varje dag iof, men just idag kände jag lite eeextra mycket att jag saknar henne så himla mycket, helt stört från att ha setts och pratat heeeela tiden till att jag träffat henne 1gång på över ett halvår!! Det är helt stört! Men snart är hon hemma igen, den 3Maj ska här kramas och festas, då blir allt som valigt igen..Jag älskar dig Märta-Maria!



Taggat.

Varför går tiden alltid så fort när man är ledig? Känns som man knappt hinner vakna innan hela dagen har gått, och endå sov jag inte särskilt länge!

Tvättat har jag hunnit med att göra eller gör rättare sagt, det var inte direkt så att det bara var en maskin med tvätt jag samlat på mig, lite roligt att tvätta endå, för helt plötsligt har man massa kläder som jag typ hunnit glömma bort att jag hade, det är nice! Jag har även vart till ica och handlat, var lite roligt att se vad när jag packa upp min påse den innehöll: Loka hallon/grape, ruccola sallad, isbergssallad, GI-bröd, keso passion/ananas, lätt mjölk och en choco mud cake..haha kan nån gissa vad som inte passa in i min påse? men är faktiskt lördag idag så nånting skulle jag väl få unna mig, det dåliga va att den va en besvikelse...


Nu..Kaffe!


Ogenomtänkt.

Asså hallå, vad tänkte jag med? Jag tände ljus, korka upp en flaska vin och skulle bara avnjuta ett välförtjänt glas vin, medans jag läste igenom bloggarna jag "absolut måste" läsa innan jag kan gör nånting annat (städa)...

...och nu sitter jag här, med världens tröttaste ögon och sneglar emot en så himla obäddad säng. fuck. jag måste börja handla och inte bara tänka ibland iaf. What to do, antar att det bara är att sätta igång för min del, om jag någonsin ska få sova...

"Är huvudet dumt, får kroppen lida".

Hemma och nu väntar en ledig helg.

Yes, då var veckans jobb avklarat, känns lite konstigt att ha jobbat måndag till freda, har typ känt mig "normal"..haha förutom att jag inte jobbar kontorstider då, men iaf, nu har man kunnat gå hela veckan och räknat ner till sin lediga helg, som i skolan ungefär.. Jag saknar skolan, men mest saknar jag skolmaten!

Så hemma är man iaf nu, men har massa kvar att göra innan jag kan sova, måste städa och bädda rent i min säng..är iof inte så mkt städning kvar typ dammsuga och skura, går ju hur fort som helst :) måste tvätta lite oxå, men det sköter ju maskinen..Kommer iaf va så himla skönt att vakna imorgon i en ren säng, i ett rent rum och bara vara ledig, det ser jag framemot!

Och föresten idag när jag och Lina gick hem från bussen såg vi pelle svanslös, och Lina berätta för mig att hon sett honom en gång förut oxå. Asså vi vet att det är Pelle, det måste vara han, det är en gammal svart katt med vita tassar och ingen svans i Uppsala!! Är fan stolt, dagens kändis!

Idiot.

Vart vill du komma? Sluta uttala dig om saker du inte vet någonting om.


nytt.

Åh är jätte fint här, nya digitalamenytavlor, två plasma tv i matsalen och en dator på väggen i personalrummet, hur "poppigt" är inte det..haha..sen har det flyttats lite hyllor hit o dit, mkt bra, det här gillar jag!

Något mer jag gillar är de nya salladskålarna - fräscha, känner absolut att min sallad smakade så mycket bättre i en ny skål!

Något jag längtar efter är att Hanna ska åka och klippa sig, hon har klagat så mycket på sitt fula hår och utväxt att jag oxå tycker det är fult nu, trots att jag inte tänkt på det tidigare..vill bara att hon ska få det fixat så hon kan bli fin igen och sluta klaga.


Hallå hallå.

Så var det torsdagen den 10/4 idag får vi digitalamenytavlor på jobbet och Hanna ska klippa och färga håret, hoppas det blir fint!

Jag har just avnjutit en god frukost bestående av yoghurt,med müsli och en banan. och en macka med ruccola sallad o skinka, det var gott ska ni veta! Så nu ska jag sätta upp håret o kila ut till bussen och bege mig till Stenhagen, kan det inte bli vår snart? saknar promenaderna.

p.s inatt hände ngt värre än när man vaknar av att calle har sex..han SJÖNG!! d.s 

Jag är en sån som bara vill ligga med dej.

Jag är en sån som bara vill ligga med dej, bara ligga med dej.

Det är min enda avsikt.

Jag vill ligga med dej, för att komma riktigt nära, med din hud och din mun och alla dina händer och all längtan du drar på, ligga med all din tomhet och uppgivenhet, den där känslan av att allt ändå är helt meningslöst.

Jag vill ligga med alla dina gamla somrar och dina osorterade minnen, som fotografier i stora högar, ligga mig igenom din ängsliga barndom, alla de obegripligt tunga hinder som du snorigt fått forcera, med dina underarmar och alla dina ensamma kvällar i livet, jag vill ligga med din rädsla för att bara dö från jorden eller inte få några barn eller att ena bröstvårtan ska kika fram när du har ett tajt linne, jag vill ligga mej igenom all din solkiga längtan, alla svåra beslut, all hopplöshet och trötta himlar som hamrat sönder eftermiddagarna bakom persiennen i ditt flickrum, alla resor och bedövade stunder i tågkupéer, uttittad av såna som aldrig sett dej.

Jag vill ligga med dina gamla bortkliade myggbett, dina hoppfulla skolstarter, ligga mej igenom din trötta gamla källare full av nötta affischer och brev skrivna med starlethandstil, dina brevvänner, dina trappuppgångar, körsamlingar, lessnader, höstar, tysta söndagar och overkliga förnimmelser av på avstånd glimmande fönsterrutor, blänk i parkerade bilar och suset från vägarna runt omkring staden, av livet som pågår någon helt annanstans.

Varenda muskel i din kropp, varenda fräken, varenda solglimt och varenda stund du väntat ut, varenda plats du besökt, vartenda ögonblick du varit i, vartenda liv du levt - vill jag ligga med.

Jag är en sån som bara vill ligga med dej.


 - Fredrik Lindström 2005


Rast.

Japp rast med kaffe, tropicana äppeljuice och fruktpåse, gott :)

Hela dagen har gått oerhört långsamt, vart tog alla gäster vägen? tror de förvandlats till snö..kan man ju iaf tro om man tittar ut.

näe nu ska jag byta av Gustav som ska få gå hem i snöstormen..


Varför all snö???

Ush här hade man ställt klockan på 9.00 skulle gå upp och ta en uppfriskande promenad innan jobbet och äta god frukost, men vad ser man när man drar gardinen åt sidan? JO SNÖ! och inte lite heller, känns som alla snö som borde kommit under hela vintern just nu ligger utanför mitt fönster i April, när det ska vara vår och man ska kunna gå med öppna skor.. ja så pga all snö vände jag på mig och drog täcket över huvudet och sov två timmar till..skönt iof, men nu är jag, som jag och Hanna prata om igår, lixom trött när ja åker till jobbet, man har inte hunnit vakna än trots att jag vart vaken i en timme och ätit frulle o så..menmen, får väl kvickna till på bussen =)

Ja till jobbet ska jag, stänger idag...


Jag saknar mamma.

Tisdag.

Idag är det tisdag, en bra tisdag..dock rätt långtråkig, lite för lite att göra på jobbet vilket resulterade till att jag showat till "min låt" i köket, kastat vatten på Hanna så hon typ börja gråta, hon blev iaf jätte sur!! Jag tyckte det var kul. men förlåt Hanna, jag kan va din vän om du vill och det vet ja att du vill.

Igår hade vi assmöte, rätt intressant sådant, vi hade en tävling oxå och jag vann, överlägset!! så det gjorde min dag och typ dagens dag - det är skönt att va bäst!

Jag och Hanna gjorde en blogg åt Niklas idag och han har redan skrivit tre inlägg det är imponerande och värt att nämnas!

Det var det.


allt är inte som det verkar vara.

För uppenbarligen verkar mitt liv just nu väldigt deppigt och grått, men kära vänner, bekanta och icke bekanta. Mitt liv är helt underbart just nu. Ni behöver inte vara oroliga, mig går det ingen nöd på.

Känns lite roligt att när allt varit som värst, när jag mådde som sämst, då var det ingen som såg, men nu ska det vara skit? så inget är vad det verkar vara, tro mig.

Jag har kommit till en punkt, där jag verkligen börjar komma tillbaka till mig själv, börjar bli spontan igen och vågar släppa viktiga grundpelare, tex säga upp mig från ett jobb jag faktiskt älskar, men för att vinna måste man nån gång chansa och det är vad jag gör nu.

Jag måste göra något nytt, se nått nytt, våga falla för att lära mig flyga.



Godmorgon.

Då var det dags för en promenad ner till First hotell och deras super goda hotellfrukost, mums! Sitter bara och inväntar Lina, idag har vi även bjudit in Hanna till vår mysfrukost. lovely!

Nu ska vi gå, puss o hej.

Förlåt Robban!

haha, jag gör det igen..uppdaterar dåligt alltså..

Så har man kommit hem efter ännu en dag på jobbet, inte världens roligaste stängning direkt men det tog jag o syster igen på vägen hem, det var dagens skratt och lite till så kul är det med "gul bil-leken" som förvandlas till "allt är gult" ...är rätt internt så är nog ingen som fattar förutom Lina, men sjukt kul var det iaf ,lekte typ kull?! oxå..så där kom dagens motion..hahaha.

Livet börjar vända och trots att det är mycket som är jävligt jobbigt nu så bjuder det endå på en hel del skratt och roliga stunder. Är glad för att människor som betyder så himla mkt för mig finns här, ni gör mina dagar så mycket bättre, ni får mig att skratta igenom det som är jobbigt!

Nu ska jag duscha och sova!

gonatt då.

hallå.

Fan vad jag inte har skrivit nått på länge. och jag vet inte vad jag ska skriva nu heller..Är grymt trött har inte kunnat sova på flera nätter så för att hålla mig vaken på dagarna dricker jag litervis med kaffe, men kaffe är gott.


Fan, varför kan aldrig nått vara som jag vill.

RSS 2.0