Helt slut.

Dagen började ju som sagt med solsken och mitt humör var på topp...

Men sen dom här kvällarna dödar mig alltså..det här är andra dagen i rad som det bara strömmar in folk och det slutar lixom inte, vem fan orkar STÄDA efter 4timmars rush? men det gick bra iaf, min söta Hanna stanna till 21 och hjälpte mig annars hade jag väl vart helt körd...jag önskar mig mer personal tills imorgon, kan jag få det?

Sen blev det till att  promenera hemåt, skönt att rensa tankarna..

sitter med en kopp té och ska strax kolla ett avsnitt greys och sen sova..det är ju en dag imorgon oxå, ännu en häärlig stängning...

Härligt.

Känner att den här dagen inte kunde börja bättre än såhär...Har sovit jätte gott och sen när man vaknar och drar gardinen åt sidan är det strålande solsken och helt klarblå himmel, nu ska jag ta mig ut i solskenet och gå till jobbet!


Tisdag och jag är ledig.

Idag skulle jag va super duktig och gå upp tidigt trots ledigheten eftersom jag hade sjukt mycket att göra. Men efter att ha ställt om alarmet två gånger tänkte jag att det fick vara nog och slog av och sov tills jag vakna, då var klockan ett, fattar inte hur jag kunde sova så länge måste ha vart jätte trött.

Då var det bara att sätta igång med allt som jag skulle göras, tvätta, hänga tvätt, städa (mitt rum, köket, duschen och toan), diska, rensa garderoben och vika kläder, laga matlådor för tre dagar fram över samt jogga och jag hann göra allt, riktigt stolt är jag över mig själv!

Nu har jag vart ner på stan och ätit en mysig middag på Rififi med Stina och Ida, så härligt att träffa mina fina tjejer, blir alldeles för sällan... Efter det gick jag förbi Ica och handla så nu är det fullt i frysen och på min hylla i kylen, för första gången sen ja flytta hit.

Så var den lediga dagen snart förbi nu blir det kvällsté och tända ljus!


Ida min pingla.

Ida du ska veta att jag saknar dig så sjukt mycket, blir så glad varje gång jag loggar in och du lämnat ett livstecken :) KOM HEM!

image25
Vi fulla och glada på Gran Canaria förra vintern<3

image26



10 saker jag hatar.

  • Sex - Min rumsgranne håller mig vaken om nätterna, borde kastrera honom.
  • Feedback - När den inte existerar.
  • Greys Anatomy - När Hanna har typ 10 avsnitt som jag inte fått se.
  • Stenhagen - När allt man jobbat för går åt helvete.
  • Mig själv - för att jag inte agerar.
  • Mitt rum - För att det är så jävla stökigt.
  • Tvätt - För att den finns överallt.
  • Dig - För att jag saknar dig.
  • Vakter - Som inte låser dörren rätt tid.
  • Rutiner - När de inte följs.

image24


Hallon och keso.

Ni får tycka att jag är hur udda som helst men det är jätte gott och precis vad jag förtjänar efter en sleten stängning... varför kan inte folk fatta att vi stänger 21 och INTE 21.30..det är dagens gåta..

Fick ju i alla fall skjuts hem, skönt! Tack Niklas!




image23



Längtar efter något.







Sov Gott.

Imorgon är det tillbaka till jobbet så nu har jag placerat mig i sängen, tänkte se lite sex and the city innan jag sluter mina gröna...


image21


Sov gott.


Vänskap.

Jag kommer ihåg när vi satt där på bussen påväg hem från skolan. Vi gick i åttan och vi hade ingen aning om vad som väntade i våra liv, men vi satt där och diskuterade vänskap. Vem man skulle fortsätta vara vän med, vem som skulle ställa upp när man minst ana det, vem eller vilka som skulle vara delaktiga i ens liv, vem som skulle hålla ens hand och trösta när man gick igenom något jobbigt och vem man skulle skratta med.

Vi sa då att vi skulle vara vänner för alltid, eller åtminstone att vi trodde det och det tror jag fortfarande.

Vi kanske inte hörs varje dag, vi kanske inte vet allt om varann men vi kommer alltid ha varann.

Jag är så glad att jag har dig i mitt liv!


image20

Illa, jag mår illa...

...men roligt va det!

image17image18
image19


Godisnappar = ÄCKLIGT!

    1. Godisnappar = Gjort av gristrynen, det säger väl allt?
    2. "Jag är civilpolis och har vart på restaurangf"  (asgarvar gubben är deckad)
    3. Max sen statoli (fullkornsbröd) + digestiv marabou...vad hände?
    4. 1½ flaska vin + cider..OKEJ
    5. Jag saknar dig....sjuk mycket!
    6. Trodde jag skulle dö idag, du är det finaste jag sett på månader!
    7. Tryckte en alkolist på en öm punkt = ömmar i ryggen.
    8. Vägen hem var lång, men guld värd i gyllene sällskap
    9. Onsdag idag, vilket innebär "peppdag".
    10. Från och med idag ska jag säga allt jag tänker

    image16

Jag är verkligen inte nykter!


Livet är på topp.

Om du, du och du varit mer delaktiga i mitt liv hade det vart perfekt!

Skakiga händer.

Mina händer är helt fuckade skakar hela tiden...konstigt!

Seeeeeg dag. Bra assmöte. Bra GAP =)

Första dagarna i "mitt nya liv" gick åt helvet..nu börjar det bli lite bättre har iaf börjat gå till och från jobbet, vilket är jötte skönt, rensar tankarna och får frisk luft, härligt! Så tycker det är en bra början trots att jag fuskar lite med maten och just nu med alkohol..Jag och Hanna ska köra en vinpimplar kväll på terassen så tyckte jag kunde unna mig ett glas till maten oxå, det kommer ju endå bli sabbat lixom ;P

Imorgon är jag ledig, skönt skönt =) Näe nu ska jag byta om, snart dags att möta Hanna...


Saknar dig.

image15


Han är grym!

Kolla in Jonathan Nicklagård som bara är 4år när han lirar trummor.
Imponerande tycker jag.

Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=_q16Lu17RRI


Han är grym!

Kolla in Jonathan Nicklagård som bara är 4år när han lirar trummor.
Imponerande tycker jag.

Länk: http://www.youtube.com/watch?v=_q16Lu17RRI


Trött men motiverad.

Riktigt trött är jag nu, har jag iof vart det hela dagen, trodde absolut inte att jag skulle kunna ta mig iväg till jobbet imorse, så trött va jag, men kom fram till slut.

Dagen har gått jätte bra, allt har rullat på. Har fått feeback från chefen och bollat ideér med Hanna som vi ska spinna vidare på imorgon över en flaska vin..mys.

Alltså det här med att vara nyttig var visst inte min grej, så som straff idag gick jag hem från jobbet, vilket bara var skönt. Nu vet jag att det tar exakt en timme att gå från jobbet och hem i vanlig "gå takt". Så ska försöka fortsätta med det, lite smyg träning...

Små, små saker men det gör mig motiverad.

Nu ska jag sätta igång och diska, för det har då ingen annan gjort!

image14


Jobba va det...

...sitter på jobbet nu med en kopp kaffe. GOTT! Idag har jag kommit på så många bra ideér, dte har gjort oss så taggade och glada..vill bara sätta igång med allt..nu, nu, nu..

nu ska kassor räknas!

Grym dag.

Den här dagen har vart så himla bra trots att Hanna var grinig hela morgonen över den dåliga stängningen, det har regnat på mig, det var dött på jobbet, jag inte har sovit nått inatt...ja det var endå en kanon dag för äntligen har allt det som tyngt ner mina axlar löst sig, fixat sig, jag grejade det..shit känner mig så glad, lättad, hel...

Har börjat smida planer, tankar och fått lite ideér..vem vet hur det här kan sluta, känns så kul, allt känns så bra nu, vet inte vad som kommer hända hur det kommer bli, men jag vet att jag är taggad inför framtiden!!

och det känns så BRA!


Hej Hej, Hur mår du idag?

http://youtube.com/watch?v=KbV6MTlZnPM


Ger bloggande makt?

Satt just och kollade på tv4 nyhetsmorgon och tycker det är ganska intressant det här med att unga tjejers bloggar har fler besökare än vad "viktiga" och "stora" människor har. Kanske just för att det är en flykt och man kan njuta av någon annans vardag, problem och få inspiration? Eller vad är det som lockar så många läsare?

Här är länken till nyhetsmorgon:
http://tv4.se/klipp/277327.html



Jag har i alla fall vart ledig i helgen, har vart riktigt skönt. Har inte fått allt gjort som jag planerat men kommit en bit på vägen. Har tvättat, städat, umgåts med favorit tvillingarna, druckit en himla massa kaffe och bara tagit det lugnt.

Imorgon börjar mitt och Hannas "nya" liv, vilket har lätt till att jag ätit jätte mycket godis, glass och cola den här helgen för imorgon är det slut på det och slut på mcdonalds mat. Dock tycker jag ceasar sallad, fruktpåsar och morötterna är tillåtna för jag kan inte se mig själv stå och laga matlåda varje dag. Saknar mormors mat, va riktigt bekvämt att bo där, skulle visat större uppskattning under den tiden.

Så i och med att jag skrivit här att jag ska bli hälsosammare, kanske jag lyckas hålla det ;).




 


Buller och brack.

Irriterad, riktigt irriterad..vem kommer hem mitt inatten och smäller i varenda dörr i huset och lagar mat? och inte nog med det utan går runt hela morgonen och nu och för liv omkring sig..HALLÅ! jag är LEDIG och vill SOVA vill jag skrika...irriterad!


Glädje.


"En person som inspirerar mig är Du därför att du ger mig energi till att prestera. Du gör vad du vill och vågar prova nya saker. Du reser dig stolt efter ett fall"


Dom här raderna läste jag just i en "personligt"-bok som jag fått utav Hanna i present och jag blev så glad. Tack gumman min!!



Idag har vart en sån där dag som man inte riktigt kan bestämma ifall den var bra eller dålig eller ifall den bara var en vanlig dag. Den började jätte bra, klarblå himmel, frukost på sängen och Grey´s anatomy medans jag åt, trevligt.

Sen åkte jag till jobbet och fick veta att vi antaligen levererade 4% i Januari, chock och glädje eftersom jag trodde att vi inte leverera alls.

Sen fick jag veta att vi ska få en ny combo sprillans ny..för er som inte vet är det glassmaskinen vi har på jobbet och våran, den vi har har vart trasig i ja en månad ungefär..så det var kul.

Hanna var på glatt humör och alla andra oxå, Niklas kom med jätte gott godis som jag nästan har ätit upp allt under stängningen, tyckte jag av värd det.

Sen är det ju det här med att stänga, jag tycker inte om det och ikväll va det extra jobbig för både det ena och det andra, men jag tog mig igenom det och nu ligger jag hemma i min sköna varma säng efter ja det får bli en "helt OK dag".






Du får mig att le.

Slut.

Shit är helt slut.. 2 timmar kvar. Storm ute. Längtar...

Längtar hem.

Vilken bra dag det blev igår, allt flöt på jätte bra på jobbet och sen lite öl hemma hos Dannyboy, synd bara att man va lite trött så blev tidig hemgång..fast ville iof fortsätta kolla på Grey´s också, är verkligen beroende.

Ny trend på stenhagen: BRUNETTER..nu är det bara Hanna kvar..snart så..Daniel blev så fin så!

Nu vill jag bara att den här dagen ska gå jätte jätte fort..längtar hem till min säng, en kopp te och grey´s...

image12



Alla hjärtans dag.


image11

Tillägnar den här dagen till att tänka på er
alla mina nära och kära
Ni betyder mer än ni anar för mig.

Tack för att ni förgyller mina dagar

Jag älskar er!

Underbart väder.

Åh vilken härlig dag, vaknade o drog undan gardinen och då är himlen helt blå och solen skiner och fåglarna
kvittrar, värst vårkänslorna man får ..underbart!

Idag blir det jobb, ska bli roligt, har ju inte jobbat på nästan två veckor nu eftersom jag vart utomlands o sen sjuk, men nu är man pigg och glad igen!

Ska inleda min underbara dag med en kopp kaffe nu =)

image10

Åh vad jag saknar mitt Kap Verde kaffe, fast längtar efter mcdonalds kaffet oxå...

Fint minne.

 SM Monté
Kat A
Mantorp 26 sept 1999
Segrare: Citrus II - Helena Karlsson, 2.30,3a


Milleniets tuffing måste vara Helena Karlsson, som med sitt brutna ben
red Citrus II till seger i årets SM för kat A i monté. Ekipaget syntes tidigt i den
främre träffen som bestod av Rosita Bell, Scott Flake och Citrus II. Vem som
skulle vinna var en öppen historia ända in mot mål. Citrus II avgjorde strax innan
mål och gjorde på sitt sedvanliga sätt  så att spänningen hölls uppe så länge som möjligt.

image9


Det här är jag.

Jag heter Helena ett namn jag trivs väldigt bra med. Hatar när folk kallar mig Helen eller Hällän..men har inget emot att bli kallad Hellan.

Jag är 21år och kommer jobba i minst 44år till sa en snygg kille till mig igår.

Jag lider av beslut och prestationsångest

Jag älskar sommaren och tycker mindre om vintern

Jag har extremt svårt för att bli kär, men när jag blir det så blir jag det.

Jag har vart rökare, men har slutat.

Jag hatar att tvätta och städa, men hatar när det finns tvätt och är stökigt, jobbigt va?!

Jag har två syskon, en storebror som heter Fredrik som är 23 och en lilla syster som heter Lina och är 18.

Jag vill resa jordenrunt, ta dykarcert, hoppa fallskärm och bli lyckligt kär.

Jag kan inte tänka mig att leva ett liv utan barn.

Jag älskar att umgås med mina vänner, men träffar dom endå alldeles för sällan.

Grey´s anatomy är den bästa serien som finns.

Jag är väldigt känslosam och börjar både gråta och skratta lätt.

Jag älskar att festa

Jag tänker väldigt mycket, för mycket

Jag gillar att va brun och ha fräknar.

Jag orkar inte skriva mer nu =)


Tisdag.




Saknar det.


inte lika kaxig.

Ibland känns det som allt jag gör är en enda stor fight mot mig själv. Jag vill hela tiden pressa mig själv lite till..komma lite längre.

Allt handlar om att vara bäst, att vinna och öka.

Men jag frågar mig jämt, varenda jävla dag och det börjar bli påfrestande om det är värt det?
är det värt att satsa allt bara för att få vara bäst, bara för en sekund? för att nå det där målet?

Ja det är det nästan alltid, fast just nu tvivlar jag.

Jag är rädd för att släppa taget, rädd för att förlora, rädd för att göra fel, rädd för att ge upp, rädd för att göra folk besvikna, rädd för att inte räcka till, rädd för att gå vidare

Inte alls som den där förebilden eller bästaste vännen som jag vill vara..bara rädd och jävligt liten.

Ja, det känns förjävligt.

Vart tog jag vägen?

I mitt huvud

Jag mår illa, riktigt illa.
Hatar det här först ska man gråta sen ska man bli sjuk,
magsjuk, det värsta som finns.

Huvet dunkar

Finns inget att säga, jag är helt tom.



No stress.

En riktigt harlig vecka har det varit, men nu borjar den lida mot sitt slut..

Har vart en rolifg och spannande vecka dock for lite sol i min smak, emn lite farg har man ju faktiskt fatt, och mycket fisk har man atit, ar faktiskt det enda jag atit..

Igar at vi pa varsta fick restaurangen, seriost man fick FEM fileer, trodde jag skulle do av mattnad, orkade faktiskt inte ata upp allt trots att jag kan ata hur mycket som helst som ni alla vet..Det ar afktiskt ngt jag kommit fram till den har veckan jag ater 10ggr me an hanna Minst, ar typ hungrig jamt..haha..men tror typ jag har gatt ner i vikt har, aknske ytterst lite, m,en lite finns ju inge godis eller glass eller natt onyttigt att ata typ och colan ar inte ens god sa den ar inte vard att dricka.

Annars i veckan har vi gatt promenader, solat, spelat spel och last massa bocker, har faktiskt last tre stycken, det tycker jag ar valdrigt ambitiost for att vara mig!

Har gatt massa i olika affarer oxa eller vet inte ojm jag kan kalla det affarer snarare stand...man blir lixom indragen och det ar "good price" overallt enda sa prutar jag ner det till minst halften..hihi..kanns lite taskigt nar man ser hur dom bor, typ kojor och de star och tvattar pa gatorna och nackar honor i granderna..lite scary, man kan inte riktigt fatta att det har ar deras verklighet...

Idag gick en kille forbi med en fisk utan huvud i en skottkarra..da madde jag lite illa..ar ju typ sana fiskar jag atit hela veckan..inte lage att va krasen tror ja..

For nu ar jag hungrig och ska ga och ata fisk =)

no stress, take it easy easy my sisters and brothers!

Soligt.

Vill nog aldrig aka hem, men nu vantar verkligheten runt hornet.

Kap Verde.

Nu ar vi antligen har, pa kap verde, hur skont som helst!!!

Har fatt ett riktigt mysigt hotell, har lixom tva rum och tre sangar sa kan ju ta hem kompisar haha..foresten har vi faktiskt fatt en polare har nere..eller flera..en par pa typ 65 bast..som jag egentligen hatar for att de trangde sig pa flygplatsen..haha men de ar ratt schyssta, minglar lite me dom iaf och sen mammadu..var kompis som vi kopt hantverk utav..pruta 200kr, tyckte ja va duktigt utav mig, men han ville att vi skulle motas upp och ga ut pa pirates med honom ikvall..pirates ar det enda ute stallet som finns har, riktigt coolt ar det nar man ser det utifran, har ju aldrig vart in an..men dar spelar de iaf pa trummor ikvall har mammadu sagt..

Varldens finaste strand och vatten ar det har oxa, eller kanske inte varldens finaste, har ju inte sett alla men riktigt nice ar det iaf, dock sa har solen inte riktigt vart framme idag men vi har legat pa stranden enda, gatt lite promenader och kakat lite lunch..

Har pa on finns det EN bensinmack, och det ar det modernaste typ som finns i hus vag..fattar verkligen inte vart dom handlar mat nanstans har..men nanstans maste det ju vara iaf..

Det ar mest oken, finns typ en vag som ar asfalterad och det ar vagen till flygplatsen allt annat ar sand, eller vagar byggda av stenar..trots att de inte har nagra vagar har de SJUKT fina bilar, som jag inte heller fattar vart dom far dom ifran och alla bilar ar sa himla rena och blanka oxa trots att de aker pa sanden lixom..

Flygresan var den langsta i mitt liv, trodde aldrig vi skulle komma fram och hanna tjata hela tiden om att det inte kandes att det gatt sa manga timmar, medan jag tyckte det tagit MINST tva dygn..Nar vi val va framme skulle man vanta o vanta igen for att de skulle kolla igeom alla pass..sen hamta vaskorna min kom rullandes direkt men hannas drojde o drojde o drojde..hon av nog lite svettig dar ett tag.. sen ut pa en buss och sen Antligen till hotellet =)

Nae nu ska jag ut i solen som tittar fram lite ar iaf riktigt varmt ar 25grader nu o da ar det enda molningt..LOVELY!!

RSS 2.0