Kärlek.

Hihi, sitter och väntar på Björn. Har ju inte setts på ett tag och nu smsa han och sa att han kommer om 4 minuter.
Jag sitter här alldeles pirrig.
Så kär.
 Min fina Björn!

Livet i Hedemora.

Livet här är slappt. Sitter här i mjukisbyxor, världens största tröja som jag lånat av mamma, osminkad och me en knut på skallen (vad annars?). Har precis kommit tillbaka hem, har vart med mamma på valpkurs med lille Malte och sen så var vi och handlade lite.

Köpt jätte god mat som vi ska äta sen, efterätt och godis.. gott :) Mamma köpte lite tidningar till mig oxå som jag kan roa mig med, tänkte ta ett långt bad lite senare.. skönt!!

Näe ni, nu ska jag mysa med hundvalparna, finns en hel flock här, underbart söta!!

Min lördag.

Igår va det lördag och jag vaknade 06.30. Gick upp och åt min super goda frukost och tog sen bussen ut till stenhagen för att göra min "första" öppning med Håkan på mycket länge. Och fan va bra det gick! Var klara med typ allt redan innan vi öppnade så sen gjorde vi massa finputs.Hela dagen rullade på jätte bra :) KUL!
 
När jag slutade kom Björn och hämta mig. Vi åkte hem till mig och myste lite, när jag väl kom loss för att kolla tågtiderna till Hedemora såg vi att det bara var 40min tills tåget skulle gå, så jag slängde ner lite saker i mina väskor och Björn skjutsa mig till stationen snäll som han är (egentligen ville han bara slippa mig en lörda kväll...) En avskedskyss och sen in för att köpa biljett.

Men fick man någon biljett? Såklart inte, tåget var fullt så då får de inte sälja biljetter, men köpa på tåget det fick man såklart. Så jag fick betala 170 jävla kronor för att sitta i trappan mellan vagnarna till Hedemora. Inte okej! 

Vid avesta hoppade en riktig dalkulla på tåget. Hon slog sig ner i trappan på andra sidan och började prata, och oj så vi prata. Jag hade haft långtråkigt (eller tröööööökigt som de säger här) I typ 40minuter då mottagningen försvann på mobilen. Så vi babbla på, jag skulle i och för sig kunnat vara tyst, var tillräckligt stimulrande att höra på den här roliga dialekten. Kul är det!

Väl framme i Hedemora kom mamma och hämtade mig, hon hade vart snäll och beställt pizza åt mig me som vi åkte förbi och hämta på vägen hem. Hemma slog jag mig ner framför tvn med en lättöl och pizza. Äntligen framme!

Lite senare fika jag med mamma och mats sen åkte jag och mamma för att hämta Nettan som vart nere på byn (de säger stan här, men jag vägrar. Det är en by.) Vi åkte hem och jag och Nettan börja kolla på Payback men precis i slutet blir det strömavbrott för det blåser storm ute. Alla som bor/har bott på landet i villa vet hur jävla lätt man får strömavbrott så fort vädret inte rikitigt är som man önskar. Så då kröp vi till korgs. Det var på tiden.

Det var min lördag det! 

Hanna är så JÄVLA SNYGG i sitt nya bruna hår!!!

Godmorgon!

Var ju och träna med Hanna igår som stylat om sig lite till brunett och inte vilken brunett som helst, nänä. Utan en med lugg oxå, hon ska då alltid vara värst den där Hanna. Galet snygg är hon iaf!

Har ätit världens godaste frukost nu, jag älskar frukost! Yoghurt med min egengjorda müsli, mums! Nu ska jag kila ner på stan en sväng innan jobbet, ska lösa in lite busskort jag hittat här hemma i röran och ladda på ett nytt. Börjar faktsikt bli för ruggigt för att gå nu och det är inte roliga telefonräkningar man får när man betalar bussen med mobilen. Så det är dags helt enkelt, för ett busskort!

Imorgon ska jag köra mitt första skift på ett halvår, typ exakt ett halvår.
Löningshelg+öppning och FAN VAD KUL det ska bli!

"Mellis"

Yes nu är batterierna laddade med några chashewnötter, en passionsfrukt och ett glas loka smultron/citron.

Nu kör vi!
(försöker låta sådär jobbigt klämmcheck. hatar det. Gör inte ni oxå det?)

Hej och hå.

Idag åt jag och Björn frukost hemma för första gången tillsammans, det är värt att skrivas.

Björn åt: En macka med cognac medwurst och protein drink grej.
Jag åt: Yoghurt med müsli och en macka med keso smaksatt av grillad paprika

Båda drack kaffe. Ja, bara så ni vet!

Sen åkte vi till jobbet, så vuxet. Tråkdag på jobbet, fett segt, men så mycket specialer som jag och Bellabanan gör hela dagarna kommer vår restaurang snart vara finast i världen, renast iaf...tog en promenix hem i solskenet, det var mysigt! Höstlöven blåste omkring runt än och solen värmde :)

Och vet ni? När jag kom hem möttes jag av ett paket från stylebystars.com, gud så trevligt. Så nu är jag en klänning rikare!






Nu ska jag sätta igång med storstädning här hemma och kvart i sex ska jag möta upp Hanna för ett styrkemedel pass på friskis :)

SegaHelena

Trött! Ville verkligen inte gå upp imorse, ville bara ligga kvar med en (Björn)arm runt mig och sova bort denna regniga dag. Men icke, blev bussen ut till Stenhagen för några timmars "hårt" arbetande. Riktigt seg dag, var nog fler än jag som ville ligga kvar i sängen och faktiskt gjorde det, eftersom det var så ont med gäster...

Dona med lite specialer, saknar sånt. Putsade M:et i kassalinjen, skura väggar, barnstolar, putsa allt med stålglans osv, det var mysigt.

Belönande mig sen med en cheese, en liten pommes OCH en morotskaka, ja ni hör rätt. Gott som fan vare!

Nu har jag kollat lite internet shopping, kliar i fingarna, vill ju bara klicka hem saker. Men borde kanske inte, eller joo, men inte...får se. jag vill!

Något jag mer vill är att mitt rum ska bli städat, Björn borde göra det, är säker på att det är han som stökat till såhär, förr var det Hanna som alltid kom o sabba o stöka ner, men nu kommer hon ju aldrig och leker längre :( Så det måste vara Björn! Jag? nääe inte då. jag är pedant!.....

Hejsvejs.

Härliga tider.

Gillar dessa tider har knappt hunnit märka att vi går mot det värsta jag vet: Vintern. För jag är lika glad för det :) Skönt, äntligen är det min tur!

Dåligt med bloggande beror inte på att det inte hänt saker, det har snarare vart rätt mkt utav allt. Kärlek, fest, mys, shopping, jobb, träning, god mat, fin besök från norge, sthlms vistelser...Ja, helt enkelt en härlig blandning utav allt.


Morgonpromenad+soluppgång+Björns födelsedag = Underbar dag!

Godmorgon!

Hoppas Du sovit gott, det har inte jag. Måste nog sluta dricka kaffe precis innan jag ska gå och lägga mig. Tror inte det funkar längre...

Klockan sju ringde klockan och jag skutta upp ur sängen på med tröja, jacka, mössa, mp3 och gå skor, för att ta varvet runt uppsala högar. Vilket väder det var hörni, helt fantastiskt, dimman låg längs baken, gräset var grönt, träden i alla dessa vackra färger mot en klarblåhimmel och samtidigt stiger solen upp..vackert!





Idag är ju som sagt Björns födelsedag. Kul, känns typ mer roligt med hans födelsedag än vad mian egna brukar kännas, kanske för att vi ska göra så mycket roligt idag :) Längtar tills klockan elva när jag äntligen ska få ge honom hans present, det han allra helst vill ha..en kyss ;)


Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är min älsklings födelsedag. Hurra hurra hurra hurra!!



Mitt första yoga pass.

Härligt det är med såna här fina höstdagar som det har vart idag, tycker ni inte? Promenera till jobbet idag igen i solskenet för att sedan jobba hela dagen lång. Trevlig dag, lite för lugnt för min smak, men det funka fint ändå.

Mötte upp Hanna hemma hos mig för att snacka lite skit och sedan hets gå till friskis. Hanna säger att jag är precis lika dålig som Björn på att passa tider, men det är fan inte sant! Vi va där 4minuter innan passet börja. I tid alltså!

Sen blev det en timme yoga, intressant. Har aldrig tränat det förut, kände riktigt hur min andnings blev bra, hur svaslappnad jag blev, hur mina muskler blev starka och hur smidig jag blev...ge mig några månader sen kommer jag vara en yoga expert :)

Tog en fika på McDonalds råbyleden på vägen hem. Juice till Hanna och kaffe till mig, som vanligt alltså.

Nu är jag hemma och Hanna har cyklat hem. Jag längtar tills imorgon, gud så jag längtar!

Du & Jag älskling. 


Solen skiner himlen är blå...

...vad det är skönt att leva då!!!

Vilken härlig dag hörni, vaknade upp lite smått imorse när Björn gick upp för att gå till jobbet, för att sedan somna om en stund. Gick upp vid halv tio sen blev det morgonpromenad till jobbet i det härliga vädret, så himla skönt!

Jobbade hela tre timmar sen traska jag hemåt igen för att äta lite soppa och makrillmacka, samt kolla på alla andra avenyn avsnitt jag inte hann se på igår ;) Jag vet att det är nördigt men jag och andra avenyn har något speciellt ihop.

Nu ska jag svarva om till träningskläder och möta upp Hanna för att köra ett pulsmedel pass på friskis :) Kommer sitta fint det =)

Två systrar.

I helgen kom Lina hem på besök från norge, ren lycka!

Så hela fredags kvällen/natten städade jag här hemma, ville ju att hon skulle ha det rent o fint när hon kommer hem så låg i som ett djur och belöna mig med en låång dusch efter det sen kröp jag till sängs.. En Björn smaksatt med vodka citron kom och gjorde mig sällskap vid halvfem på morgonen, mysigt :)

På lördagen jobbade jag till 18.00 Lina kom till jobbet och käka, gud så hon åt! Hon måste sakna mcdonalds maten den stackarn..Efter att jag slutat åkte vi hem och duscha och öppna en flaska rödvin och myste. Gick en sväng till ica och köpte massa gott och snacka massa massa syskon snack, så skönt att ha henne hemma trots att det var alldeles för kort.. Vi skulle kolla på en film, men efter en kväll av städning, begränsad sömn, en heldag på jobbet och sen två glas vin på det fanns det inget att göra åt saken, jag somna helt enkelt...

...och vaknade på söndagmorgon vid kvart över sju. Hotellfrukost (min och Linas favorit.) stod på schemat och vid halv nio var vi på plats. Myste med långfrukost och gick inte därifrån förän strax efter 11..Regnet öste ner och Lina ville kolla om nån frisör var öppen. Jag hatar regn och börja typ gråta för att jag blev blöt. haha! Såklart var ingen frisör öppen så blev present shopping åt mormor istället som vi skulle åka till lite senare för att fira hennes födelsedag.. Blev en film, P.S I love you, en tröja från MQ och en Brolle Jr singel. Riktigt nöjd med min present åkte vi till mormor och hon verkade bli riktigt glad :) Resten av dagen åt vi i stort sett hela tiden. ´Åkte hem vid tio och Björn kom hit och hängde med mig och Lina sen tog vi en promenad i regnet ner till stationen för att vinka av Lina som åkte tillbaka till norge. Björn var gullig och bar Linas tunga väska hela vägen, kändes så himla bra att gå där i regnet med två av de allra viktigaste männsikorna i mitt liv och hålla dom båda i handen. Ni är underbara!!

Vinkade av min underbara syster och promenera sedan hemåt...

Lina. Jag saknar dig så det gör ont och ögona fylls av tårar när jag tänker på det. Det finns ingen bättre syster än dig. Är jätte tomt här hemma utan dig...Jag längtar tills du kommer hem på riktigt! JAG ÄLSKAR DIG!

Det var min helg det, en riktigt jäkla bra helg!

Kryssning va det.


Kan börja med att säga att jag skrev det här inlägget i tisdags när jag kom hem. Men min blogg ville inte riktigt som jag ville..men nu publiceras det hur som helst...



Taggade jävlar.

Så då var man hemma igen efter 24timmars fullrulle på partybåten. Lite blekare, lite slitnare, lite tröttare och lite mer illa... men med ett uppfyllt spritföråd, nya örhängen, choklad och ett glatt humör. :)

Gårdagen var kanon kul, så fort vi kom på båten gick vi och dumpade packningen i våra hyttar för att sedan gå och dricka lite öl och snacka skit nån timme tills tax-free shoppen öppnade. Efter vi avnjutit ett par öl, gick vi och handla lite förfest dricka, jag och sanna slog till på en halvliter sprit och ett sexpack smirnoff ice. När vi var färdighandlade bytte vi om till partystassen och begav oss sedan mot buffén.Jag älskar buffé, så jag åt tills jag dog, typ. Det var allt jag tycker om och lite till, åt en stor tallrik förätt med massa fisk och skaldjur, sen blev det en ännu större tallrik med olika varmrätter, för att sedan avssluta med en rågad tallrik med desserter. GOTT! Under måltiden slank väl en 4-5glas vin ner..så vi började bli lite runda om fötterna, speciellt Sanna som var riktigt taggad!

Vi drog tillbaks till våra hyttar och jag blanda varsin drink till mig och sanna (halva spritflaskan försvann..). Drinken var taggad och vi blev taggade så vi drog upp till kareoken för att göra våran dröm till verklighet. Egentligen fanns det ingen plats för oss att sjunga. Men vi är ju tjejer som vet hur vi får som vi vill, så helt plötsligt var vi först på tur och fick sen även avsluta..haha =) Ren lycka! Vi sjöng vill ha dig och sommaren i city. Det lät väl som väntat ungefär, men guud så kul vi hade! Under tiden slank ett antal drinkar ner, razzers, fisherman shots, mojitos och min traditionella razz + sprite....
 
Vilken kväll..men jag saknade Björn så mkt så jag avböjde en stund när de andra började hoppa omkring på dansgolvet för att ringa min baby...När jag kom tillbaka var såklart alla borta, sprang runt och leta överallt men fann ingen nånstans så bestämde mig för att dra tillbaka och äga dansgolvet och hänga med min nyfunna vän Dj Cesar.

Tillsist tröttande jag på att dansa med gamlingarna, det var kul men måste finnas någon hejd så gick ännu en gång för att leta efter alla, vet ni vad jag möts utav? Jo alla (förutom kalle o sanna som va på andra äventyr...) låg och SOV, PÅ EN KRYSSNING!! skämdes tills jag dog och vägrade gå och lägga mig så drog vidare ut på mingel. Träffa en snubbe i rökrummet som fråga vad det var för fel på mitt hår? Blev jag lite sur så jag gick! (han tyckte det vara konstigt att jag var svensk men brunhårig....)

Till thittar jag sanna och kalle som tydligen har letat efter mig i en timme, Sanna var helt säker på att jag blivit våldtagen, men tack och lov det hade jag ju inte! Så tillsammans slog vi oss ner och snacka skit, började känna oss så jävla hungriga så drog upp ännu ett deck där man kunde köpa nattmacka. suveränt! Mätta och belåtna kröp vi till sängs vid 5 halv 6 någon gång..Klockan halv 8 dör mitt huvud av ett frenetiskt bankande på min dör..såklart är de som gick och la sig alldeles för tidigt uppe och ska äta frukost buffé. Jag viölle ju inte vara den som var den så tog mitt dunkande huvud ner till buffén och drack mängder av apelsinjuice, så mycket annat gick faktiskt inte att få ner...

Sen gick vi och la oss igen och jag mös lite med Hanna som utnämnde mig till "Världens mysigaste att sova med!" Ingen dålig utmärkelse känner jag, Björn ska vara glad han som får sova med världens mysigaste när han vill!Senare blev det shopping och pizza. Sen bara det av hemåt i buss...spelade liote på en sån där automat oxå, gick ju sådär och hanna drog mig därifrån när jag skulle böeja använda kortet..ahha, nån gång måste man ju vinna?Nu var denna kryssning slut, men med mig hem har jag två biljetter för gratis kryssning för upp till 8pers, nån som är sugen? ;)




Taggade och påväg till buffén.


sanna och kalle.


Sanna och Jag vill sjunga nu...


...nöjda!


Min tax-free shopping.


RSS 2.0