På jobbet.

Har rast. Sitter och surplar kaffe och funderar på hur jag ska få den här tröga dagen att gå lite snabbare. Fast egentligen whyy? När jag kommer hem till en kall, tom och mörk lya. Blä för att vara ensam! Men tycker det e gulligt av Björn att hjälpa syrran sin. :) Finns inget ont som inte har något gott med sig vare va.

Sen tycker jag dte är lite mysigt att stänga, egentligen. Gillar att gå och pyssla och städa, vika trasor och tvätta. Varför går det mycket lättare att göra sånt "tråkigt" på jobbet än hemma? Kanske för att man får betalt och inte har några störningsmoment, när man är hemma/ledig finns det ju så mycket annat roligt som lockar.

Ja nu är det dags för middagsrush, får se om det blir nån. Spännande.


Start på veckan.

Igår hade jag en lugn och skön söndag, varvade att tvätta, vika tvätt och städa garderoben med att glutta på tv och läsa bloggar ;) Gick över till maxi för att köpa lite grejer till mat och bestämde mig för att även baka bullar, så det blev tunga påsar att bära hem med mjöl, mjölk, socker...dessutom var det kaos på maxi, sen när börja alla handla på söndagar? Rann svett om mig av att vara där inne i 20min, haha. Hatar att behöva trängas och folk som går in i än, ja allmänt kaos.

Kom hem och fixa en bulldeg och lät den jäsa medans jag kunde kolla på de sista avsnittet av Grey´s säsong 5, så jävla bra, längtar tills dte börjar igen!

Nu har jag vart ensam här hemma sen igår vid tolvsnåret då Björn begav sig ner till jönköping. Har haft en jobbig natt. Vaknat hela tiden och kollat efter Björn och flera gånger flyttat mig över till hans sida för en kram men där låg bara ett sketet täcke. Längtar tills jag kommer hem från jobbet ikväll och får en Björnkram :)

Nu ska jag styra upp mig och kila till jobbet 12-22 idag. Det är bara att köra.


Ingenting.

hello sötsaker!

Skön lördag, jag har inte gjort nånting. Eller jo det har jag, en dag full av mys och lunch på stan. åt en bakad potatis med skagenröra, mumsit. Till efterrätt dela vi på lite kladdkaka (som var alldeles föör kladdig, till och med för mig, var typ smet.) och kaffe i sällskap av Daniel som kom förbi på panini. Sen fick vi båda ont i magen, säkert smetens fel och vi åkte hem. Slappat lite mer, druckit kaffe och haft en väldigt lugn och stillsam dag, kanske så en ledig dag egentligen borde vara? helt ledig lixom!

Nu har jag målat naglarna, mest för att jag känner att jag måste passa på när jag är ledig, stört. Lite kladdigt vart det, är ju inte så van när man aldrig får ha långa fina målde naglar, lite bitter är jag! Men nu är dom rosa och fina :)

Sitter nu i kvällsfunderingar, vaad ska jag göra? det är frågan.



Bilden har inget med texten i inlägget att göra, den gör mig bara glad.


Jag saknar dig.


Björnbär.

Förstår att ni alla har haft svårt att sova för ni funderat på hur det går för vår björnbärsbuske som är bosatt på balkongen? Så tänkte ge er en björnbärs uppdatering :)



Får det lov att vara ett björnbär?


Ja som ni ser så har vi fått bär på vår buske, det här är en av tre klasar och självklart får ni sen den som mognat mest. Mogna är dock inte bären, var ju tvungen att smaka och det var surt och hårt som tusan, trots att de börjat bli svarta nu. Kul att det kommit nått överhuvudtaget är det, trodde jag faktiskt inte när jag planterade den 2dm höga plantan i början av sommaren. Nu är busken högre än mig och det finns massa bär och den står i en kruka på balkongen. Jag är impad, både av mig själv och av busken. så är det!



    

Nu ska jag bara fundera ut hur jag ska få den att överleva vintern?!



In sen UT.

Har haft en härlig dag och kväll. Men NU är det ensamt som bara den. Björn har dragit iväg på jobb och jag är ensam med en läskig film på 5an, KUL! Vilket betyder att jag förmodligen inte kommer kunna somna sen..

Käkade hur som helst massa sushi till lunch och sen gick vi till skatteverket och adressändrade åt mig, vilket verkligen var på tiden. Så nu bor jag och Björn ihop på riktigt ;) annat vettigt jag sysslat med idag är att betala räkningar, så jäkla deprimerande. Hatar att få lön när det första man får göra är att föra bort massa pengar. Men pengarna gör ju nytta, det gör dom ju. Man har ju trots allt tak över huvudet! och nej jag hatar inte själva lönen, älskar ju såklart att få valuta för mitt slit, men hatar att skicka iväg dom direkt..men det förstod ni nog.

Lyckades få med Björn ut till IKEA en sväng oxå, fast mycke klagande var det. Hann norpa med mig galgar, en kruka, en blomma och två isformar på vägen ut. 113pix för det kalaset var inte dåligt tycker jag!

Nu är filmen slut och den sluta fint så kan nog somna sen trots allt, skönt va? så slipper ni oroa er för min sömn..



Ha en trevlig helg nu gobitar.


Nä men vi trök en buffé

 

Såhär nöjda och glada var mina lunchkamrater över att de skulle hamna i bloggen. HA HA HA.
Fast jag gillade sällskapet :)


Friday.

Det är Freeedag och jag har ledig långhelg (fredag, lörda och söndag) det gillar vi! Sitter med en kurrande mage och väntar på Björnii, vi ska ner på stan och äta sushi med Shaimaa och Abir. Mysigt! Sen återstår det att se vad den här dagen har att erbjuda, skönt med lediga dagar utan att ha nånting inplanerat!

Hörs då.

Såhär glad blir man av lediga dagar.


En vanlig Onsdag.

Har aldrig vart tröttare (kändes det som) än när jag krälade upp ur sängen imorse, trök ihop håret i en knut och traskade till jobbet.



men man piggnar ändå till när man kommer ut på morgonkvisten. Morgonluften är kall och höstig och himlen blå och fin, uppfriskande.

Tiden gick fort på jobbet och vips så var jag hemma. Tog en promenad med Björn som gick i snigelfart för att Björn skulle knäppa kort på ALLT. Jag blev bara hungrigare, hungrigare och surare. Fy, är verkligen ingen trevlig person när jag börjar bli hungrig. Handlade lite på maxi innan vi gick hem och sen ställde jag mig och gjorde hemmagjorda köttbullar och brunsås medans Björn gjorde hemmagjord potatismos, till det serverades mammas rårörda lingon som vi fick när vi var upp och hälsade på :)


Tack snälla mamma, var hur god som helst!


Massa sås ska det vara. Husmanskost är det BÄSTA!

Nu ska vi snart kolla på Idol, men innan dess ska jag styra upp lite te och duka fram lite naturgodis.


Flickan som lekte med elden.

Fy fan vad bra den var. Helt galet. Lisbeth salander är ju typ den coolaste tjejen som "finns". Har ju inte läst böckerna så har inget att jämföra med och saknar ju därför inga detaljer. Tycker bara att det är så himla bra. I mitt huvud kan man typ inte göra det bättre. Jag längtar tills nästa film!

Bild


Tillbaka till jobbet.

Så idag var man tillbaka till jobbet igen, öppning för ovanlighetes skull. Aldrig någonsin vart med om en segare dag så gick hem en timme tidigare (skulle slutat 17). Nu är jag redo för att bege mig ner på stan och möta upp Hanna. Blir fika och sen bio, det är dags för oss att se Flickan som lekte med elden, har haft jätte höga förväntingar med de flesta som sätt den säger att den är sådär om man jämför med boken...en annan har ju inte ens läst böckerna så den lever nog upp till mina förväntningar ;)

puss.


Familjefest.

Igår hade jag den bästa lediga dagen. Älskar att få vara hemma hos mamma, blir så avslappnad och lugn och glömmer helt bort vardagen här hemma. Mysa med Blayan och leka med vovvarna. Skratta med Lisa och Björns fina barn och puss på min Björn för att sen avsluta med en kvällsfika hos mormor och morfar.

Ni är bäst familjen och jag älskar er!

Skaldjurssallad



När jag skulle hitta nån bild till tidigare inlägg fick jag även syn på den här. Såhär ser en skaldjurssallad ut i Göteborg, 49riksdaler betalde jag för den och då fick man dricka och bröd till. Asså jag skojar inte det är BARA räkor och kräftor, lite sallad i botten som jag aldrig ens kom ner till innan jag var mätt och belåten. Fett gott!

Nu blev jag hungrig.


Överkörd.

Fy tusan, känns som nån kört över mig och sen backat och gjort det igen. Helt förstörd. Gick inte upp en minut tidigare idag för nån promenad, kröp istället in i Björns armar och sov tre timmar till. Mycket värt! Inte för att jag känner mig direkt piggare nu men ändå ;)

Tryckt i mig lite chokladrester från igår, medans jag vänta på att Björn skulle komma upp ur sängen. Nu står han i duschen och sen ska vi åka till Hedemora en sväng idag. Krama mammsen lite och pussa på Blayan. Tänkte nog ta med min gamla säng hem därifrån oxå så vi kan styra upp kontoret/gästrummet. Lina kanske vill sova nån natt när hon är hemma? och nån vecka senare så kommer ju Shams hit och ska sova, så kan ju va bra med det uppstyrt så slipper man madrasser och grejer i hela vardagsrummet lixom, det blir nice.

Nu blev ju den här dagen segstartad, men hoppas att vi kanske hinner svänga in en sväng i avesta och kolla in nån outlet som jag hört ska finnas där..Skulle va fint med en snabb titt iaf. På hemvägen om tiden tillåter vill jag stanna hos mormor och morfar en sväng oxå, man kan ju inte bara åka förbi utan att säga hej åtminstone, så det är faktiskt ett måste!

Nu ska jag styra upp mig själv på 5min, sen drar vi.

Ha en fin dag gott folk!

Puss


Låt den rätte komma in

Har precis sett världens sämsta film Låt den rätte komma in. Bara konstig rakt igenom. Se den inte, slöseri med tid!! Mysigt hade vi iaf under tiden trots att Björn satt och kommenterade alla scener under hela filmen...

Skulle egentligen sett Män som hatar kvinnor igen, men den var tyvärr redan uthyrd. Ville fräscha upp minnet innan jag ska se flickan som lekte med elden. Imorgon kanske den finns inne? vem vet. Det kan ju jag fundera vidare på.

Nu ska jag sova.


Tre saker som gör den här dagen värd.

1. Jag har världens godaste matlåda
2. När dagens pass är slut väntar en mysigkväll med Björn
3. och en ledig morgondag.

Nu går jag till jobbet!

Lördagens första solstrålar.

God morgon på er!

Var uppe tidigt idag, 07.00, för att vara exakt. Slängde på mig lite paltor och gick min promenad. Det var dimma ute och mitt ansikte mötes av dagens första solstrålar, såg inte en kotte på min sväng. Kanske inte så konstigt med tanke på att det är lördag och folk njuter av att det är helg. Jag njuter lite med, trots att jag ska jobba.

Mysigt uppvaknande. Har duschat och klätt på mig nu, ska snart kila iväg till bussen och åka in till stan för frukost/fika med tjejerna. Den blivande polisen Ida är i stan och träffa den donnan vill man inte missa minsann!

Klockan två är det jag som stämplar in på donken för ännu ett stängningspass.

Trevlig helg gott folk!

Fredagsmys?

Hej på dig "fredagsmys". Jobba hela kvällen och sen hem till en mörk, kall och TOM lägenhet. Björn är på kalas. Nu är det igång igen. Sämst när man stänger, så ensamt att komma hem, om man är ledig/öppnar kan man ju alltid hitta på nått med nån, men kanske ingen som känner för att hänga efter 22 lixom.. Sitter här i min ensamhet och ska kolla på dagens Idolavsnitt innan jag gör natta och kryper till korgs.

Tittade in i sovrummet för att hämta en tröja och möts av detta:



sötskrutten har ägnat mig en tanke innan han drog och gjort sängen lite inbjudande och lagt spikmattan på plats. Det är småsakerna som gör det, jag älskar dig.

Nu ska jag kolla på Idol och sen krypa ner där i sängen...

Hoppas ni har en härlig kväll med erat fredagsmys...


Fryser.

Jäklar vad kallt det börjar bli, sitter med gåshud och fryser! Haft en helt vanlig "innan jobbet morgon". Promenad, dusch, pussa på Björn, frukost medans jag läser bloggar...Nu vankas snart jobb, som vanligt.


En bild.



En bild lyckades jag ta på lördagens bravader, vilket förmodligen var lika bra. Här är vi iaf, Jag och Stina taggade till tusen.


Idag mår jag bra, det känns lixom inte ens jobbigt att gå till jobbet och jag har världens godaste matlåda med mig; Honungsmarinerad kyckling, ugnstekt potatis och morötter och sås. MUMS! Lite sallad till det och min mage kommer bli glad på rasten :)

Haha, nu kom Björn och hoppa på mig och skumpa runt som en sjöbjörn, de är fan rätt lika. Björn och sjöbjörnen alltså! Den där karln alltså, han kan få mig att skratta han.



Bild

NU: JOBBA!



Hej på er.


Grattis på födelsedagen!!!



Grattis på födelsedagen min vackra vän!


Nedräkning...

Så var ännu en jobbdag över. Haha, det är egentligen sjukt att såfort man jobbar några dagar i följd så räknar man ner till sin lediga dag/dagar, men när de lediga dagarna väl är där så vet man oftast inte vad man ska göra. Bara att man måste göra nått jätteroligt så att den lediga dagen känns värdefull, att man verkligen tagit vara på varenda minut. Råkar man sova för länge eller bara dega så har man oftast lite ångest sen "åh nej, nu har jag slängt bort en hel dag". Visst är det sjuk? lediga dagar är ju faktiskt till för att vara lediga!

Sen kanske man ska leva varje dag och inte bara på sina lediga dagar? eller vad tycker ni?

Jag har iaf haft en kanoners dag. Lite irritation har snurrat i huvudet men jag har försökt blunda och önska mitt onda moln god hälsa och lycka i livet.  (så långt bort ifrån mig som möjligt, helst) men man kan inte få allt, om jag önskar imorgon oxå kanske det går vägen? haha, vem vet.

Björn var in på maxi och handlade åt mig medans jag gjorde klart det sista på jobbet. Väl hemma blev det dusch och sen äpple, turkisk yoghurt, honung och nötter. BÄSTA kvällsfikat, till och med bättre än äggmackorna ;) och man får inte lika äcklig andedräkt efter heller (till Björn stora glädje va). Kollade på andra avenyn, som bitvis va så skämsigt så jag skrattade hjärligt. Därefter Idol, webtv måste ju vara det bästa som finns! Gör liksom inget att man stänger längre för man kan se allt sen ändå. Idol var hursomhelst så jädrans bra, skratta så jag grät och Anders Bagge är bara för härlig, vill du komma och äta middag med oss? Sköning! För här i mitt hem kan du hitta nästa Idol, för det är Björn det!

Klockan börjar ticka iväg och det är dags att borsta gaddarna och lägga sig på spikmattan för att somna sådär underbart skönt sen.

God natt mina kära.




Ännu en dag med arbete.

Vaknade lika död och bitter som igår men efter en inre konflikt med mig själv, så bestämde jag mig för en promenad i solskenet, som gjorde susen! Känner mig pigg som en lärka och har tryckt i mig äggmackisar (det var så jäkla gott igår så var tvungen att göra en repris!) och gjort matlåda!

Sen att jag hellre hade vart ledig, och strosat runt i solskenet hela dagen det är en sak ;)

_____________________________________________________________________________________________

Några ord från mig, Björn: Jag vill inte pussas när hon äter äggmackor. Jag börjar tro att det är därför hon äter ägg...

_____________________________________________________________________________________________


Hem ljuva hem.

Världens bästa Björn kom stod utanför jobbet och väntade när jag slutade idag. Vi åkte till ica väst och köpte lite sånt som behövdes för mig och honom att fylla magarna med. Äggmacka är underskattat så gott, speciellt med laxpastej! Har ätit och kollat på svenska hollywoodfruar som jag blev lite besviken på. Jag har det rätt bra här hemma endå ja, ingen avundsjuka på det där va :)

Nu ska jag hoppa i säng. goonatt.


Idag är en sån dag.

Har ingen lust, vill inte. Otaggad. Vill bara krypa ner i soffan med en stor kopp te och kolla på film hela dan med Björn. Men inte. Jag drar på mig min svarta outfit och drar och jobbar. Soppa till matlåda. Vart hittar man motivation när allt känns tungt?

Jag måste sätta mig i rätt tillstånd. Där har vi det!


Förlåt mormor.

Tack för igår tjejer hade en riktigt härlig kväll med er! MEN som jag mått idag är inte okej, det är bara att konstatera att man inte hänger med i eran takt längre ;) Har haft en riktigt slö bakisdag med hamburgare, chirre och dirre, pizza och cola. Bara vart och trycka i sig. Men nu är helgen slut och imorgon vankas jobb igen så börjar bli dags att hoppa i säng.

Sussa sött.

Vett och etikett.

Man pratar/svarar/ringer INTE när man står i kassan någonstans. Det är otrevligt och slösar med kassabiträdets TID och förstör för alla andra som står bakom dig i kön när du inte HÖR vad kassapersonalen säger och inte BESTÄLLER vad du ska ha. DU SLÖSAR MED MIN TID och jag ogillar er starkt!

Ring upp, det kan nog vänta 1 minut.

God natt!

För det är solsken idag.

Härlig dag. Sov en timme längre en planerat men tog mig ändå ut på morgonpromenaden, skönt att komma igång. Konstaterade att jag går förbi 4 dagis (eller förskolor som det numera heter) och minst lika många lekparker för barn. Såg även en ekorre skutta runt i träden och ett antal hundar.

Annars har jag inte gjort ett piss, slöat bort ett par timmar framför datorn och tryckt i mig frukost. Nu ska jag knalla bort till jobbet och jobba till 22. Sen stämplar jag ut för en ledig helg..Så blir Fredagsmys när jag kommer hem.

Ha en härlig helg kära vänner.


Helgen närmar sig.

Hejsan på er!

Jobbat nu ett par dagar, har inte haft så mycket att skriva..blir lixom "Idag gick jag upp, promenera,åt frukost, jooooobba, drack te, sooooov"

men idag började jag faktiskt 15 så jag har haft en jättemysig lunch på java med Björn innan jobbet. Sushi är det vi åt, massa massor! MUMS. Drack en kaffe och snacka lite där sen åkte vi till jobbe och drack mera kaffe och mös.

Sen jobba jag. Softa kvällar har det vart nu, inge folk alls direkt. Vågar ingen åka ut till Stenhagen längre?? va va va?

Nu ska vi kolla på dagens Idol avsnitt, dricka te och äta bullar som Björn överaska mig med. Han är bäst i test!

Gonattis.

Promenera mera.

Gick upp vid 9 tiden idag, hade ställt klockan på 8, men snoozade en timme, det får man göra när man är ledig! Drog ut på en morgonpromenad, blev en timme. Tänkte ta det lite lugnt, är ju fortfarande snorig och så men så fick jag en hurtmorsa med barnvagn efter mig så fick pinna på ordentligt. ALDRIG I HELA MITT LIV ska en mamma med barnvagn få gå om mig, aldrig! Sen får de va hur jäkla hurtiga dom vill. 

Tog en låång dusch sen och avnjöt frukost vid datorn med Lina vid msn. skönt att snacka lite. Saknar henne jämt.

Nu ska jag piffa till mig lite och hitt på nå.  


Söööndag.

Hejsan hoppsan.

Fyra jobbdagar avklarade med glans. Värd helg att jobba, tiden har bara rusat iväg och roligt har det vart oxå, massa massa folk. Barnen blev de sötaste tigrarna ever igår, fick massa beröm av föräldrarna att jag målade så bra :) Det var värt!

Nått annan som är värt är att Björn städat här hemma, det kanske inte är 100% färdigt men en bra bit på vägen, så imorgon kan vi dona klart tillsammans och kanske skruva upp en hylla till?! Måste köpa en ny spegel oxå eftersom våran trillade och gick i tusen bitar :( (Fast vet inte om Björn kanske haft sönder den med avsikt, då han tycker/tyckte den var ful...hmpf!)

Ikväll väntar fikamys med Hanniebannanie, perfekt sätt att inleda mina två dagar i frihet!

Nu ska vi åka.

Tjing

IDA BÖRJA BLOGGA!!!

Det känns som en tisdag.

Det är Fredag och folk avslutar veckan med fredagsmys och partyklackarna. En annan ligger nerbäddad i soffan och slötittar på tvn, kollar lite döda bloggar (eftersom alla andra gör nått). Snart väntar sängen och imorgon står klockan på 07.00. Jobba 8-17 både freda, lörda och sönda. Men ska bli kul! Vill du bli målad till en tiger? Besök då McDonald´s imorgon mellan 11-16 så ska jag måla dig till den coolaste tigern ever, jag lovar!

Tack och godnatt.


Anders Haglund.

Var med jobbet på en föreläsning med Anders Haglund igår. Jag säger bara: Har ni någongång möjligheten att lyssna på den här karln, så gör det! Riktigt värt.


Härligt med morgonregn.

Vet ni vad bland det bästa som finns är? Jo att vakna av regn, höra hur det smattrar mot rutan. hela rummet är friskt och krispigt. Man vaknar lixom och känner hur härligt det är att ligga kvar under sitt varma täcke en stund till, men kan samtidigt inte riktigt somna om för att det är så luftigt, härligt. En puss på Björn och sen är man uppe. Samtidigt som man kliver ur sängen så börjar regnet avta och när man kommer ut från badrummet skiner solen. VILKEN HÄRLIG DAG!

Dessvärre är man väl inte helt 100% än, ska ta det lugnt idag oxå så ingen promenad på det inte, även om energin känns som den skulle sprudla (tills jag kommit ut genom dörren, sen skulle kroppen påminna mig om att jag i flera dygn legat i sängläge och ge upp.) Näe en lugn start får det bli så jag hinner med. Ska däremot städa undan "sjuk-känslan" som befinner sig här hemma och byta sängkläder så man kan känna sig lite frääsch igen.

Det är vad jag ska pyssla med all day och dricka massa te därimellan så min hals blir friskare än friskast.


När världens bästa bror fyllde år.



Så blev det ett hejdundans kak-kalas. muuuuuuuuums!

  





  




Han fyllde inte år igår precis men hade ju en sån där bloggpaus då.

Men han ska ändå hyllas på min blogg.

Grattis brorsan!

Jag älskar Dig.






SJUK!

Jag är sjuk! Min näsa rinner, mitt huvudvärker, min hals gör ont, jag låter som en kråka när jag pratar och mina läppar är så torra att jag inte kan sluta bita på dom och det ser därav ut som jag sprutat in ett par kilo restylan i dom (dom svullnar upp mer desto mer jag gnager). Livet leker med mig, på ett rått sätt. Jag är inte helnöjd men ändå lite småglad att ha en man "mellan två jobb" hemma, är inte så ensamt då. Har nån att retas med brukar ge han en äcklig "nu blir du sjuk puss" emellanåt, så som det ska vara! Björn är dessutom väldigt snäll och hjälpsam. Han gör te åt mig och åker mer än gärna till ica och köper vindruvor, glass och jordgubbskräm. Igår gjorde han till och med fruktsallad åt mig. Han älskar mig den där Björn.


RSS 2.0