Jag önskar:

  1. Att jag var frisk
  2. Att jag var ledig idag


Det var allt, är det för mycket begärt? Tydligen!

Strålande solsken och valborg. Underbart. Ska göra mig redo och sen traska ner på stan och mysa med tjejerna och killarna i ekonomikumparken tills det är dags för mig att bege mig till jobbet. Ska iaf bara jobba 17-22 idag vilket är tur för jag är allt annat än fit for fight.

Hoppas ni alla får en underbar valborg med massa rosé och grillat, så som vi gillar´t!


Rudolf med röda mulen.

Japp! Det går inte att förneka längre jag är sjuk, eller jag är åtminstone inte frisk. Är täppt överallt. Härligt, varför jag? Jag som proppar i mig kiwi, bär och vitamintabletter ständigt. Orka lixom.

Ska klä på mig nu och kila ner på stan och skriva kontrakt på lägenheten, det är dagens lyckopiller, ett jävla bra lyckopiller! Ska vara nere 11 så måste raska på.



Mår lixom lite sådär fast ändå kanon.

Ush, viruset inom mig håller på att explodera, gör ont i halsen, näsan rinner och huvet bankar. Fy fan va otaggat! Ändå har jag vart uppe sen strax efter sex, kunde inte andas så var lika bra att gå upp, har ätit frukost och panacottan som jag somna ifrån igår :) är det inte underbart gott att äta sånt man inte borde äta på morronen just på morronen? Cola till frulle är ju bara föör gott. haha!

Hur som helst, trots skuggan är jag glad, oerhört glad, sådär glad att det sprätter i kroppen, för vi ska flytta!! Till en trea, en egen trea (förstahands kontrakt) och det är så jäävla lovely, äntligen kommer vi få ha det preecis hur vi vill och inte vara rädda att repa nån annans golv, kunna sätta upp tavlor, spegölar, hyllor you name it. FAN VAD GLAD JAG ÄR!!

Dessutom får jag typ 1minuts promenad till jobbet..istället för en timme!

Har sagt upp den här lyan och ägarna ska komma senare idag med en mäklare som ska värdera den åt dem, så nu måste vi röjja undan här, tvättar lite samtidigt. Om en vecka får vi tillgång till den nya lägenheten men har kvar den här till första juni så vi kan fixa allt perfekt i nya lyan. älskar´t! Största balkongen är det oxå, måste fixa fina utemöbler...

Nu röjj sen jooobb.

Välkommen sol.

Så jääkla härligt väder det vart i helgen, men konstigt nog blir jag mer stressad utav sol, får dåligt samvete och det känns som att jag inte tagit vara på dan om jag råkat sova ut. Hemkst och ångestladdat. Men härligt när man är ute i solen, det måste man ju säga, så vill inte klaga eller så ;)

Sommaren är mer än välkommen, tänk om den bara kunde vara längre än ett par fjuttiga månader? Då kanske man inte skulle få ångest? Jag önskar...

Tjejer, jag har diskat(!) nu på morgonkvisten och därefter målat naglarna. Jag älskar att ha målade naglar, jag älskar att ha låånga naglar (vilket jag inte minns när jag hade senast), men tyvärr kan jag ju aldrig ha det i och med mitt jobb, så nu har jag ,ålat dom för att om ett par timmar va tvungen att tabort det igen...

Avslutar väl det här inlägget med att jag ska väcka Björn, är ni förvånade? Stackarn är lite krasslig och har hostat hela natten..hoppas han inte tänkt smitta mig! Hur som helst så är han en stackare, så nu tycker vi synd om Björn idag!

Puss på er <3

Måndag hela veckan och lite till.

Yes dålig uppdatering på den här bloggen, detär det! Men vad ska man skriva när man haft "Måndag hela veckan". För så roligt har jag haft det, jag har jobbat, jobbat, ätit, sovit (för lite), försovit mig och sen vart ledig igår :)

Men nu är det ny vecka, startade med en ledig Måndag, blev lunch på stan med Björn, Jonte o Maria, det gilla vi! Sen fika med Daniel och sen fika med Hanna, blev mkt mat och fika igår! Avslutade dagen med att kolla på mitt andra avenyn avsnitt och kröp sen till korgs, nöjd och belåten!

Idag vaknade jag av ett oljud (vilket iof var tur, för det var dags att gå upp), det var hur som helst makinen som borstar bort grus som hittat till svartbäcksgatan, det var på tiden! Så nu ska det väl bli sommar är det väl tänkt? Dock är det mulet och sviiinkallt ute!

Ska väcka Björn nu, han ska tvätta och jag ska jobba.

Hej på er.

Måndag.

God morgon!

Skönaste vädret ut och jag är ledig! Ah, gillar redan den här dagen! Har vart ute på en timmes promenad och nu myser jag med en smoothie och tidning, checkar av lite bloggar och så. Samma mys varje morgon innan Björni vaknat.

Ska ner på stan senare och luncha med Ida och Stina, som jag gillare!! Vi läär ju sitta ute! dessvärre är batteriet slut på kameran och jag kan inte hitta laddningsgrejen så kanske inte blir så mycket till bilder idag (om den inte helt plötsligt skulle dyka upp), trots att jag gärna skulle bomba bloggen med våriga bilder.

hörs då.

Nu lägger jag den här helgen bakom mig.

Det har vart en jobbig helg och jag är glad att den är över, men det som inte dödar det härdar. Så nu har jag väl ett nytt lager skin på näsan ;)

Hemma och nyduschad nu, duschade så himla länge och jätte jätte varmt. Kändes som jag suttit i en bastu i två timmar när jag klev ut, mosig i huvet och så ni vet. Så nu laddar jag på med ett start glas vatten och morotskaka (måste ju äta upp den medans det är helg..haha).

Björn håller på och gör lite té nu, mysigt. Så det var allt för mig, tack och godnatt!

Imorgon väntar en ny frisk härlig vecka som jag tänker ta mig an med nya tag!

Mör i kroppen.



Min kropp börjar strejka nu tror jag, känns inte riktigt okej idag. Men det är väl bara att bita ihop, det kommer bättre dagar. De ringde precis från jobbet, allt är slut. Det finns inga "ta med" påsar, ingen sallad, inga brickunderlägg...ja ALLT är slut. Palla!! De tyckte såklart att jag skulle ta med mig sånt från råby när jag kommer, hur tänkte de då? jag som gååår! Blir inget av med det. Någon annan får fixa.

Så har ingen kanondag idag :(

Ska tröst äta lite morotskaka nu, är faktiskt helg!

Lägenheten fylls med grönska.


Talang 2009

Ligger nerkrupen i sängen och kollar på Talang, inte så värst spännande, hoppas det blir roligare efter pausen. saknar Let´s Dance, det var underhållning det ;) Björn står i köket och lagar mat, ska bli gott, jag är så hungrig!! Bjussar inte på nån bild på min fina kock, för han jobbar lite som den nakna kocken, bokstavligen. Så, nu ska jag fortsätta mysa i sängen!

En ledig dag i solskenets tecken!

Vid tolvtiden tog vi på oss promenadskorna och traskade till Gränby centrum för en lunch på barrista med söta Emma. Jackan åkte fort av i det fina vädret, solen brände i ansiktet och våra händer kladda ihop av handsvett ;) haha!



 

Kul att träffa Emma en stund och lunchen behövdes för att ladda batterierna. Emma fick gå tillbaka till jobbet och jag och Björn fortsatte knalla i solen mot nya Ikea. ÄNTLIGEN!


Vi närmar oss vårt mål.

Väl framme vart det lite shoppat: Matta, grytunderlägg, muffinplåt (nu jäklar ska jag lyckas med mina muffins!!), kökshandukar, krukor, två orkideér, sugrör, tandborstglas, roller till kläder...kalaset sluta på 280 spänn, hur billigt är det inte?

Nöjda och belåtna med våra inköp tog vi bussen hem, skönt för mina nu jätte trötta vrist. Hem och lämna grejjerna sen kom Adde och hämta upp oss för en fika, åkte ut till boländerna och McDonald´s Fyrislund för en kaffe och snacka skit. Efter det ville Björn köra lite bil, har väl lite abstinens nu när vi är bil-lösa. Gasa och bromsa och jag mådde piss, ingen förståelse för min åksjuka där inte. Ut till Stenhagen en sväng för ett snabbt ärende och nu äntligen hemma i lugnet. Borde vara på stan och träffa Stina och Sanna men är riktigt seg nu faktiskt, har vart en låång dag!! MEN HÄRLIG!

Min mage börjar ropa efter mat, så kanske är dags att styra upp nått eller vänta på att Björn ska göra det. Nu är batterierna laddade för en helg full av jobb, sen väntar en ledig måndag. Jag längtar!

Morotskaka.



Så, då är morgonens bakande fulländat och färdig att ätas. :)







RECEPT:
  • 3 morötter (ca 200 g)
  • 3/4 dl mandel eller nötter (ca 50 g)
  • 2 ägg
  • 2 dl socker (eller råsocker)
  • 1 tsk kanel
  • ev. ½ tsk ingefära
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl olja

Glasyr:

  • 100 g philadelphiaost naturell
  • ½-1 dl florsocker
  • rivet skal från en citron

Sätt ugnen på 175grader och grädda kakan i ca 45 minuter i nedre delen av ugnen. Låt kakan svalna innan du brer på glasyren och förvara kakan i kylen.


Leverans från HM.

Fick ett glädjande sms igår om att jag hade ett paket från hm att hämta ut, så gick förbi och skulle hämta det förut när jag handla men de hade inte öppnat än så var förbi nu för ett tag sen. Väldigt bra att ha plagg, t-shirt, shorts, tröja, cardigan, satt fint det. Känns nästan som man får en present när det skickas sådär. Härligt!



  

Sitter och avnjuter morgon-smoothien nu, såå gott!

Ont i vristen.

Godmorgon sol!

Till min stora lycka är det strålandesol, så härligt! Gick ut för en morgonpromenix, men blev en väldigt stillsam än, har så himla ont i vristen. Går ju så mycket på asfalt (till och från jobbet) så den mår nog gått av att vila lite idag, så trippa runt i 30min sen gick jag till ica och köpte morötter. Nu ska jag baka lite, gissa vad?

Hörs sen.

Äggmacka.

Godmorgon!

Har vart ute på en timmes promenad runt högarna, härligt att fylla lungorna med friskluft på morgonkvisten och ökad aptit till frukosten :) Blev äggmackor idag, gud så gott det är!

Sista jobbdan nu innan en ledig fredag, ska bli skönt, hoppas med hela mig att solen ska titta fram imorgon igen! Men förmodligen är det mulet och strålandeväder hela helgen när man jobbar igen, men jag hoppas.

Nu ska jag hoppa lite på Björn så han vaknar, men det är typ omöjligt, mer morgontrött människa får man leta efter. Är lite tråkigt det att vi har helt olika dygnsrytmer, jag vaknar av mig själv halv 8 och han sover huur länge som helst (om han själv får välja), jag å andra sidan somnar ju innan tolv varje kväll, så är inte så roligt sällskap för honom som är vaken seent. Vilket bekymmer va hörni!

Nu ska han upp i alla fall!! :)

Hoppas ni får en fin fin dag!

Onsdag.

Godmorgon!

Älskar verkligen att vakna upp till klarblå himmel och solsken, synd att vädret inte håller i sig på efetrmiddagen/kvällen. Får hålla tummarna för att det gör det ikväll. Ser så deppigt ut när molnen kommer och tar över...

Hur som helst hade jag en bra dag igår, eller ja så bra en jobbdag kan vara kan man ju säga. Rulla på smärtfritt och bra, ska inte klaga! Fick dessutom skjuts hem, tack Hotan :)

Nu ska jag äta klart min frulle och kika i min tidning. Sen väntar ännu en stängning, undra om man kommer bli lurad idag?

Puss på er!

RSS 2.0