Efter regn kommer solsken.

Firade in helgen med lite vin och gott sällskap hemma hos ankan igår, tog en sväng förbi kalas sen. Ingen hit men fick pussa på min karl, kolla på konstiga människor och lite friterad mat så jag var nöjd och glad.

 
hahaha...


Långa jobbdagar.

Ett par riktiga långkörare har passerat i mitt liv därav ingen bloggning, jag har varken haft lust eller ork att skriva om hur trött jag är när jag kommer hem utan bara deckat i soffan med thé och onyttigheter. SUCK. Men nu är det löördag och tack vare att jag jobbat massa i veckan är jag ledig idag och imorgon. härligt!

tusslest.

Hade en superhärlig ledig dag igår. Inhandlade ny spegel till hallen och gummistövlar och åkte sen ut till mormor och morfar, vi kom dock lite sent för skogsvandring så vi satt inne och mös, fikade och åt supergod sallad som jag idag härmat och gjort en likadan till matlåda för jag tyckte det av såå gott!! Finns inget ställe som jag slappnar av så mycket på som hos mormor och morfar, är helt lugn i hela kroppen och jag kan släppa allt och bara vara när jag är där. Det är så sant, Björn säger alltid när vi åker därifrån att han verkligen märker skillnad på hur lugn jag blir och kaxig ;) haha..Stackars tusslest! Så nu är jag laddad med ny energi för några jobbdagar till!





Nu är det dags för jobb igen. Må gott.


Överkörd av en traktor.

Japp det är så det känns i min kropp idag, som att någon kört över den med en traktor tänkt nääe det räöcker inte med en gång utan sedan backat och kört över mig en gång till. Tack för den!

Men nu ska här fyllas på med frukost i magen och sen iväg på ett par ärenden innan vi dra till ma grandparents.

 


från noll till hundra.

Obeskrivligt skönt var det att öppna dörren hemma och mötas av tända ljus och en Björnkram. Mannen hade laddat upp med tidning,bröd, skagenröra, avokado och en marabou chokladkaka - passion fruit. Underbart god för er som inte smakat den! Tog en låång dusch och bädda sedan ner mig i soffan med allt gott och kolla på mammorna. Mysigt. Jag fick minsann lite välförtjänt söndagsmys jag me!

Nu ska jag krypa ner i sängen, lite för sent som vanligt...

 Imorgon väntar en ledig dag med massa skoj!



Skratt förlänger livet.



Kastar in handduken.

Varför gör jag såhär kväll efter kväll? sitter uppe så sent som möjligt trots att jag är dödstrött. Så dumt! Var svettigt på jobbet idag, bra brände man kanske lite fett från kroppen för sen har jag tryckt asgod tårta och middag hos svärmor. Mums på den! Imorgon väntar en hårdkörare till och sen ledig måndag! Fick höra idag att brorsan och mamma nog oxå kommer till mormor och morfar på måndag. Underbart!  Familjemys tackar man inte nej till!

Nu ska jag krypa ner i sängen och soova, det var tametusan på tiden, tur att man får en timme extra eftersom man ställer tillbaka klockan inatt. Det glömmer ni inte va?

Sitter föresten med tvn på och alldeles ensammen eftersom Björn jobbar. VARFÖR är det alltid jätteläskiga saker den här tiden på tv? Jag kan lixom inte kolla på nån kanal för då komme rjag drömma mardrömmar och ja jag är extremt känslig.

Föresten mamma så är bilden på det förra inlägget gammal så Björns hår finns kvar :)

Godnatt mina nära och kära.



Jag saknar dig syrran.

Trött va.

Ååh vad jag hade velat sova typ 2timmar till. Helt möör känner ja mig. men bara idag och imorgon sen bär det av till mormor och morfar för en tur i svampskogen. Jag lääängtar!!

Dags för jobb.






I en låg period.

Jag har skurit upp hela min högra hand och jag vet inte på vad, men har massa små skärsår på hela handen som såklart inte är särskillt skönt + att det är handen som är mest sargad av eksem :( STACKARS MIG!

Annars så har jag jobbat och jobbat. Jag är trött nu. Tre dagar kvar till en ledigdag som jag tänkte spendera hos mormor och morfar (fast dom vet inte om det än). För jag tänkte fira morfars födelsedag på månda istället för tisdag för då jobbar jag igen.

Har öppnat nu i fyra dagar så ska bli jäkligt skönt med sovmorgon imorgon :) Det gäller att se det ljusa när så mycket är skit, men Björn stötta med middag på bordet och jordgubbsglass till efterrätt när jag kom hem efter 11 timmars arbete. Han är underbar.



jag försov mig.

Idag försov jag mig för kanske tredje sen jag börja jobba. Jag hatar att försova mig! Jag hatar att inte hinna äta frukost och jag hatar att behöva springa till jobbet utan att knappt hinna öppna ögonen. 08.00 vaknade jag och 08.10 var jag på jobbet, skulle börja 08.. Ändå bra jobbat! Fast hade tänkt fixa min matlåda innan jobbet, men fick bli en sallad från ica istället det funka det med.

Nu ska jag ta min kladdkaka och åka och träffa mina fina kvinnor, det gör mig glad!

Inte på topp va.

Fan känner mig så himla less just nu. Det mesta känns tungt. BLÄ! Hatar att känna såhär, ska göra en kopp thé värma en bulle och kolla in mammorna på 3an nu. Det kanske piggar upp.


Fake it until you make it.

Skepp o hoj.



Plutande pirater is the shit. eller nått.


Vill du bli en pirat?



Kom ba kom så ska jag måla dig till den gulligaste någonsin! Det här är dom BÄSTA jobbdagarna.
Barapapapaa  i´m lovin it!

10-14 och sen är jag fri resten av helgen. :)



Bilden är lånad från Mcdonalds.se


Visst hade jag en bra dag igår.

Tittade in hos Lena påvägen till stan för Björn skulle fixa en sak, så jag passade på att mysa med fågeln. Vi börjar bli goda vänner jag och fågeln nu. Förut skrek han/hon så jäkligt när jag var där nu myser den och ger gulliga ljud ifrån sig medans jag klappar den på näbben, så sött! Tog ett kort på mitt favoritkort på Björn från när han va liten som hänger hos hans mamma, han är så söööt :) Sen drog vi till bussen och ner på stan...

Där vi möte upp Hanna för att skvallra och äta massa sushi, värt. Köpte Björns fina skor och vinka sen av honom medans jag och Hanna spatsera på stan en stund till innan mötet med arbetsmiljögruppen. Möte sen vidare till jobbet där tiden rusa och helt plötsligt var det stängt och klart och jag, Abir och Shaimaa gick hem till oss och åt bullar och drack thé. Jag klagar då inte på gårdagen!

Nu ska jag dra iväg till jobbet, dags för ett vanligt stekarpass 13-22. Så ni kan ju ha det så jävla mysigt alla som ska sitta hemma och äta gott och kolla på idol ikväll och skänka mig en tanke då och då!




Jag är inte bitter. ;)


BRA VAL!


Björn fick ett par nya dojjer igår och jag säger MUMS va fina dom är!


Gillar läget.

Hur kallt håller det inte på att bli lixom? Vill inte skruva upp värmen i lyan på max heller, för vill ha en "extra kanon" med värme när det blir kallt på riktigt. Om man lixom fryser fingrarna av sig nu när det är typ -3 vad händer då när det är -20, eller blir det ens så kallt här hemma? Det känns som det! Vilket leder oss in på det faktum att jag faktiskt skulle behöva köpa en ny vinterjacka. Det är mycket nu. Men hur mysigt är det inte med höst/vinter?! jag gillar det faktiskt, än så länge...

Ska strax kila över till jobbet och beställa varor sen ska jag och Björtis åka ner på stan och köpa skorna han fått i födelsedagspresent av mig dårå, eller han har ju inte fått dom än men snart så. Lunch med Hanna och därefter arbetsmiljömöte på landings, sen hem till hagen för att jobba stängning 17-22. Sen var det tack och bock för den här dagen.


BLEKFISAR!!!


Blek och med en stor fet svullen röd nos.

BLÄ! så känner jag mig idag, näsan är fan inte min vän, snorig eller vad. Sitter inlindad i en filt och ska borsta gaddarna och jobba slapp pass idag 12-19. Björn SOVER, asså shit. Han måste vara sjuk eller nått för han somna seriöst 21 igår i soffan, sov där till 00 då jag väckte honom och sa till honom att lägga sig i sängen och där har han sovit sen dess. så FEMTON TIMMAR sömn är han snart uppe i! Nu ska jag iväg då.

Hoppas era näsor är snällare än min. tjing.

Söndag.

Söndag var seg. Jag var helt slut efter alla dessa härliga men intensiva dagar med lite, eller ganska för mycket för lite sömn. Blev bakismat på Donken med Björn och fredde sen gick vi hem och slappa hela dagen. På kvällen möte jag och Björn upp Lina och gick och handlade massa plock till söndagsmys. Jonte kom förbi senare och hängde och tillsist låg vi alla utslagna i soffan och slumrade.



Tack för alla dessa härliga dagar ni ljuvliga människor som vart med och förgyllt dom.


Lördag del 2.

När klockan närmade sig 21, så gjorde vi oss i ordning och hade lyckan att få skjuts av Marie och Fredrik ända till dörren, vilket var en stor lättnad då Linas väskor inte direkt var små och lätta, inte så kul att släppa på bussen då ju. Tack snälla ni!

Vi kom hem och innanför dörren där det var knäpptyst, förutom Björn och Sanna som typ stod och viskade i köket. Att skitmatchen på tv hade all fokus var det inget snack om och när det väl var avsultat möttes jag inte direkt av glada miner när jag slängde ur mig nått i stil med "Kul att matchen gick så bra." Ooops, men när killarna tjurat en stund och lagt förlusten bakom sig var festen i full gång.










Många många ansikten som inte fastnat på bild då man hade liiite annat, typ umgås? att tänka på istället för att knäppa kort då. Men det var en trevlig kväll, förfesten var guld sen utgången hade ju sina dunster om man säger så...


Lördagen del 1.

Hela lördagen var det födelsedagsfest för mormor. Det var massa god mat och bakverk. Tipspromenad, som jag vann. Första gången jag vinner en tipspromenad tänkte jag säga, men om sanningen ska fram vann faktiskt jag och Björn en tipspromenad i somras, på ett bröllop där Björn sjöng, så ingen av oss kände egentligen brudparet men endå så vann vi tipsrundan om dom, haha tur eller vad!

Det blev ett lyckat 70årskalas med hela släkten. Underbart att ha alla samlade, väldigt intensivt men underbart!

Glömde dock att ta kort, så finns väldigt få ifrån dagen, Lina var däremot mer aktiv så det kommer nog upp mer bilder där så småningom om man är nyfiken :)




Vi tjuvstartade på lunchen då resten av släkten vara så sega ;)


Lina myste såklart så mycket som möjligt med Ally.


Mormor 70år.



På fredagen fyllde min vackra mormor 70år vilket skulle firas på lördagen med hela tjocka släkten. Jag hade däremot turen att få bli upplockad när de var på väg hem från stockholm och fick därför faktiskt fira mormor lite på hennes riktiga födelsedag. Så blev lite presentöppning och fika när vi anlände hemma hos mormor och morfar. Mysigt!

Grattis ännu en gång världens underbaraste och bästa mormor!

Jag älskar dig!


Björns 25års kalas.



   

 

    '

 



På torsdagen fyllde Björn 25år och det skulle såklart firas med kalas med våra familjer och några nära vänner som tittade förbi. Var en så otroligt mysig kväll, lycka.


Har haft världens bästa lediga dagar med födelsedagsfirande.



Nu är det tillbaka till vardagen och jobb vänta...Det kommer mera, när jag kommer hem.


Grattis på födelsedagen Skruttis.


Mathink.

Kom på att jag inte fixat någon matlåda och styrde ihop lite snabbt, dessvärre så fanns inga lådor kvar. Så man tager vad man haver:  Idag blev det en mathink!


Chokladbollar.

Så då var chokaldbollarna klara och ligger i burkar i frysen som för övrigt är helt proppfull. Så nu kan jag inte baka mer för har ingenstans att göra av det va ;)

Ska städa upp lite här hemma nu innan det är dags att gå iväg till jobbet.

Njut av dagen, det är ju soool!



Så jäkla lätt att göra chokladbollar!
Sugen?

Recept:

100g smör
1dl socker
1msk vaniljsocker
4dl havregryn
3msk kakao
3msk kallt starkt kaffe

Låt smöret stå framme en stund innan du geggar ihop allt så är den lätt att jobba med. Om du tycker det är jobbigt att gegga ihop smeten när smöret är "ljummet" kan du även smälta det och röra ihop allt och sen ställa in smeten i kylen i minst en timme, så hinner den stelna innan du ska rulla bollarna.

Rulla bollarna i kokos eller pärlsocker och sen är det bara att mumsa i sig ;)


Frukost.

Godmorgon!

Jäklar vad kallt det är ute idag, vaknade och frös som bara den och ville bara ligga kvar där under täcket. Lite motvilligt gick jag ändå upp och frös in bullarna och plocka lite, konstaterade att vi inte hade någon frukost hemma så gick över till maxi för att handla. Så nu sitter jag och myser med min frukost och tittar ut på det kalla. Nyss var det sommarvärme och nu är det vitt av frost. Snabbt kan det gå!

Ska äta färdigt nu och sen baka lite chokladbollar och städa lite innan det är dags för jobb. Kör 13-22 idag, är inte alls sugen på att jobba, skulle helst gå hemma och plocka heela dagen. Men vem är ledig i 4 dagar om 2 arbetspass? Jo jag! Så tänker inte klaga, inte alls.




Får det lov att vara en bulle?



Nu luktar det nygräddade kanelbullar här hemma, och det för sista gången på ett tag! Visst det är roligt att baka, det är jävligt gott med bullar och såklart Björn ska få bullar till sitt födelsedagskalas MEN det är ju jävligt jobbigt och all jääääsning. Nuu är det fixat så nu är det bara att baka sånt som går fort kvar, yeey!

Nu ska jag slurpa lite loka innan det är dags att krypa till korgs, stänger imorgon så då kan man vara uppe lite längre men nu är jag trötter va.


Näe men jag bjuder väl på en "Dagens middag"


Köttfärsbiffar, klyftpotatis, avokado-gurksallad, brunsås och rårörda lingon.


Var trött och hungrig när jag kommer hem och då är mitt humör skrämmande svajigt. Humöret svänger fram och tillbaka och det resulterade i att jag skrek på min fina mamma in telefon och var allmänt sur mot Björn som stog och laga middag åt mig. Är glad att människor som står mig närmast ändå känner mig så väl att de ser mellan fingrarna och förlåter mig. Jag menar inget illa jag behöver bara lite tystnad och mat. Förlåt.


Maten var iaf hur god som helst, tack älskling!


Nu när jag är mätt och belåten ska jag ställa mig och baka lite till Björns födelsedag, har ju redan bakat en sats bullar men tror det kommer behövas en till :) Sen väntar Hollywood fruarna och det kan man ju inte missa...


Måndag morgon.


Godmorgon på er, här sitter jag och har det bra med smoothie och nyhetsmorgon. De pratar om att helgen är slut och man känner "måndagsstress". hah, jag känner ingen stress ja inte. Kanske en bra grej med att jobba skift? Det blir lixom aldrig "helgen är slut nu börjar allt jobbigt" eftersom man är ledig olika dagar lixom. När man gick i skolan däremot då var det ju verkligen sådär, fy bubblan vad måndagar var jobbiga. Inte nog med att helgen var slut, det var första dagen på veckan och heela 5dagar kvar till helgen och tiden kröp fram. Nu för tiden så går tiden så jävla fort så hinner knappt blinka så är dte ny månad, ja det är så det känns!

Så vare med det!

Igår regnade när jag gick till jobbet idag är vädret nice, skönt! Var lite små jobbigt att gå dit igår och jag pratade högt med mig själv om hur dum jag är som inte har något paraply, vem har inte ett paraply lixom? Så det ska införskaffas snarast så jag är beredd när regnet känner för att hälsa på igen :)

Dricka upp sen jobb!


Jobba, äta, mysa, sova.

Jomen visst är kanske dagarna lite enformiga när man är inne i en "jobbperiod", det blir ju mest joooobba sen hem laga mat och mysa lite med karln innan det är dags att kasta in handuken. Men har ändå jäkla bra dagar nu. Känner migg pigg och glad som en kexchokla, har ju dom bästa jobbkompisarna ever så jäkla roliga och goa. Har en bra känsla.


På söndagar ska man äta gott!


Gick och handlade lite efter jobbet idag sen så slängde vi ihop finmidda. Kyckling med sås, potatis och morötter i ugn och sallad med avokado. GOTT blev det. Lite ramlösa till det så slank det ner finfint i kistan.



Som de flesta vet så är det ju kanelbullens dag idag. Så såklart man ska ha kvällsmys med bulle. Känner mig lite bättre än de flesta eftersom vi åt mina hembakade kanelbullar, lite godare helt enkelt ;)

 


Det är så vi spenderar söndagskvällen, kollat på ensam mamma söker och nu komissarien och havet. Så jäkla irriterande med det pålagda ljudet men vi kollar ändå.

Hoppas ni har det lika mysigt som vi.


.



God natt.


Svennekäk.

Japps idag ska vi va riktiga svennar och käka tacos, på en fredag..lite sådär fredagsmysigt!



Tänker hoppa in i duschen nu och jag förväntar mig att maten är klar när jag kommer ut :)


Grundlurad.

Shit pommes vad Björn lurade mig nyss! Vi kom hem efter att vi handlat mat och packade upp..Jag sa att jag bara skulle kolla lite bloggar och duscha innan vi skulle äta. Jag slår mig ner vid datorn som står inne i vardagsrummet som vanligt och Björn kommer efter ochs e jäkligt glad ut. Vi sitter där och pratar och jag stoppar in sladden från kameran medans datorn laddar, när den laddat klart och startsidan är uppe så är det inte alls samma bakgrundsbild som jag brukar ha..

och alla mappar var borta, jag börjar få panik och frågar vad Björn gjort, ÄR ALLA MINA SAKER BORTA?? nästan så jag började gråta ;) men då säger Björn "men det är ju inte din dator älskling, det är min".. Då har den jäkeln köpt en nästan likadan dator (hans är iaf sämre än min! Viktigt!) men jag tänkte väl inte på detaljer när vi satt och prata lixom. Lurad det blev jag!



men lika, visst?

Morgonstund.

God morgon!

Sitter framför tvn och avnjuter lite frukost innan det är dags för jobb. är vackert ute, frostigt och fint men imorgon ska det bli storm har jag precis sett på vädret, blåsigt/regn/snö ja gud vet allt väntar..kul!


Smoothie med jordgubbar, hallon, äpple och blåbärsdryck.
Yoghurt med äpple, linfrö, solrosfrö, chashew nötter och lite honung.

ha en härlig dag!


Tröst äta?

Både jag och Björn har haft en jobbig vecka med nära och kära som lämnat oss. Så idag har vi tröst ätit! Först lunch på stan och sen hem till mormor och morfar och åt lammstek och en himla massa annat gott och kolla på idol. Mumsfilibaba! Nu ska jag rulla till sängen för att sova. Imorgon står klockan på 07.00!
Godnatt!


Fyra små rätter.

Jag älskar dig nu och föralltid.



Idag lämnade min allra bästa och trognaste vän jordelivet för att fortsätta sina dagar i en evigt grön hästhimmel tillsammans med Canon. Jag har så mycket fina minnen med denna underbara lilla häst så att det bubblar över. När vi vann KM på lagga, när jag skumpade runt barbacka på hennes rygg, när hon med trygga steg bar mig hem efter att jag fått benet avsparkat av en annan häst eller alla gånger jag suttit och lättat mitt hjärta i hennes box, när jag vart ledsen och hon gett mig en kärleksknuff. Minnen som aldrig kommer suddas ut.

Jag älskar dig min fina Blue Eyes.
I mitt hjärta finns du alltid.


Eftersom jag är världens bästa flickvän...



..så har jag precis serverat Björn en supergod smoothie på sängen i hopp om att han ska vakna ;)

Igår så började jag dagen med städning och sen så jobba jag stängning. Var en bra dag som tuffade på himlans smärtfritt. SKÖNT! Fick finbesök på jobbet i form av mormor som kom springandes, det gillade jag. Min vackra mormor!

När jag kom hem så hade även Björn kommit hem ifrån Övik, mysigt. Gjorde chai och tinade varsin kanelbulle och hade idolmaraton, mysigt! Sen blev det spikmatta följt av sömn.

Nu sitter jag här, har vart till jobbet och beställt varor och handlade lite frukt till våra smoothies + en pincett eftersom Björn slarvat bort min BRAIGA och trodde det var okej att köpa en skräp-pincett för 19spänn i kompensation. men icke, så nu har jag handlat en fin och bra från depend, har till och med testat den och den tar många strån på ett nyp vill jag lova, dessutom är den lila/rosa så den är lite fin oxå ;)

Lunch på stan väntar lite senare.

Puss på er.


RSS 2.0