Omotiverad.

Snacka om att blogghumör varierar, ett tag kan man tycka det är hur kul som helst och skriva massa inlägg om dan och sen hamnar man i en svacka och har ingen lust alls att skriva. I en sån svacka har jag befunnit mig nu ett tag, men nu börjar det ta sig igen tror jag, visar sig ;)

Senaste tiden har vart väldigt lugn, har spenderat massa pengar och tid på sånt jag tycker jag behöver. Har bland annat köpt ett helt ny hudvårdserie från biotherm, min hud känner sig redan lite lyckligare.

Något som verkligen är helt värdelöst är att jag och Stina jobbar på olika dagar, så vi kan aldrig hänga :( Det är fan inte okej, jag måste prata med min chef..Han heter Jesper och är holländare och pratar engelska..och jag fattar typ hälften av vad han säger..men det ska vi nog fixa..ni vet, jag har ju leendet på min sida ;)

Hello solstrålar.

Och med solstrålar menar jag er som läser för det är ju knappas några solstrålar ute..hmpft, vart tog sommaren vägen? Gör iof inte sååååå mycklet, för ajg är trött och har sovit tills nu, dte är inte okej när solen skiner, emn det gör den inte så då är det okej..nice!

Har ju börjat nytt jobb nu, det har jag nog sagt, eller skrivit. Det är rätt kul, lite nytt och så. Dock långsamt, är van vid ett helt annat tempo, sen är det liite jobbigt att pendla. Men jag har börjat hitta sätt, till att tycka att sätta sig på tåget är det bästa som finns, man gör såhär: Köper en stor kopp kaffe och kommer ihåg att ta med sig mp3n, då går det helt okej,annars så sitter det nästan alltid någon och pratar i tfn/med någon om massa skvaller..det kan va rätt kul tidsfördriv..men då måste man hålla sig för skratt annars blir det så uppenbart att man tjuvlyssnar ;)



softis dag.

Skön dag, jag har då inte gjort mycket för världen..det skulle va de där burkarna jag panta då, det va ju duktigt gjort! Men annars får jag nästan skämmas så slött. Har strosat runt med Lina lite på stan, kände mig lite lesbisk bredvid henne, hon va jätte piffig och jag gled runt i armybaggybrallor med brottarlinne..hmm plus att vi höll varann i hand, undra om folk trodde vi va lesbiska och att ja va "killen" i förhållandet..hur som helst så är det inte, jag har bara en slappdag och är inte tillsammans med min syster, promise! =)

Nu ska jag laga lite mat, jätte god sallad ska jag göra med kyckling, rucola, fetaost, nötter och tranbär, det är fina grejer ni!

Har fått låna massa filmer utav Hanna, så ska bara mysa ikväll och kolla på film och äta glass =).

Jag och Tessie...

Mina grannar har en hund: Tessie. Jag är inte mycket för schäffrar, men Tessie har jag lärt mig att acceptera, hon är helt okej lixom. Här om dagen när jag skulle ut och springa kommer Tessies husse och frågar om jag inte kan ta med mig henne "eeehm, jooo men det kan jag väl.." säger jag och tänker "nej det vill ajg inte." Jag tar iaf med mig hunden och jag kunde ju glömma att springa, fick bli en promenad istället. Våra första 200meter gick hunden baklänges och ville hem, sen skulle hon lukta på precis allt! Asså hey jag är van vid hundar, lydiga såna eller små..Men gick rätt bra tills sist, jag och Tessie blev lite små tajta där på slutet och jag tänkte att hon är rätt nice endå och vi kan nog bli vänner... MEN nu till mitt problem, jag vill inte ha med mig henne jämt..och nu vill jag typ inte gå utanför dörren när mina grannar är ute för jag kan inte säga nej, och då måste jag ha med mig henne..ush vilket problem jag har va? Kanske är dags för mig att lära mig att säga Nej nu?!

Efter sol kommer regn.

Javisst, de vackra veckorna som va har nu gått över till regnveckor, nice. Lagom tills jag börjar jobba. Dock trist nu när man är ledig och drar sig för att gå ut.. Jag som skulle köra riktiga stadsdagar nu och plugga parfymer, viner och hudkrämer, men kan inte låta bli att dra mig för att gå ut.. så nu blir det att kolla produkter på nätet istället. Inte alls lika givande när man inte kan prova och lukta, men hellre det än promenera ner till stan och se ut som en blöthund när man kommer fram!


Rent och fint.

Ja som alltid på mina lediga dagar så står städning på schemat, blir så jävla fort skitigt här, men nu är det rent och fräscht. Så jävla skönt!

Hanna kom förbi efter jobbet tillsammans med Lina, så vi fika lite bullar och drack kaffe, försöker verkligen få Hanna att börja dricka kaffe (så även alla andra...) men det gick ju som vanligt inte alls, men jag ska inte ge upp :)
Hon stanna alldeles för kort, för att åka hem och äta midda med Emma, mysigt för er tjejer!

Nu är jag klar med alla måste göra grejer idag, sov ju till typ 15 ..kände mig så låg imorse/förmiddan, men nu är jag på G igen så ska nog ta mig en joggingtur runt högarna och rensa huvudet lite, alltid lika skönt.

Ny på jobbet.


Ja nu har jag börjat jobba igen, är rätt kul faktiskt. Fast jag blir ju så trött av allt nytt, men det tar sig.

Förövrigt har jag sjuka humörsvängningar, vad är fel på mig? Kan lixom komma på mig själv med att ligga och lipa, utan att jag tänker på det. Och en annan dag kan jag börja skratta hysteriskt på en morgonpromenad. Sjukt.


Studenten.

Idag tar min underbara syster studenten. Jag minns den dagen som igår, den bästa dagen än så länge i mitt liv. Har precis väckt henne med champagne, choklad och mazariner på sängen och sjungt en liten studentsång. Det här är hennes dag och jag är såp glad för hennes skull. Självklart strålar solen på min stjärna!

Jag älskar dig Lina, det är nu det börjar!

image64
En solig studentdag för två år sen, tänk så tiden går...

RSS 2.0