Rädd.

Jag är rädd, varje dag. Den senaste tiden har jag vart orolig, rädd precis hela tiden..Det enda jag tänker på är hur ledsen jag kan bli. Varför kan jag inte bara vara glad? Är inte det knäppt? Har man redan vid 21års ålder blivit så ärrad att man är rädd för att misslyckas?! Och visst jag har fallit, jävligt hårt många gånger, men jag har alltid rest mig, viftat bort skiten, sträckt på mig och gått vidare, så varför är jag orolig? Jag kommer inte bara falla en gång till, jag kommer säkerligen falla ett hundratal och varje gång ska jag stäcka på mig och gå vidare, lite starkare, lite bättre för sån är jag!

Men just nu är jag bara rädd.

Måndag.

Godmorgon.

Då var det måndag igen (var det iof redan när jag skrev det andra inlägget, men kändes bättre att skriva två..). Så då är det tillbaka till de vardagliga rutinerna igen, så morgonpromenaden väntar än. Har inte riktigt lyckas orka gå upp ur sängen, är endå lite mulet så behöver inte ha jätte dåligt samvete.

Idag ska jag bara göra tråkiga saker, typ städa, tvätta och sånt. ush, men det behöver ju göras oxå och det är ju inte så att ngn annan kommer göra det i det här huset.




Du får mig att le.

Helgens bravader.

Hello.

Har faktiskt inte haft så mkt tid över att uppdatera sorry då.

I lördags hoppa jag upp ur sängen vid 9.00 och tog en morgonpromenad till stenhagen med Lina som skulle jobba. Innan hon börja bjöd hon på toast, äppeljuice, kaffe och sen så dela vi på en chocolate dream, så himla god! Lina började jobba vid 11 och då var det bara för mig att traska hemåt i solskenet, var riktigt härligt väder.

Resten av lördagen spenderades med att springa i affärer, sola, färga håret, köpa mat och laga mat!Hanna, Stina och min syster hade jag lovat att laga mat till, så jag stod här o panera kalvfileér, färga håret och gjorde pastasallad och fördrinkar..samtidigt! Men blev faktiskt (måste ju skryta!) jävligt gott!!

Vi hinka väl i oss en hel del vin och shotarna började flöda, tillslut begav vi oss hem till Anders på inflyttningsfest. Jätte trevlig kväll, dock ganska överförfriskad...men jag minns bara kvällen med ett leende...


På söndag morgon kommer Hanna invinglandes vid 8 på morgonen, vart hade hon vart egentligen? nakna killar var iaf inblandat... Hon mådde hur som helst inte bra, toan besöktes flitigt av Hannas inre vätskor den här morgonen. Lina kuta runt och hennes grejer var borta, det mesta återfanns dock hemma hos Anders. Men kastar man koftor omkring sig så får man nog skylla sig själv att den försvinner..;) Men Lina lugn, en hemlis? Jag har gjort samma sak med en kavaj..Jag mådde mest bara sjukt illa och satt med min bakiskylare på huvudet.

Vid 15 kom mamma och Nettan och hämtade oss, så ungefär då gick vi upp ur sängen. Vi åkte till stabby och åt pizza med brorsan och marie. Super mysigt och härligt i solen. Brorsan och Marie skulle jobba och jag skulle egentligen köpt en morsdag present till mamma, så vi begav oss till ikea, emn det jag tänkt köpa dög tydligen inte så då fick hon inget, bara kärlek.

På kvällen skulle vi hem till mormor och morfar, påväg ditt ett snabbt stop vid stenhagen för kaffeintag. Hos mormor blev det paj med sallad och bröd, tårta som morfar bakat och sen äppelkaka och glass på det. SJUKT mätt! Har nog ätit för en vecka igår, men på söndagar får man det!

Ja det var min helg det, en riktigt bra en,

Dåligt humör på morgonen.

Det är hemskt vilket dåligt humör jag har på morgonen. Eller jag går väl inte och är grinig för mig själv, men kommer någon (i det här fallet mamma) och tjatar om saker innan man knappt öppnat sina gröna då blir jag fan riktigt irriterad och tjurig. Jobbigt som fan!

Men vem fan pallar med frågor som:
Jag tänkte att vi ska ut och rida, ska vi rida nu? eller ska vi rida sen? ska du åka hem idag? eller neeej du kanske stannar tills imorgon? Då kan vi ju rida imorgon oxå? Vill du ha frukost? Kaffe kanske? Köp tåg biljett med mitt kort! Eller föresten köp ingen tågbiljett, köp på tåget istället! Jaha, ja men då kanske du skulle köpt tågbiljett, det går inte att backa på den där?

Galet irriterande i mina öron i alla fall!!


Och det här är inte något mot mamma, hade inte spelat någon roll vem som hade kommit och börjat tjata om frågor och grejer precis när jag vaknat, för jag måste hinna vakna innan jag kan prata och tänka och svara på så komplicerade frågor..haha..Ge mig en timme sen är jag glad som en lärka ;)


God morgon föresten!

Kaffe mitt i natten.

Ja då har man precis (eller för ngn timme sen) fikat, jordgubbar och kaffe! fina grejer, jag och min mamma eller ja hela min släkt på mammas sida är lite udda och extremt kaffeberoende...därför dricker vi alltid kaffe på kvällen, och mer än sällan precis innan vi ska sova. De flesta som träffar på än tycker man är extremt konstig när man dricker så sent och tror att man inte kan sova, men jovisst kan vi det! Hela bunten somnar så fort vi lagt oss typ..haha.. ja nog om vårat kaffedrickande och sov gott!! 

"Det spelar ingen roll"

Fan vad jag hatar när folk säger "Det spelar ingen roll", för det gör det visst! Man tänker alltid att man skulle vilja ha det på det ena eller andra sättet. Säger man "Det spelar ingen roll" så är man likgiltig och vågar inte ta diskutionen, det är fegt! Sen så kan man inte gå och tjura sen för att det inte blir som man vill, för säger man inget så kan man inte förvänta sig något. Ush hatar det verkligen. Fast vet att jag oxå kan säga så ibland, men det är ju för att göra den andra nöjd..Om båda (eller alla om det är fler) bara säger var och än vad de vill göra/ha så kan man ju få alla så nöjda som möjligt lixom..

Så snälla, säg inte "Det spelar ingen roll", för det gör det. Om inte annat så för mig!


Jag vet att ni saknar mig därhemma, men lugn.. imorgon kommer jag hem! :)


...och jag saknar er oxå!


Strålande solsken.

Godmorgon!

Vilken härlig morgon här uppe i Dalarna, klarblå himmel och solsken. Har precis vart ute och gått med Ally, min lillasysters hund och nu ska här snart ätas frukost.

Idag ska jag vara privatchaffis åt Nettan som ska skjutsas lite hit och dit, jag ska även vara lite "hushjälp" och åka och handla mat åt både människor, katter och höns. Får se hur det går.

OCH jag tänkte även laga mat idag, så sen har väl även jag dragit ett litet strå till stacken... Men nu blir det dusch och sen frukost!

Puss och hej.

Nu blir jag vis.

Min fjärde och sista visdomstand växer så det knakar och ont gör det oxå..Kanske mest för att jag biter sönder hela kinden med min nya tand. Får verkligen hoppas att den kommer med visdom så att den ska göra någon nytta och inte bara med smärta!

Nu är de andra iväg och stängslar och grillar korv, jag tyckte det var sådär lagom spännande så valde att stanna hemma, tänkte gå ut med hundarna och så istället..skönt att få lite lugn och ro oxå. Nu har det ju klarnat upp så kanske slipper gå i spöregn denna gång, skulle iof inte förvåna mig om det börjar regna igen bara för att när jag är ute och går sen. Just my luck.


Nu blir jag vis.

Min fjärde och sista visdomstand växer så det knakar och ont gör det oxå..Kanske mest för att jag biter sönder hela kinden med min nya tand. Får verkligen hoppas att den kommer med visdom så att den ska göra någon nytta och inte bara med smärta!

Nu är de andra iväg och stängslar och grillar korv, jag tyckte det var sådär lagom spännande så valde att stanna hemma, tänkte gå ut med hundarna och så istället..skönt att få lite lugn och ro oxå. Nu har det ju klarnat upp så kanske slipper gå i spöregn denna gång, skulle iof inte förvåna mig om det börjar regna igen bara för att när jag är ute och går sen. Just my luck.


Dålig sömn.

Hela dagen igår var full av nya intryck. Var en spännande och rolig dag men det resulterade i att jag blev stört trött och när jag väl skulle sova så gick det inte, låg och sov halvdåligt hela natten och vaknade flera gånger i timmen av ett ryck..kom vid 05.00 på att det förmodligen berodde på en klocka som stod och tickade, hur irriterande och stressande är inte det? Så gick upp och tog ur batterierna och sen sov jag som en stock tills mamma kom och väckte mig vid 10..jag som skulle gå upp vid 7 och gå morgonpromenad, får bli en nu på dan istället.

Igår fick jag träffa min andra styvsyster och hennes dotter för första gången, så underbart söt liten gullunge, helt kär. Gud vad jag älskar barn, finns det något gulligare och sötare och roligare?

Nu ska jag ut på promenad, varför skiner inte solen? skit väder!

Håller till i Hedemora.

Jag fick ju som jag ville igår och brorsan kom och hämta mig och vi åkte till vittinge. Blev en riktig mysdag med god mat och kortspel, jag vägra iof vara med..är ju sjukt dålig förlorare och det var jag inte ensam om att vara i sällskapet så då kan man lika gärna backa ur från början ;)

Gick promenad med mormor, så skönt, man kan verkligen prata med henne. Och nu är jag hos mamma, fått bamsekram så nu luktar man kossa ;) men det gör inget. Skönt att vara här, komma bort lite. Mysa med djuren och pussa på hundarna och min fina lilla häst Blue Eyes som bor här nu. Underbart.

Nu ska jag lyssna på en mysig låt och ägna dig en tanke.

Brorsan, svara då!

Nu sitter man här som en bakistönt. Har ätit kycklingsallad med massa avokado, avokado är bra! Och till det litervis med cola, cola är bättre. Mår faktiskt mer illa än vad jag förtjänar, tycker jag...

Ringer och ringer till min bror, men han vill inte svara :( Tycker du inte om mig brorsan? eller så sover han kanske bara...Men jag vill att han ska svara, för jag vill åka med honom till mormor och morfar så jag får träffa allihopa lite! Sen har jag ju en smygplan som jag och mormor lagt upp. Att ajg ska åka till dom idag sova där och sen åka med morfar till Hedemora och imorgon, sounds nice tycker jag!

Ska bli skönt att komma hem lite (konstigt att jag säger hem när jag aldrig bott där, men är väl lite så att där mamma bor är hemma..iaf tills man skaffat familj o så väl?!)

Saknar lite när vi bodde hemma allihopa. Mamma, brorsan, syrran och jag. <3 .

Nu tänkte jag börja packa lite, och hoppas att min bror tänker ringa upp :) 

image63
Min fina bror och jag.
Bättre brorsa finns inte!


Fyfan vad jag mår, jag tror ingen förstår.

jovisst bakis är ju typ förnamnet på vad jag är..sitter och funderar på hur jag ska komma till mamma idag. Vad jag än tänker på buss,bil,tåg mår jag bara illa..ush, men kanske går över om en stund...Man får väl stå sitt kast och det är så värt det. Var sjukt roligt igår!

image62
Jag och världens bästa Håkan!


Nu ska jag gå till ica och köpa cola, det är jag fan värd!

Magnus Uggla!

Vilken toppenkväll det blev igår! Jag och Stina tog en promenad till Gränby där vi mötte upp Märta och Maria på MQ där Emma jobbar...sen inhandlades: Vin, ingerdienser till tacogratäng, sallad, körsbärstomater, gurka, mögelost, brie, kex, druvor och mörkchoklad, gott!! Sen blev det en helkväll med mys och mingel..tjejerna började dra sig hemåt och jag och Emma blev taggade av Magnus Uggla, så vi korka upp en flaska till, snegla lite på matchen, vilken va en besvikelse ju..:( Trots min kärlek så blev det för lite mål, trist! Framåt två knalla även jag hemåt för att krypa ner i min underbart sköna säng!

Idag regnar det, va lite trist när man skulle ut och gå imorse, fast samtidigt tycker jag det är rätt skönt, känns lixom fräscht i luften, efter mina morgonrutiner promenara jag bort till kvarnen och systemet för att köpa in lite vätska att inta till kvällen, då det är fest hos Johan, ska bli super kul att träffa hela (nästan) gamla Mcdgänget.

Nu ska jag färga håret, utväxt är ju inte kul! varför kunde jag inte bara ha fötts brunhårig??  

Tagga. 


Härliga Fredag!

Gårdagen var supermysig, han sortera garderoben sen titta Hanna förbi och vi + syrran gick ner på stan och mötte upp Stina och Majsan för att luncha på unico, mysmys.

Sen var det planerat för utgång, men kände mig så jäkla seg (som jag gjort i några dagar nu..), så följde med Hanna och Linda på bio istället, fan va nice det var! Har verkligen inte vart på bio på så jävla länge, minns inte ens senaste gången förutom igår då..Jätte bra film va det oxå, "What happens in vegas". Jag är nog den enda i hela världen som typ gråter till kärlekskomedier, jätte töntig men jag är så känslig..haha.

Idag har det inte hänt så mycket, vart ute och gått och ätit frukost och bråkat med syrran, så är väl en vanlig morgon då?! Näe brukar faktiskt aldrig bråka med Lina, även om det vart mycket tjafs nu ett tag..men vad ska jag göra när allt jag säger och gör är fel? Jag älskar dig Lina, men jag kan nog inte alltid vara dig till lags.

Men efter regn kommer solsken så resten av dagen kommer nog bjuda på massa skoj. Är ju bjuden på middag hos Emma ikväll med mina söta tjejer, blir nog hur kul som helst och så kanske man ska unna sig ett glas vin eller två? återstår att se...men är ju faktiskt fredag ;)

image61


Vad är det för dag?

Helt lost jag är, blir väl så av att va ledig och inte ha några direkta tider att ha koll på, kan bara ta dagen som den kommer. Men visst är det torsdag idag? Det känns verkligen som en torsdag i alla fall, för jag är på bra humör och allt känns förjävla bra helt enkelt, det måste vara torsdag ;)

Segade typ hela dagen igår förutom en 2timmars promenad, vilket var för jävla skönt. Gillar att gå och jag gillar att tänka, det är en bra kombination. För visst har ni tänkt på det? Att det är mycket lättare att prata när man går, att ideér och samtalsämnen bara flyter på. Att gå är bra!

Så idag har jag vart ute och gått, förvånade? ;) Var så mysigt så och efter det dusch och frulle, bättre start på dagen är nog omöjligt att få. Nu ska jag plocka lite här, kanske rensa garderoben?!

puss.

image60


Läskigt seg.

Ush blir nästan lite rädd för mig själv när jag är såhär, helt galet seg. Jag sitter och tänker och tänker och tänker..HALLÅÅ HELENA, lite handling kanske inte skulle vara helt fel?

Näe nu blir det en lååångpromenad, trots att det regnar..måste nog rensa tankarna lite om det ska bli något gjort här idag!

När nervositeten lagt sig.

Juste sa ju att jag skulle berätta varför gårdagens morgonstund va så vidirig. Största anledningen till det var dålig sömn pga. helt sjuklig nervositet! Jag va jätte nervös inför en intervju jag hade igår klockan 13.00, men så här i efterhand kan jag ju säga att det var helt onödigt, gick kanon bra!

Så nu börjar jag jobba igen i mitten av juni, så nu kan ni sluta va bittra för att jag bara är ledig och har det bra ;)
 Och det kan jag inte tacka någon mer än min underbara Stina för, tack gumman min!!

image59
Stina den fina en aningens full på valborg ;)


Assmiddag.

Javisst två veckor sedan jag jobbade min sista dag och nu ska jag på assmidda, gulligt att ni gillar mitt sällskap ;)

Morgonstund har guld i mun...?

Nej fy fan den här morgonen är vidirig, men det berättar jag om senare idag...men är ju nice att solen skiner, men jag har hört att det är sviin kallt ute, skönt! (då kan jag ha jeans!)...

Fredrik: Skönt att höra att du lever. Styr upp din msn, du kan inte bara svika oss sådär och försvinna hur länge som helst...vi var faktiskt oroliga, på riktigt!


Hej så länge!

MISSING PERSON!!


FREDRIK BO MÅRTEN PEDER SWAHN


image53'

   

Signalament:

Lagom lång. Vid det här laget förmodligen väldigt vältränad. Befiinner sig troligen i Miami, så det finns en risk att han just nu är så brun så man inte känner igen honom, så det gäller att vara uppmärksam! Föredetta restaurangchef på McDonald´s Stenhagen. Gillar att synas och höras och pratar mycket om sin lillasyster Stina. Väldigt generös och dominant.


Fredrik, om du läser det här HÖR AV DIG!
Dina vapendragare saknar dig!
/Helena och Hanna

Den här dagen.

Ja, bara för att vara lite extra duktig kan jag väl skriva ännu ett inlägg, sen lär ni ju räkna med att jag inte skriver på en vecka eller så..

Idag har jag gjort absolut så lite som möjligt. Var riktigt trött igår och kände mig matt i kroppen så bestämde mig för att inte ställa klockan..vid 11 snåret ringde Hanna i alla fall och väckte mig och strax därefter ringde mamma. När jag vaknade och skulle prata, värkte det i halsen och kände mig ännu mattare i kroppen, jävla Hanna har väl smittat mig. Eftersom jag inte jobbar som väl alla vet vid det här laget kunde jag ju faktiskt unna mig en ledig dag i sängen, skönt!

Var dock tvungen att pallra mig till ica för att köpa frukost, satte på mig en lång tjocktröja med polokrage och flipflops och trodde jag hade alldeles för mycket kläder på mig i den gasande solen, så fel!! Höll verkligen på att frysa ihjäl, har nog aldrig förr haft sån gåshud på benen och människorna vid ica kolla snett på mig..haha, tur att det bara tar nån minut hem sen kröp jag ner i sängen, åt frukost och kolla på veckans andra avenyn avsnitt. :) Ibland är livet bara så bra, var dock jävligt ensamt här hemma så har trakaserat syrran lite på telefon, att hon aldrig kan hålla sig hemma...hon måste ju förstå att jag är sällskapssjuk och inte alls vill vara helt ensam, saknar dig Lina ju...

På eftermiddagen lagade jag middag, alltså en riktigt middag..ingen färdig gjord mat eller yoghurt utan riktig hemmalagad mat. Det blev: Lax med quinoasallad (quinoa, ärter och tomat), isbergssallad och keso. mums. och vet ni vad? till det drack jag en kall öl, vet inte om jag ska kalla det vuxenvarning eller alkis..men gott va det iaf!

Eftersom det är galet tråkigt att äta själv kolla jag faktiskt på high school musical under tiden...och NU är det kaffedags, slapp dag! Och ja jag vet att jag absolut inte gjort något vettigt men jag är faktiskt sjuk ;)

image52

Jag en hemmadag.

Dålig uppdatering!!!

På alla bloggar utom min..haha! Nej då, men satt just o va lite bitter över att det är dåligt uppdaterande (och då har de flesta redan skrivit en gång idag), sen kom jag på att jag är ju sämst så har ingen rätt att klaga...men nu har jag gjort det iaf, så nu är jag nöjd.

Separationsångest!

Jag har tyckt att det var lite konstigt att jag inte känt såhär förän nu, men just nu sitter jag här, har ont överallt och halsen svider och det kliar i fingrarna...jag vill jobba på mcdonalds!!! asså NEJ, nu menar jag inte att jag vill tillbaka fast jag just sa det utan snarare att jag bara vill va där, pilla lite, steka lite, följa upp lite, skoja o skratta lite o kramas, sådär kärleksfullt som det lixom är ibland.

Lite roligt att nu när man tänker på det i efterhand så är dom där jobbiga dagarna helt som bortblåsta, då är det bara det bra, roliga, motiverande som pluppar upp i skallen, då är det på gott och ont jag pratar med syrran och Hanna every dag och de tar ner mig på jorden och, nej det är inte alltid bra..men sen kommer de dagarana när allt är sådär as-toppen-kanon-jätte-kul och då undrar jag, varför är inte jag där? varför är inte jag me?

Fast jag vet ju precis varför jag inte är det. jag tror faktiskt jag gjort mitt, det gör lite ont men det finns andra som kommer ta min plats och jag kommer glömmas bort, som alla andra. Trist men sant.

Men just nu saknar jag det bara, jätte mycket..och det tänkte jag göra en stund till. Men bara idag.


Sol och det gillar vi!

Fan vad torsdagar är bra dagar, känner alltid att allt är mycket lättare att göra på torsdagar, dessutom är det nära till helgen, fast att det på torsdagar redan känns som helg..Så när solen dessutom skiner på en av mina favorit dagar då blir den lixom ännu lite bättre...

 på denna braiga torsdag var jag faktiskt uppe med tuppen, nästan, var tidigt för att vara jag med tanke på att jag faktiskt inte behöver gå upp i ottan, 08.00 ringde mobilen och då gick jag upp, notera att jag gick upp första gången alarmet ringde, tyckte jag va riktigt duktigt!!

Sedan har jag sorterat tvätt, tvättat, plockat upp skräp, vikt tvätt, plockat undan allt som jag bara slänger omkring mig annars, vädrat täcken och kuddar och bäddat rent, fan va duktig jag är!

Nu är det dags för en promenad till ica och inhandla frukost, tänkte faktiskt hoppa över min morgonpromenad idag, gick så jävla mycket igår, kanske blir en ikväll istället om jag orkar...

Och vet ni vad? sen ska jag njuta i solen hela dagen!!


"Då var det slut med det"

haha, syrran sitter och berättar om sin praktikplats hon hade i höstas. Kan verkligen inte sluta skratta, är det någon som kan imitera människor grymt bra då är det fan hon!!

Skulle du donera dina organ?

Den frågan ställde min syster mig när jag kom hem från min promenad... Mitt direkta svar blev: Ja, det skulle jag göra. Vad ska jag med ett hjärta som inte kan slå till? eller lungor som i min kropp inte kan fyllas med luft? då är det väl bättre att de ger en annan människa möjligheten att leva, möjligheten att andas, leka, ha ett liv. Jag hoppas ju i och för sig att jag ska få slita ut mina stackars organ själv, men om jag inte får göra det, då vill jag att nån annan ska göra det åt mig!

Hur väljer du?

image50

Normalt att drömma om lik?

Har haft jätte konstiga drömmar inatt. Det var om lik och ett par som rymde, som jag jagade för att kunna hjälpa men så ramlar killen ner för en säng?! och dör !!! Så sen ska jag ringa ambulansen men kan inte ringa för jag har pratat med Hanna i telefon och hon lägger inte på luren så jag kommer bara till henne..jätte skumt va det..och ännu mer konstigt blev det för när ambulansen skulle komma hittar vi ännu en död människa som är frusen, så vi micrar?!! honom/henne..helt sjukt, är det okej att drömma såna här sjuka drömmar?

Men den va endå inte läskig, blev nästan lite irriterad när jag vaknade av ett meddelande från Emilia. Men bara en kort stund, sen blev jag bara glad =) fast hade velat se hur det gick med människan vi micra, och kanske vad de råkat ut för? fast då hade det nog blivit läskigt...

Ingen sol idag heller, trots att jag bad en bön, vilket jag iof inte alls gjorde men jag önskade, men min önskingar går aldrig in, det blir alltid tvärtemot så kanske ska önska regn tills imorrn? kan ju vara en idé...

Nu ska jag ut och gå ! :)


Städa?

haha...måste sluta säga att jag ska göra massa vettigt för då gör ajg det absolut inte..besöket på Stenhagen blev längre än väntat, skönt att va åskådare men saknar det endå...efter en vecka..gaaalet :)

Promenera iaf hem oxå och väl hemma gjorde jag kycklingsallad och myste på Linas uteplats efter det knalla jag över till Stinkan och var hundvakt med henne till vääärldens sötaste lilla valp. Helt underbar, Milo hette han, sötast helt klart!

Nu är det sängdags imorgon väntar ju en ny dag och jag hoppas på solsken !!


Så var det måndag.

Den här veckan har vart jätte omtumlande, fylla på fylla, bråk och skratt, tankar som fört en långt långt bort och vänner som hållt en kvar i nuet, ja jätte konstig vecka helt enkelt.

Sen att valborg fick en att tappa bort dagarna helt o tro att det är måndag på en freda osv..gjorde ju inte saken bättre ;) Valborg var förövrihgt jäävligt lyckad, kanske min roligaste valborg hittills!! Bilder från detta kommer eventuellt upp senare :)

Nu ska jag sätta på mig mjukiskläder och snart kila iväg för att möta upp Hanna, ska ta en promenad ut till stenhagen, så ska vi dricka lite kaffe och snacka lite..myyys!! Sen ska hon jobba..moahaha..och jag ska iof hem o städa och göra välbehövda saker..

Hej så länge!

Va det värt det?

vet inte vad jag ska säga, vad ska man säga?


RSS 2.0