Köttbullar.

Den som påstår att Köttbullar och potatismos är vardagsmat ljuger! Eller så har de bara inte ätit rätten tillagat av moi and björni, fy tusan så gott!! Här snackar vi inga mammascanbullar inte här snackar vi riktiga hemmagjorda goda saftiga köttbullar, egengjord potatismos och självklart brunsås helt gjord av mig! mmm! Smaskens. Blev ett par glas rött till det och nu ska vi strax iväg och bowla lite.

Jag tycker synd om dig som inte får avnjuta min lördag, för den är bäst! ;)


Valkyria

Igår var jag och baby på bio, vi såg valkyria. Mysigt att sitta bredvid min skrutt och hålla honom i handen och så, något som var mindre mysigt, eller rent utsagt vidirigt var att på min andra sida satt inte en precis nykter och nyduschad kvinna+kille. FYFAN! Hur kunde de ens släppa in dom från början?

Något som störde mig så jäkla mycket är att folk satt och gjorde ljud (rapade, skrattde, prasslade, smaskade..) Det är väl sånt man får vänta sig i en biosalong men det här va faktiskt mer än vanligt och de flesta som såg filmen var nog för små för att fatta. Skitungar, kunde de inte sett bolt istället? Aja, filmen var bra. Kommer säkert visas i skolor framöver. Föresten så störde jag mig på en sak till, hur kan folk börja resa sig och gå innan filmen är slut? Okej, de tycker det suger men det förstör MIN BIO oxå!! Kunde knappt se sista minutrarna för att folk framför ställde sig upp INNAN filmen var slut. Skithögar!

Får nog låta bli bio i fortsättningen ;)

Ska snooza lite nu innan matlagningen...

Hormonöversvämning.

oh my. Hade helt glömt bort hur det är att ha mens och dessa humörsvängningar. Känns som jag håller på att bryta ihop inuti, ena sekunden glad, andra sur, tredje ledsen, fjärde matt...och så vidare. Fy fan, det är tammetusan inte lätt att vara jag!!

Färdigjobbad är man nu och hemma efter en rätt värdelös "storhandling". Styrs lite mat i köket och senare blir det bio, mysigt!

Ska hoppa in i duschen nu och skrubba bort min sura min.

hööörs då.

Min lediga torsdag.

Började med att sova några timmar längre än planerat. Jag va ju faktiskt ledig! Gick ändå upp innan Björn och bryggde kaffe och gjorde frukost och väckte sen skrutt. Började göra oss iordning för stan så ringde mormor och sa att hon och morfar skulle komma över på en spontanfika (de ville åt mina goda cupcakes och bullar såklart!) Så tog fram lite fika och fixa nytt kaffe. Blev en väldigt kort titt men mysig och två gulliga voffsingar följde med oxå, det gillar vi!


Tulpanerna fick vi av världens BÄSTA mormor och morfar!! (Mormor är bildskygg..)

Efter fikat åkte vi ut till boländerna och stadium för att köpa nya gå/spring skor åt mig. Hittade ett par nice som dessutom var på rea, hur bra som helst! Så köpte ett nytt träningslinné oxå eftersom jag "tjänande" in några lappar..

 




Efter att vart så duktig och köpt träningskläder tyckte vi att vi förtjäna lioe mat. Så vi åt på Dax..till Björn glädje och min sorg. Den tomma matsalen säger allt. Vad gör man inte för att göra baby nöjd?


Dessvärre så gjorde jag nog inte dne här underbara varelsen särskilt nöjd..För jag hade sån jäkla humörsvängning (NERÅT!) så var inget roligt sällskap alls skulle jag tro. förlåt skrutt...

Sen åkte vi hem och jag förlora min match på xperteleven. Jävla dag. Fast rätt bra oxå må jag säga.

Hanna kom över på en singstar duell. Fett nice! Så jäkla kul trots att det låter som det gör, gällt?

Aja..nu ska jag sova imorgon är dte ju dags för jobb igen...

Snart så...




Björn gjorde mig sån!

Allt är så jävla BRA!

Vad mycket jag har haft att göra den här veckan! Och vilken underbar helg jag fick. Bästa födelsedagen ever, det enda som drog ner den var att min underbara lillasyster inte var närvarande, men mindre än en månad så kommer hon och hälsar på och med sig har hon Lars!! SKA BLI SÅ JÄVLA ROLIGT!!

Fick massa fina presenter, somliga som gör att mitt bloggande kommer bli mycket roligare (kamera!) och massa annat!

TACK så mycket för alla gratulationer! Jag älskar er!


Har precis haft besök av mina älskade morföräldrar och fick super fina tulpaner+vas utav dom, visst är dom gulliga!! Vi bjöd på cupcakes och kanelknutar och småkakor (självklart bakade utav mig!) Efter det tog jag och Björn och sjöng lite singstar och jag var så jädrans grym, kommer lätt vinna duellen mot Hanna senare idag! Nu ska vi ut till boländerna och kika lite...

Hej svejs!

Kvalitets lördag!

Haft en så jäkla bra lördag så det finns inte. Sov jätte länge imorse och blev väckt med kaffe av Björnen, myste lite här hemma och ringde sen Hanna som vi plocka upp och åkte till Gränby centrum. Björn och Hanna handla lite av Emma på MQ och så blev det tiger balsam till Björns nacke (den stackarn har typ nackspärr..)

När vi var färdigshoppade och himla hungriga åkte vi ner på stan till dragons palace och åt massa massa sushi och aiatisk buffé tills vi storkna. Dumpade Hanna hos henne och vi åkte hem igen för lite cheesecake bak, nu står vin, ost och kex framdukat och en film ska vi se innan läggdags. Mysig dag!

Om 30 minuter fyller jag år..spännande!


Magknip.

God morgon!!

Ush vad jag är stressad, vilket leder till att jag har sjukt ont i magen. Galen dag det här kommer bli, hoppas verkligen jag får in nån som kan jobba åt mig 13-17 idag så jag hinner. Annars kommer jag få panik! Kommer bli en bra dag och en bra kväll, dte vet jag..Men nu är det stressat..

Nu ska köket fyllas. :)

Andra bullar.

Blev inge pizza! Åkte rill råby istället och åt hos Hanna, trevligt att träffa henne en stund oxå och hon sa "Guud, Jaaa det tycker jag!!" med en positiv stämma när Björn avslöja min födelsedagspresent. Är så nyfiken så jag spricker, eller är det pga av all bulldeg jag stoppat i mig som jag håller på att spricka? ja, vad vet jag!

Ser framemot imorgon, ska bli skönt att sluta jobbet och komma hem och korka upp en flaska vin och tagga till med mina fina för utgång! Tråkigt att jag inte kan följa med Sanna och Sofie till sthlm och ut på lörda :( Men vi kan väl ta igen det snart girls?

Nu ska jag krypa ihop i Björn famn ett tag och vila ögona en liten liten stund, jag måste se till att inte somna bara, för jag är inte klar på långa vägar. Nånting säger mig att morgondagens gäster förväntar sig en tårta....


Kakbak.

Det är KAOS! Överallt. där det inte står kakor står det deg och där det inte står deg står det ingredienser. Till och med kylen och frysen är fullt av mitt bak. Och VART ska jag göra av alla nygräddade kakor?

Inte blir det nån matlagning i köket ikväll iaf, Helt omöjligt. Dessutom skulle allt "nyttigt" bli utmobbad utav allt, fett, socker, choklad, det finns ingen hejd!

så det blir nog pizza ikväll... :)


Xperteleven.

Det som aldrig skulle hända har hänt! Jag har skaffat mig ett lag på xperteleven (eller Björn har skaffat åt mig..) men det är inte vilket lag som helst utan Blondinbella BK med rosa kläder. Idag spelar de sin första match och jag känner lukten av VINST!!


Svar till Pernilla.

Kul att ha en "gap buster" som läsare. Det enda vi på restaurangerna vet är att vi kommer få två besök/månad och att dessa kan inträffa på antingen lunch eller middag. Ofta förstår man att man fått en gap om någon tex handlar en big meny, betalar kontant och ber om kvitto..men åh andra sidan är det ju "försent" att göra något åt resultatet då. Förstår att det måste va krångligt att at tid diskret, men det är inget som vi brukar tänka på, däremot anteckningsblock ;)

Hoppas det var svar på dina funderingar!


Tvätt.

Nu har jag vart uppe och tvättat sen sju imorse och fortfarande finns det tvätt kvar, dock är tvätt-tiden slut så får fortsätta imorrn efter jobbet.. Ska styra upp mig lite nu så ska jag och Björn iväg och äta lite lunch sen, sen måste vi nog städa alltså..

men är ju rätt kul, när man gör det tillsammans!

later.

Vill man vara fin får man lida helvete.

Idag har jag gått ner på stan, gått på stan och gått hem ifrån stan i ett par höga skor. Ni som känner mig vet att jag inte använder skor med höga klackar. Joo såklart när jag gå ut, men dom gångerna har jag väl försökt vara såpass berusad så att smärtan i fötterna inte ska kännas så mycket. Har dock aldrig lyckats utan att klaga.'

Idag gick det faktiskt rätt bra, tror aldrig jag klagade på att det gjorde ont? För det gjorde inte ont, inte förän jag skulle gå hem. Då gjorde det sjukt jävla ont!! Hade precis fått upp ett bra "gå-fort-i-för-höga-klackar-tempo" när Henke från jobbet ropar från andra sidan och jag är tvungen att stanna upp och prata en stund. Sen var det kört. Fy tusan vad ont det gjorde, var en lättnad att komma innan för dörren och ta av sig. Men nu är jag ett steg närmare att gå pefekt i fina höga skor, är min plan, vill av en såndär som bara slänger på sig ett par klackar och studsar iväg i vår. Det tar sig!

Har haft en superbra ledig dag, gick upp vid nio tiden när Björn åkte till jobbet och åt lite frulle, sen promenera jag ner på stan och mötte upp Ankan och Eda för en mysig fika på linné, det gilla jag tjejer!

Annika tipsa mig om att börja använda torrschampoo, så köpte med mig hem! Har testat det nu och är redan beroende, varför har jag aldrig testat det här förut? Bästa ever!

Nu ska jag knata till ica..som vanligt. Kanske skulle börja storhandla..Björn?

Hemma bra, men borta är..bäst?

Så känns det idag, jobbmässigt alltså. Har haft världens roligaste arbetsdag på råbyleden. så kul med nånting annat, lite mer , lite högre tempo och drive. Jag vill stå i drive vaarje dag ;) Fett kul! Men såklart jag gillar stenhagen, men vore kul med något mer, så är det faktikt!

Hann kom till råby så tog vi en fika efter att jag slutat och snacka lite skit, sen gick jag min 10minuters promenad hem och väl hemma stod maten på bordet :) SÅ jävla gott!

Nu har jag myst ner mig i soffan och kollar på filmen på trean medans Björn gör musik. Härliga liv.

te alldeles strax :)

Ibland behöver man en spark i baken.

Tack Ida för att du ger mig den lite då och då när jag bloggar dåligt ;)

Hur som helst, var det rätt mycket att göra igår, därav inga blogginlägg. Ibalnd har man inte tid helt enkelt :) Jobbade öppning och när jag sluta igår kom Björn och hämta mig så åkte vi till mio och shoppa lite nya saker till lägenheten.

Så nu är vi en njätte mysig ljussak, skål, tekoppar+fat, vinkaraff, grejer till sängen........rikare. Fint blir det här hemma. Trivs verkligen så jäkla bra här tillsammans med Björn, JA, så är det!

Var riktigt slut igår så vi orkade inte laga någon mat, så efter mio åkte vi och köpte pizza och sen baka jag min speciall klddbrownie grej..gott blev det. Kolla på Brad pitts nya film, men va så trött så jag somna.. Så kröp till korgs istället och soman på direkten.

Det var min onsdag det!

Huvudvärk.

Så var tisdagen snart förbi. Har jobbat ett "kortpass" idag, bara 8.30-15.30, skönt! Men gick långsamt på jobbet idag oxå, tråkigt!

Gick hem idag med, skönt att gå och tänka för sig själv, mindre kul är mina skor. satan så ont jag fick i fötterna, idag igen! Måste köpa..men måste vänta till lönen..hatar att vänta vill bara kunna köpa direkt när jag kommer på att jag vill ah något..Men nu har jag ju tid att leta reda på de perfekta skorna ;)

Något annat som är mindre kul är att jag kom hem med en galen huvudvärk, trodde det berodde på att jag var så hungrig så kila upp till ica och köpte köttfärs och slängde ihop hemmagjorda köttbullar, brunsås och kokt potatis, lingon till det såklart!  Blev riktigt gott, så nu är jag mätt, men inte belåten..Huvudvärken är kvar...vilade en stund i soffan och kom på att det måste bero på att jag inte druckit kaffe idag. Kaffemaksinen har vart knasig så de var och lagha den imorse så jag kund einte ta mitt morgonkaffe och sen har det helt enkelt inte blivit av. Så det står näst på listan : brygga kaffe!

Så ska slå på kaffet nu och hoppa in i duschen!


Tack för idag!

Oboy vilken härlig kväll jag haft! Ätit mega god mat (såklart! detr var ju jag som gjorde den.) Blev en smaskig kycklinggryta, fullkornspasta och lite rostade grönsaker. Björn fick diska som tack för maten, inte mer än rätt va? ;)

Var iväg till ica en sväng och köpte lite kakor, sen blev det kvällmys med kakor och te till Madagaskar 2, fan vilken rulle. Har ni inte sett den så borde ni se den! Så är det!

Nu ska jag krypa till sängs, är ju en dag imorgon oxå så att säga.


Nyjobbad.

Kom precis hem från jobbet. Fortsatte att vara sten dött så bestämde mig för att sluta tidigare idag så tog på mig boomerangen, på med luvan och promenera i stormen hem, va riktigt skönt trots att det blåste så. Saknar att gå, förut gick jag ju alltid! Men behöver verkligen ett par nya gympaskor att gå/springa i, mina stövlar som jag hade idag va inga promenera-raskt-i-en-timme stövlar kan jag ta och tala om, har rätt ont i fötter och knän nu, men går nog över om en stund.

Var skönt med friskluft och pratade med mormor och mamma i luren hela vägen hem, det gilla jag!

Snart ska Hanna komma hit med en kokbok åt mig spännande. Ännu en sak som står på min önskelista : Spännande kokböcker, det kan man inte få för många utav!


Mellanmål.

haha, alla mina rubriker blir matbaserade. Bra fantasi man har! Men sitter och knapprar  på en morot och dricker lite kaffe, så det är ju mellanmål helt enkelt.

Seg morgon som tusan. Hade dock baby här så jag kunde pussa lite på honom mellan varven tills han åkte iväg till sitt jobb. Men nu går minutrarna riktigt sakta, vill ha massa gäster och mega mycket försäljning, NU!

Frukostdags!

Godmorgon!

Vad jobbigt det känns att gå upp såhär tidigt när man fått sova hur länge man vill i tredagar, men nu är det en ny arbetsvecka som väntar. Ändå skönt med öppningsvecka så har man lite kvar av dagen när man kommer hem!

Min underbara man sa igår att han skulle skjutsa mig till jobbet, är han inte för gullig som går upp mycket tidigare än han måste för min skull? Min underbara!

Så som gentjänst gör jag lite frukost åt honom, har bryggt kaffe och ska hälla upp lite juice nu. Har satsat och stekt en omelett åt mig själv (Björn tycker ju inte om..) Man kanske skulle bli lite bättre med frukostarna?
 
Nu är det dags att väcka min fina!

Ny design och god natt!

Nu har jag och Björn (ja, mest Björn!) gjort om min design lite, roligare va? Men den är under utveckling, får se hur det slutar :) Skrutten kom ju hem tillsist, jag blev så glad!! Speciellt eftersom han köpt en "förlåt att jag kom så sent present åt mig"


En Brämhults smoothie med Blåbär-Hallon smak fick jag, min favorit!
Dock drack puh typ upp hela..som vanligt ;)!

Nu ska jag borsta gaddarna och somna i hans famn, jag har det bra jag trots allt!

God natt.

Snart fyller jag år...






En hint bara ;)

fräscha naglar.

Nu är mina naglar lagom långa och så jäkla fräscha. lovely!  Tog och gjorde mig en kopp chaite som jag suttit o snuttat på.

Nu har jag tröttnat på att vara själv. Tvn är dock till hjälp, att ha den på en bit bort och höra folk prata gör det lättare att sitta här i våran stora lägenhet, alldeles för stor för en iaf. Baby KOM HEM!

Det blev ju en rätt mysig söndag.

Trots det gråa skitvädret som jag sura för lite imorse blev det en riktigt mysig dag. Mötte upp Hanna vid halvtvå för en långpromenad, trevligt men galet vad det blåste kändes som mitt ansikte var sönderfruset på vägen hem, så var tvungna att gå in hos Shaimaa och värma oss lite (och för att snoka in mitt gamla skrymsle). Konstigt att någon annan bor där nu lixom, med lite varmare kroppar gick vi  förbi ica, ag behövde kompletera lite till kvällens middag och hanna behövde köpa en jävla massa vatten. Sen gick vi sista biten hem där det blev te och min hemmagjorda brownie, mums!

Blev lite mys vid tvn sen drog Hanna hem till sitt och jag började med middagen. Chilimarinerade lax och massa grönsaker som fick stå och dra i ett par timmar, koka ris och gjorde sallad till det, gott blev det och matlådor står redo inför morgondagens jobb!

Björn va hem och vände igen, han håller på att spela in en musikvideo, min duktiga man. Men hade hellre haft honom hemma hos mig hela kvällen...

Tänkte piffa upp mina naglar nu, fila och måla på ett lager med TRIND Nail Brightener, när man jobbar på restaurang kan man ju inte ha massa knalliga och härliga färger så man får nöja sig med naturliganaglar, men man vill ju ha fina! Då är trind perfekt speciellt det här lacket, gör naglarna så jäkla fräscha och tarbort missfärgningar! Så tjejer, det borde ni testa! Hittar dock ingen nagelfil så ska knalla upp till ica och införskaffa mig,  sen blir det lite nagelfix.




Trind finns att köpa på kicks och åhléns kostar runt 130kr, med det är det verkligen värt!


 


Grå söndag.

Vilken urtrist söndag att vakna upp till. Det är grått ute och Björn jobbar och runt omkring mig står massa disk från gårdagens festligheter. TRÅK!

Roligare är att en promenad med Hanna ligger och lurar, det ska bli mysigt! Sen måste jag fylla dagen med massa annat skojsigt oxå, får försöka hitta på nått, vet inte riktigt vad det ska bli när man är fattig som en kyrkoråtta, men nått måste det bli.

Sitter just nu och letar nyttiga recept, tänkte börja planera maten vecka för vecka, lättare att handla om man vet vad man ska göra för mat och så blir det lättare att äta bra mat istället för att slänga ihop nått skräp. Sen att det blir billigare att storhanlda på maxi än att springa upp till ica på torbjörnstorg hör ju oxå till. Det är min plan.

Så har ni tips på nyttig, billig och god mat så hojta till vetja :)

Nu ska jag söka vidare.


Perfekt lördag.

Vilken härlig dag jag haft! Sov först ut ordentligt och vaknade vid halv ett ungefär och styrde frukost, skulle blogga men det funka inte..sånt händer. Snacka lite telefon, kolla lite tv, läördags myste lite för mig själv eftersom Björn var iväg och jobbade.

Vid tre snåret blev det torbjörnstorg för lite inhandling av kvällsmat och sen hem och styra mat åt älsklingen, gott blev det faktiskt om jag får säga det själv!

Babu drog iväg för att filma en musikvideo och Emma, Daniel, Annika, Alex och Ida kom hit och myste, så jävla nice! Fan vad jag gillar er vänner!! Blev vin, kaffe, brownies...Riktigt mysigt! Paren drog hem och jag och Ida drog till med en drink, när Björn kom hem fick Ida sin första gitarr lektion, hon kommer bli grym! Längtar till sommaren 2009, då blir det grillning med två trubadurer, de ni!

Nu ska jag krypa ner hos baby och sova.

natti.

en tår av kärlek rinner från min kind.

http://www.youtube.com/watch?v=ua4QwIG2pQg




Fri som en fågel.

Härligt det är att vara ledig. Har suttit och myst och ätit massa god frukost för att sedan plocka en heldel här hemma, riktigt fint nu faktiskt (förutom alla kartonger och sånt som fortfarande står kvar..) Men Björn ska komma och hämta alla stora saker som vi måste köra iväg poch slänga idag, skönt!

Ska dammsuga och så när allt sånt är borta. Testa nya dammsugaren som jag fick av mamsen i julklapp :)

Ska ta mig iväg och handla lite sen oxå, får se vad det blir. Kanske ska vara lite snäll och laga lite mat tills älsk kommer hem..hahaha..

Ikväll kommer Sanna och hälsar på, ska bli så mysigt. Ses alldeles för sällan nu sen jag sluta på arlanda. Men ikväll blir det mys och let´s dance. Som jag har längtat efter att det ska börja. Kanske mest för att blondinbella är med. Apropå blondinbella har hon blivit sjukt snygg, på riktigt faktiskt! Kan det bero på allt dansande?

Nu känner jag att det är dags att klä sig för dagen, just nu består lixom min outfit av sockar, hotpants, en t-shirt och en mössa..fråga mig inte varför! rätt skönt iof..men hur som helst. kläder va det!



Ny dag, nya tag.

God morgon!

Har suttit här vid datorn och ätit den godaste frukosten: yoghurt med min müsli, mums! Samtidigt suttit och läst bloggar och klickat runt lite, kollat mailen osv..

Känner mig lite småseg idag, inte helt hundra, lite krasslig faktiskt. Skulle helst vilja krypa ner i sängen igen och slå på en film och somna om. Men som tur är är det ju bara en jobbdag kvar sen är jag ledig en hel helg alltså freda, lördag och söndag, underbart!

Nu är det återigen dags att klä sig och kila iväg till bussen för ännu en dag i stenhagen.

puss på er rå.



Matlåda.

mm, sitter och trycker i mig min supergoda matlåda som Björn har gjort åt mig och vet ni vad? jag har en tills imorgon me :) det gillar ja!

Annars så knegar man på, flippar burgare, ler mot gästerna, skrattar åt ingenting och längtar tills klockan slår 22.00 och jag får lämna byggnaden. Då ska det rööjas hemma så vi bara kan köra iväg allt skräp imorgon bitti. Det blir ju en hel del skräp när man precis flyttat in, alla kartonger från allt nyköpt och så. Men det är underbart, älskar lägenheten, älskar sängen, älskar badrummet, älskar Björn och jag älskar att vara sambo. Livet leker och jag är lycklig.

Puss

Man kan bara älska honom.

God morgon!

Sitter och kikar på Björn där han sitter och klinkar vid sin "studio"..klaviaturen står framme (för er som tittar frågande på det ordet så är det ett piano typ.) Vjörn har lovat mig att det inte ska stå framme, men nu gör det det. Det gör faktiskt inget..tycker det är sött. Han får ha sin lilla studio, det är okej Björn, jag ger dig det! (bara du skjutsar mig till jobbet ;)..)

Nu ska jag göra mig fin inför jobbet. inte.

Frukost!

Godmorgon!

Frukost är lätt det godaste man äter under dagen, om man har tid att andas samtidigt som man äter. Just nu känner jag mig lite stressad faktisk. Den är jobbig. Vill inte gå ut är ju så jävla kallt ute och i sängen ligger en varm pojkvän, vad tror ni lockar mest lixom?

önskar jag ahde en tjock overoll plus en mega fet jacka så att jag inte skulle frysa, emn så är det inte. Men min jacka är rätt varm. Snacka om att det här är så jävla meningslöst inlägg. Så nu slutar jag skriva och äter upp och går till buseen istället.

Puss på er.


Mys i vårt hus.

Idag har jag jobbat stängning. det var rätt jobbigt, emn grymt kul hela dagen, sålde så jäävla bra och tajt bemanat så man verkligen fick kämpa. Kul! Sen på kvällen dog det, lika bra för alla var helt slut och griniga..haha.

Älskade Björn kom till jobbet och åt lite innan stängning, sen var han bäst i världen och väntade medans jag städade så jag fick skjuts hem. Väl hemma väntade det bästa: Våran fina nya säng färdigmonterad och allt. så jääkla snygg! Dör, jag kommer sova som en prinsessa inatt. Nu väntar jag bara på min svarta kristallkrona...vill ha!

Ska upp med tuppen imorrn och jobba öppning. skönt att sluta tidigt men är ju så jäkla jobbigt att gå upp sådär tidigt. hua! Speciellt när det är -15 ute..brr.

Nu, dags för sängen. Gonatt. 

Dålig uppdatering kan man minst säga.

Men har vart mycket nu, för dom flesta. Jul och nyår och sånt. Sen Flytt på det. Mycket underbara saker helt enkelt!

Nu bor jag och Björn ihop, i världens mysigaste tvåa och har världens skönaste säng. Det gäller att satsa på rätt saker ;)
När jag nu har tagit tag i saken och skrivit ett kort jäkla "första-inlägg-efter-pausen-inlägg" så ska jag föröska fortsätta med det,a lltid jobbigt att komma igång efter avbrott så att säga.

Nu ska jag till jobbet och det är svinkallt ute.

RSS 2.0