Ny arbetsvecka.

God morgon på er!

Vilken härlig helg jag haft! Igår fortsatte vi fixandet utav balkongen och var iväg överallt igen; jula, rusta, jysk, ikea, maxi, bauhaus och inhandlade en hel del igen. Vi är bra på att bygga ett hem vi :) Vi köpte i allafall en kökslampa, matta till köket, matta till balkongen, infravärme, elgrill..mm. Blir så fint här hemma, längtar tills allt är precis som man vil ha det och man bara kan njuta av sitt fina hem :) men kommer nog aldrig bli klart, kommer alltid vara nånting man vill fixa med och det är ju precis det som är så himla härligt!

Vi fick även fika gäster i form av svärmor, svärmors syster och man, super trevligt! Fick dessutom jättefina salladsbestick och massa kaffe, det tackar vi för!

På kvällen invigde vi elgrillen och gjorde grillspett, färskpotatis, tzatziki, baguett, sallad..mmm så somrigt och så jädrans gott vare! Sen myste vi, kolla på en braig film och drack te. perfekt helg!

Har ju såklart knäppt kort på allting, men som vanligt är sladden borta såfort jag behöver den, så det blir bildlöst helt enkelt, men ni kan ju föreställa er ;)

Idag är det måndag och en 48timmars arbetsvecka slår snart igång, såklart med solsken, men det gör mig ändå glad! Stänger ju hela veckan nästan så kan ju njuta av några soltimmar innan jag tar två minuters promenaden till jobbet. softa bananer.



Den ena människan är den andres spegel.

 

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh vad underbart dett låter syster!!! Infravärme alltså?! lyxigt! I love Tzatziki! puss puss

2009-05-25 @ 12:29:26
URL: http://linasfinasida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0