En bild.



En bild lyckades jag ta på lördagens bravader, vilket förmodligen var lika bra. Här är vi iaf, Jag och Stina taggade till tusen.


Idag mår jag bra, det känns lixom inte ens jobbigt att gå till jobbet och jag har världens godaste matlåda med mig; Honungsmarinerad kyckling, ugnstekt potatis och morötter och sås. MUMS! Lite sallad till det och min mage kommer bli glad på rasten :)

Haha, nu kom Björn och hoppa på mig och skumpa runt som en sjöbjörn, de är fan rätt lika. Björn och sjöbjörnen alltså! Den där karln alltså, han kan få mig att skratta han.



Bild

NU: JOBBA!



Hej på er.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha gumman! Sötnosar, vi får ta en vindruvekväll ;) Daniels djur är förresten en tecknad haj stående upprest - liten nertill större upptill ;)

2009-09-16 @ 20:11:30
URL: http://chokladovanilj.blogg.se/
Postat av: Lina

Helenas magiska kycklig, muuuuummmmmms !!!!

2009-09-17 @ 02:05:42
URL: http://linasfinasida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Yooo Helllan!

Klart de blir frulle på lördag!

ANkan börjar klcokan 12 så kankse blir ganksa tidigt... kankse runt 10? vi hörs imorron kväll när jag kommit hem!!! PUSS

2009-09-17 @ 21:35:10
URL: http://evaidamaria.blogg.se/
Postat av: IDAAA

Helllo Hellan!

Klart det blir frulle på lördag, men ankan började jobba vid 12 redan så kankse blir en aning tidigt dock, kanske vid 10 redan? är de lugnt? kanske hemma hos ankan annars på stan? vi hörs om tid och ställe imrroon kväll när ja komme rhem.

PUSS kvinnan min

2009-09-17 @ 21:37:07
URL: http://evaidamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0