Jag älskar dig nu och föralltid.



Idag lämnade min allra bästa och trognaste vän jordelivet för att fortsätta sina dagar i en evigt grön hästhimmel tillsammans med Canon. Jag har så mycket fina minnen med denna underbara lilla häst så att det bubblar över. När vi vann KM på lagga, när jag skumpade runt barbacka på hennes rygg, när hon med trygga steg bar mig hem efter att jag fått benet avsparkat av en annan häst eller alla gånger jag suttit och lättat mitt hjärta i hennes box, när jag vart ledsen och hon gett mig en kärleksknuff. Minnen som aldrig kommer suddas ut.

Jag älskar dig min fina Blue Eyes.
I mitt hjärta finns du alltid.


Kommentarer
Postat av: liiah

Men oj vad glad jag blev nu :) tack för den fina komplimangen .. å du, du är inte så pjåkig du heller, hihi!

2009-10-01 @ 17:29:59
URL: http://mrsvandeerkamp.blogg.se/
Postat av: Sanna

Neeeeeeeeej!!! Nu gråter jag, fina Blajjan!:( Hur mår du gumman? En hel hög med minnen... Du och jag måste verkligen ta en kväll och prata ut om alla upplevelser.. Och åka till Lagga och hälsa på in Mulle också:( Tänker på dig nu gumman!! PUSS

2009-10-01 @ 18:43:57
URL: http://chokladovanilj.blogg.se/
Postat av: Emilia

En kärleksknuff, hur mysigt låter inte det. Minnen svämmar över i evighet. "Vad stor hon är" Men hon var ju minilitet, ditt hjärta! Värdens sötaste shettis som uppskattade mina marshmellows ( stavas det så?!). Lilla Pajazzo... tidiga uteritter, timmar i stallet, ridläger, wallox-säby-tävlingar, kadrilj, caprilli.. ja vad nu allt som vi hade för oss heter! Undebart!

2009-10-07 @ 13:09:03
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Emilia

Förresten, kan du inte berätta om dagens outfit?!

2009-10-07 @ 13:10:24
URL: http://espot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0