Vi är så himla duktiga!




Jag och Björn går och plockar, möblerar om, städar förrådet...så mysigt när man håller på båda två och vi båda hela tiden vill visa vad vi har gjort, så vi kan fiska lite beröm från varann, är vi inte söta va?

Nu kom Björn på mig att jag tog en bloggpaus "Jag som skämdes för att jag satt en sekund vid datorn" men nu sitter han och klickar igen så är nog bäst vi kör ett ryck igen för det är faktiskt lite (rätt mycket) kaos runt omkring mig just nu, mycke kvar som ska fixas innan klockan slår 19.30 och vi ska möta Hanna för en fika innan bion. Så det är bäst man sätter lite fart va :)



Lite roligare att städa när kalufsen hålls undan av ett sött diadem och inte vilket diadem som helst utan ett som Lina köpte åt mig i NY. Det är fint tycker jag!


Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken söt bild på dig och Björn ! :) Och vad kul att du tyckte om diademet. Glad jag blir ! Puss och kramar.

2009-11-23 @ 21:35:23
URL: http://linasfinasida.blogg.se/
Postat av: ida

Åh vad sött diadem, känns som en hellna greejj =)



PUSS

2009-11-23 @ 22:20:56
URL: http://evaidamaria.blogg.se/
Postat av: Emilia

grymt duktiga! ahha dte är TYPISKT mig, "niklas, kolla här, visst blev dte finns,dser du skillnaden, gissa vad jag har gjort här" haha. PUSS

2009-11-24 @ 09:08:25
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vackrast!!! Ska ni med på lördag?! Jag har lovat Daniel att gå med på fotboll/hockey för att han vill följa med ;) Vore superkul med sällskap!!

2009-11-24 @ 14:52:42
URL: http://chokladovanilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0