.

hello däär.

Ledig idag. Så sov länge imorse, sen blev det frulle framför efter tio. Björn vaknade ur sin skönhetssömn och åkte ner på stan för en lunch med en gammal vän och jag satte på mig springskorna och drog ut på en 40min jogg + 20min promenad, sköönt! När jag kom hem var jag så taggad så fram med damsugarn direkt och styrde upp här hemma :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig svetten sen återstår det att se vad resten av dagen har att erbjuda!


Kommentarer
Postat av: Mormor

Gud så snygg du är, inte klokt att du kan vara mitt barnbarn. Jag blir så glad när jag hör att du är ute och springer så endorfinerna kommer igång.Kör hårt.

2009-11-27 @ 18:58:17
Postat av: Sanna

Hur snygg!?! Tjejer som du får mig att seriöst fundera över att bli lesbisk! Puss

2009-11-28 @ 11:30:28
Postat av: Emilia

Joggar på en ledig dag, jag är imponerad! Hoppas att ni f¨år dte jättetrevligt och med mkt tårta hos micke. har de kvar det ursnygga huset? deras övervåning med trappen var verkligen tuff! Nu ligger vi i sängen egfter några timmar i spa-avdeningen. vi måste åka på ngt sådant ngn gång, måste! vilken snygg spegel på bilden och vilken snygg tjej! ;) puss!

2009-11-28 @ 17:05:59
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jaa man blir sugen på att göra om det... "och utomlands....." hahaha, stackars grabbar! Hur är ditt schema den här veckan? Planerar gärna in promenader men idag får jag försöka komma ut ikväll, gick inte imorse;) Saknar dig!

2009-11-30 @ 11:10:25
URL: http://chokladovanilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0